ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Динев: Бих дал акциите на спонсор, но на анонимници не, вярвам в доброто бъдеще
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:17 / 13.06.2014Коментари (67)10500
© Plovdiv24.bg
Коко Динев излезе с обръщение към феновете чрез официалния сайт. Публикуваме го без редакторска намеса:

Обръщам се към всички, на които радостта, болката и животът е Локомотив Пловдив. Знам, че ви интересува бъдещето на любимия ни клуб. Мен също ме интересува и затова съм готов на конкретна стъпка. Аз непрекъснато търся човек, който да продължи издръжката на Локомотив на ниво А група.

На такъв човек съм готов да дам акциите на клуба, ако съм спокоен, че Локомотив ще е в сигурни ръце. Тогава ще се разделя с акциите, но не и с отношението ми към отбора.

Но не мога да дам акциите на хора анонимни, които само ги искат, а не знаят какво е да се издържа отбор на ниво А група. Те не предлагат решения, а само искат и то с недопустим ултимативен тон. Не бих ги дал и на хора, които заплашват други хора, които просто искат да си изпълняват служебните задължения и да си вършат работата.

Как да разбирам заплахите към служителите на клуба, че няма да бъдат допуснати да изпълняват служебните си задължения, а футболистите да тренират?

Нормално ли е в страна, член на Европейския съюз да има такива заплахи? Какви са причините за ултимативния им тон, какви интереси стоят зад тези действия?

Аз ръка срещу локомотивци няма да вдигна, но няма да допусна и унижение към футболистите на клуба и хората, работещи в Локомотив. Готов съм във всеки един момент да направя всичко, което е за благото на клуба. Само искам реални стъпки, а не заплахи и ултиматуми.

Държа да подчертая, че дълговете, изнесени в медийното пространство, ако са верни, то Локомотив като клуб нямаше да има лиценз, с какъвто разполага. Твърдя убедено, че Локомотив Пловдив е един от клубовете в България, които спазват условията на финансовия феърплей.

Накрая искам да призова в името на доброто бъдеще на Локомотив да бъдем обединени и да вървим напред. Аз не търся противопоставяне с никой, който обича Локомотив. Не искам и действия, които да дават повод на хора извън Локомотив за злорадстват.

Вярвам в доброто бъдеще, което чака нашия Локомотив !

Константин Динев
Още по темата: общо новини по темата: 92
11.10.2014
02.10.2014
10.09.2014
08.09.2014
06.09.2014
30.08.2014
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Kartagen
премахни филтъра

-1
 
 
Г-н Динев, вие сте много глупав човек!веднаго се обосновавям защо мисля така - ако вие имахте малко разсъдак феновете на Локомотив щяха да ви носят на ръце, но вие дори не знаете, как да ги къткате!Направихте голяма глупост, когато взехте парите на Домусчиев и продадохте финал, който три поколения на Лаута чакаха повече от 30г.Купата на страната е единствената, която липсва във витрината на клуба, и ако вие я бяхте спечелили щяхте да си осигурите подкрепата им години наред!Ако имахте малко разсъдак щяхте да знаете, че мачовете с Ботев, Левски и ЦСКА се играят истински, и ако можеш да ги биеш - биеш, а не точно тези мачове да ми играете 1Х2!Това са все неща, които феновете на Локомотив НЕ прощават и няма да ви простят!Спечелете една купа, бий жълти, червени и сини, където и когато ги хванеш и тогава ще си говорим за уважение.Другото което е - вие прекалихте с това тото на Лаута!Нямате никакви граници и задръжки!Всички отбори в А гр. го правят без изключение, но го правят по 3-4 мача на сезон, докато на вас всеки 2-ри мач ви е тото. Е как няма да ви награбят феновете на Локомотив?Затова сега не се учудвайте, че е такова отношението им към вас!Вие сте глупав човек, г-н Динев, който няма подход към феновете на Локо.От колко време сте във футбола, г-н Динев? Като човек, който е врял и кипял в българския футбол, като не можете да спечелите една купа аз ли да дойда да ви я спечеля?А не искам да говоря, ако направите Локо шампион тогава, какво ще е.Вие, обаче не мислите да пишете история с Локомотив, а гви интересува само личната егоистична облага, като го правите по най-долния начин уронвайке престижа на клуба със съмнителни мачовеи разгромни загуби!Нямам, какво повече да ви кажа, г-н Динев. Да не забравя да кажа, че вие убихте футбола в ДЮШ на Локомотив, което е равносилно на смъртен грях за вас! Не става само с пари г-н Динев, иска се и акъл!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: