ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вижте двама от новите в Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:36 / 19.06.2014Коментари (43)10337
© Gong.bg
Двама от дошлите в Локо Пд чужденци са Машуд Ола и Джералд Акоса. Предлага ме ви и техни снимки. Те направиха вече по една тренировка с отбора от Пловдив на базата на хотел "Пири".

На първата снимка е Машуд Ола, а на втората Джералд Акоса. Двамата ще бъдат изпробвани от Емил Велев в контролата в сряда срещу Локо Сф във Велинград. Това ще е и първият мач за пловдивчани в подготвителния им период. Първоначално те имаха намерение да играят още в събота, но
© Gong.bg
треньорското ръководство прецени,че отборът още не е напълно окомплектован и затова няма да проведе контрола в края на седмицата.

Източник: Gong.bg
Още по темата: общо новини по темата: 92
11.10.2014
02.10.2014
10.09.2014
08.09.2014
06.09.2014
30.08.2014
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на chocolino_88
премахни филтъра

+3
 
 
виждам потниците са се активизирали и измислят нови лъжи. Явно имат голяма далавера да прилапат Локо - интересно обаче защо никой бизнесмен не мисли така. "Достойните" си правят ножи никове за да изглеждат повече, че чак се представят и за беройци... Много "достойно". Искам само на бързо да отговоря на "бероеца" въпреки, че видах че Боримиров му е отговорил. В този коментар има много пропуски и различия в ситуацийте - например "подкрепата от общината" в един град като Стара Загора където има само един отбор, формата на А група, а следователно и телевизионните права (нека питаме Любимец какви са му приходите от тях), спонсорството и най-вече тази "средна посещаемост" от 5000 на мач....:) :) (на дербито имаше под 3000 - само да кажа). Не смятам да навлизам в подробностти защото всеки здравомислещ човек може да разбере утопията, само искам да попитам - Ако това беше вярно защо Нефтохимик е в Б група, Етар в Я група и т.н.. Искам още да попитам, след като е толкова лесно защо се страхувате да си направите нов "чист и свят" Локомотив и да си го самоиздържате. Престанете!!! Не може 30 човека да се налагате над всики други локомотивци!!! Като не ви харесва имайте достойнство да си направите нов отбор и да докажете, че сте прави. Само, че и самите вие не си вярвате...
+1
 
 
Здравейте, аз съм фен на Берое, но уважавам пловдивските отбори, защото имат вярна публика, традиции и Пловдив като цяло е много футболен град, какъвто е и Стара Загора. Съдбата на Локо Пд не ми е безразлична и поради факта, че знам какво е да бъдеш в такава ситуация. Все пак изгонихме Банев поради подобни причини, единствената разлика е, че при нас не се чуваше за толкова уредени мачове, иначе имаше напразни обещания, градене на нов отбор всяка година, липса на инвестиции в бази, стадион, ДЮШ, заплахи срещу недоволни фенове, трупане на постоянен дълг на клуба, който стигна 4 - 5 милиона лева. Тук съм най - вече, за да споделя опит за издръжката на отбор в А група, тъй като имам представа за това, знаейки неща от кухнята на Берое. След гоненето на Банев и преди идването на ТЕЦ - а, бюджетът на клуба беше около 1.4 - 1.5 милиона лева, с които под десето място не сме падали и взехме първата купа на България / сега е около 2 милиона /. Тук не се включват инвестиции в база, школа, стадион. Това реално е минимумът за поддръжка на отбор от 7 - мо до 10 - то място в класирането. Тук следва да направим малко разчет на приходите, които ще има такъв отбор от следващия сезон в А група, говорим за такъв със задружна публика, традиции и осветление, каквито има Локомотив. ТВ права - 300 до 400 хил. лв - / в Берое бяха 340 000 лева при осмо място и 14 отбора в групата, сега гърлата за хранене ще са с две по - малко / , билети - 400 000 лева / средна посещаемост 5000 при билет 5 лв и 16 домакински мача - напълно постижимо за такъв клуб / , артикули - около 100 хил. лв. / толкова са в Берое за миналите 12 месеца/ . Значи дотук имаме едни напълно постижими 900 000 лева без да включваме спонсори и продажба на футболисти, т.е. това е бюджетът на Локото в момента, без Коко Динев. Реално задачата е да се намерят още едни 500 - 600 хил. лв от спонсори, за да се изкара сезона в А група. При нас при такава ситуация общината винаги се включва с поне 200 - 300 хил. лв. Остава един спонсор с по 30 хил. лв на месец, за какъвто чета надолу в коментарите. Пиша това, за да успокоя феновете на Локомотив, които се страхуват, че няма живот без К. Динев, не е така, от вас зависи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Национал на Левски преди гостуването на Локо: Хубаво е да се върнеш обратно!
Ботев и Локо с общо 5 номинации в анкетата "Футболист на футболистите"
Минал през втория отбор на Байерн Мюнхен e на проби в Локо Пловдив
Георги Минчев отново заслужи доверието на Илиан Илиев
Пловдивски футболист с култов танц в съблекалнята след победен гол в Литва
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: