ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо препъна ЦСКА в последния мач на Мартин Петров на "Армията"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:25 / 17.05.2014Коментари (69)11493
Отборите на ЦСКА и Локомотив не се победиха и завършиха наравно 1:1 в среща от последния кръг на "А" група. Спас Делев даде аванс на гостите в 29-ата минута, но с гол на Тони Силва в 69-ата домакините стигнаха до равенството.

Двубоят на "Българска армия" започна с кратки церемонии. Мартин Петров, за когото това беше последен мач с фланелката на ЦСКА, получи бурни ръкопляскания от привържениците на стадиона. Капитанът на Локо Здравко Лазаров подари букет на Петров, който едва сдържаше сълзите си. Мачът бе й последен в съдийската кариера на Христо Ристосков. Преди началото на двубоя той бе награден с плакет.

Иначе Емил Гъргоров пропусна да открие резултата в 6-ата минута. Бъдема беше изведен от Мартин Петров на стрелкова позиция, но останал сам срещу Йордан Господинов пропусна.

Отговорът на "смърфовете" не закъсня и само няколко минути по-късно, Райс Мболи трябваше да показва своята гласа. Стражът успя някак си от няколко метра да отрази удар с глава на Н'Дайе и запази мрежата си суха.

В 15-ата минута Мартин Петров по брилянтен начин се откъсне от защитниците в "черно-бяло" и остана очи в очи с Господинов, който успя да отрази топовния шут на врачанина.

В 22-ата минута се откри нова чудесно възможност за гол пред ЦСКА, но Йордан Господинов показа класа и успя с краката да отнеме топката преди тя да попадне в Косоко.

Нови две възможности за гол се откриха пред Мартин Петров в 27-ата минута. При първата му ударът му бе отразен от Господинов, а при втората си възможност бързоногият футболист не намери рамката на вратата.

Тези пропуски бяха наказани от Локомотив минута след това. Спас Делев получи отлично центриране, пое топката с гърди пред неориентирания Пламен Крачунов и с отличен удар в долния ляв ъгъл наказа бившия си тим за 0:1. Това бе първи гол за Делев с екипа на "смърфовете".

Ивайло Чочев имаше отличен шанс да изравни веднага, но останал сам срещу Господинов, стреля в аут.

В края на първата част след шут от фаул на Петров и избиване на Господинов се заформи страхотно меле. При него след грешка на Господинов, Гъргоров стреля от три метра, но Лазаров, който се намираше на голлинията, изчисти.

Втората част започна с топовен шут на Чочев от границата на наказателното поле, който за пореден път бе отразен от вратаря на "черно-белите".

Тони Силва беше много близо до възстановяването на резултата в 59-ата минута, но ударът му от границата на наказателното поле мина встрани от дясната гредата на Господинов.

Малко след това нова възможност се откри за Силва, но за пореден път Йордан Господинов трябваше до показва класата си и до отрази удар на играч в "червено".

В третата се открила възможност за гол пред Тони Силва, той не сбърка. Португалецът нямаше как да сгреши на празна врата след пас на Емил Гъргоров.

В 78-та минута "армейците" отново изпуснаха изгодно положение. След центриране от корнер и разбъркване в наказателното поле на "смърфовете", Крачунов не успя да стреля добре от близка дистанция и Господинов спаси.

До края на двубоя домакините направиха всичко по-силите си, за да преодолеят Йордан Господинов, но стражът на пловдивчани беше просто безгрешен днес.

Така Локомотив изпрати сезон 2013/2014 без загуба срещу тима на ЦСКА. В четирите си мача през този сезон пловдивчани имат две победи и две равенства над софиянци.

ЦСКА - Локо 1:1
0:1 Делев 29'
1:1 Силва 69'

ЦСКА: 92. Мболи, 6. Менди, 7. Силва, 8. Галчев (Янчев 66'), 11. Милисавлевич, 17. Петров (к) (Карачанаков 60'), 18. Чочев, 19. Попов, 20. Косоко (Иван Стоянов 45'), 23. Гъргоров, 66. Крачунов

Локо: 12. Господинов, 5. Трифонов, 6. Йошев (Коруджиев 54'), 7. Делев, 10. Якимов, 18. Георгиев, 20. Белаид (Илиадис 75'), 22. Н'Дайе (Янъков 66'), 42. Намуши, 77. Лазаров (к), 87. Фераресо

 

Още по темата: общо новини по темата: 12
17.05.2014
17.05.2014
17.05.2014
17.05.2014
16.05.2014
14.05.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+8
 
 
Трябва да се надгражда, а не да се руши! Ако има някой мощен спонсор - да заповяда, доведете го, добре е дошъл! Но да се вади отбора от професионалния футбол, заради накърнените лични интереси на една шепа живеещи на гърба на отбора търтеи - не, това не е допустимо! Не забравяйте, че феновете на отбора не са само тези, които ходят по мачовете, а и още стотици хиляди, разпръснали се по целия свят, които със сърце и душа си остават локомотивци и се чудят и не могат да приемат фенове да хвърлят бомби по футболистите си и да искат да закриват отбора си!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+7
 
 
Момчета, пишещи: "Коко-вън". Вие сте на ход. Идва нова кампания и трябва да се планират лагери, трансфери, да се плащат глоби. Сега е момента, ако имате проект за Локо да го кажете и реализирате. Ако ли не, моля, замълчете. Ходенето на мач не е задължение, то е доброволно. Ако не ви харесва нещо в клуба, кажете го, помогнете на отбора, а ако имате вътрешни противоречия, просто не ходете на мач. Но става неприемливо да продължите с лумпенските ви истории, като да горите терена, да посягате на футболисти, да хвърляте бомби и да прекъсвате мачове. Вярвам, че сте интелигентни момчета и сами осъзнавате, че не сме на финал за Купата заради вас. Така, че вие сте на ход, или замълчете или ако можете, помагайте на любимия ни клуб.
+9
 
 
На мен също не ми харесва начина на управление на Коко Динев, но алтернативата да започнем от аматьорските групи също не ми допада. Да приемем, че махнем Коко и започнем на чисто с "благодетелите" които има, но след една- две години не харесаме тяхното управление пак ли ще започнем от аматьорските групи?
+4
 
 
Докато се плюете и псувате и търсите някакви смешни купи как пък никой не спомена и не пожела нещо на този човек в червения екип който ни е донесъл толкова радост и винаги се е раздавал до последно- Мартин Петров.
+2
 
 
спортклубъ, във всички теми постваш един и същ коментар. Като се правиш на мъжкар, казвай (напиши) каквото знаеш. Или само се плюнчиш с това многоточие.
+4
 
 
РОГОШ, МАНОЛЕ, СТРЯМА - Купата попадна в ЯМА...
на 18.05.2014 г.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+10
 
 
Едно мнение на футболен президент повече дал отколкото взел. "Тотално трябва да се вземат мерки в българския футбол. Влизат олигофрени, хора с качулки, без качулки, събличат, обличат, палят стадиони...В една Гърция закриха фенклубовете и нещата се укротиха, само ние правим компромиси за някакви идиоти и олигофрени. След като има такива изстъпления, футбол няма да има", избухна Стефанов.
+8
 
 
НЕКА ДА ИЗЛЕЗКОЙ НЕ НЯКОЙ ОТ 150 ФЕНА И ДА КАЖЕ ЩЕ ФИНАНСИРА ЛОКОМОТИВ.ЗАЩОТО САМО ГОВОРЕНЕ И НИЩО ....КАК НЕ ДОКАЗА НЯКОЙ ТВЪРДЕНИЯТА СИ ЗА ТОТОТО.САМО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ.А ЩОМ НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ИМА ИЗВИНЕНИЯ.НЕКА НЕЖНИЯ ДА КАЖЕ КОЙ ДАДЕ ПАРИТЕ ЗА БОМБИТЕ ЗА ДА НЕ КАЖА АЗ.НЕКА ДА КАЖЕ КАКВА Е ИСТИНСКАТА ВЕРСИЯ ЗА ГОНЕНЕТО НА ДИНЕВ.НЕКА НЯКОЙ ДА КАЖЕ КАК СТАНАХМЕ ШАМПИОНИ С ИСТИНСКИ ФУТБОЛ ЛИ ИЛИ НЕ.НЕКА НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ КАК КОКО НИ СПАСИ ПРЕДИ 2 ГОДИНИ С ЛОКО СФ И СЛАВИЯ С УГОВОРКИ ИЛИ С ИСТИНСКИ ФУТБОЛ.ДАЛИ С УГОВОРКИ ИЛИ НЕ.АКО СТЕ ТАКИВА ЛОКОМОТИВЦИ ГОСПОДА МОЛЯ ДА ВЪРНЕМ ШАМПИОНСКАТА ТИТЛА ЗАЩОТО АЗ ЗНАМ ЗА ПОНЕ 8 УРЕДЕНИ СРЕЩИ ПРИ ЖОРО ИЛИЕВ СЪС СИГУРНОСТ.АКО ИМАТЕ МОРАЛ ЗА КАКЪВТО ТВЪРДИТЕ ТРЯБВА И ОТ ЖОРО ДА СЕ ОТКАЖЕМ НАЛИ.....В А ГРУПА ИМА ИНТЕРЕСИ АКО НЕ СИ В ИГРАТА СИ ИЗВЪН ИГРАТА.АЗ СЪМ ИГРАЛ 14 ГОДИНИ В ЛОКОМОТИВ И МОГА ДА КАЖА ЧЕ СЪМ ИГРАЛ В ДОСТА ТАКИВА СРЕЩИ....А МАРТИН ДА НЕ МИ ГОВОРИ ВРЕЛИ-НЕКИПЕЛИ ЗАЩОТО ИЗБЯГА КАТО Да НЕ КАЗВАМ КАКВО.НЕКА НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ ЧЕ НЕ СЪМ ПРАВ ЗА ДУМИТЕ СИ.ТЕЗИ КОИТО ГОНЯТ КОКО ЯВНО НИКОГА НЕ СА ИГРАЛИ ФУТБОЛ.....А ЗА ШЕФА НА ФЕНКЛУБА НЕКА ДА КАЖЕ НЯКОГА БИЛ ЛИ Е В АГИТКАТА НА БОТЕВ ИЛИ НЕ .....САМО ЛОКО ПД
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: