ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Боби Димитров: Дори да си върнем Георги Христов, пак ще го продадем
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:32 / 01.07.2008Коментари (0)3704
© Plovdiv24.bg
"Договорът на Лилчо Арсов изтече вчера. Днес или утре ще проведем разговор с него и ще видим как ще процедираме. Все още не сме говорили конкретно и не е ясно дали ще продължи с тима." Така изпълнителният директор на Ботев Пловдив Борислав Димитров коментира бъдещето на Лилчо Арсов в тима.

"Ние като клуб искаме да начертаем малко по-различна стратегия за нов отбор. С един-двама футболисти от сегашните, които играят по-редовно може да се разделим, ще дойдат трима-четирима по-нови футболисти, които да дойдат мобилизирани, амбицирани, да се докажат с фланелката на Ботев Пловдив. Някои футболисти вече доста години се задържаха, достигнаха таван на развитие, оттук нататък нагоре трудно ще вървят. И за тях ще е по-добре, и за нас ще е по-добре да се разделим. Подготвяме няколко наистина много добри трансфера. Имена не мога да кажа. Единствено Омониго Темиле, с когото сме се разбрали за всичко, той си урежда документите в Нигерия. Чакаме добър аржентински полузащитник, мисля че ако намерим добър нападател ще обновим леко отбора. Евентуално зимата очакваме още две-три промени - нашето желание е да има развитие около трансферите от и в Ботев. Има предложения от други клубове за един-двама наши състезатели. Трябва малко да разчупим шаблона. Имаме добър отбор, но за мен е важно да променим някои работи. Ако дойдат повече футболисти и титулярните им места не са сигурни, всеки ще се стреми да дава 100% на тренировки и мачове.

"Апелативната комисия, която ще се произнесе окончателно за Георги Христов е след два дни в четвъртък. Все още не сме отписали Иво Иванов, ще се опитаме още един път да направим нещо за него. Сега заради случая "Георги Христов" сме оставили на заден план този случай. Говорих с Иво преди няколко седмици, двоумеше се, но тренира в Стара Загора и най-вероятно неговото желание е да продължи там. Аз съм твърд, че футболисти, които не искат да играят в Ботев, не ни трябват. Случаят с Георги Христов е същият - дори да го върнем, той ще бъде продаден. Трябват ни хора, които играят на 100%, не сме някой селски отбор. Колкото до Георги Какалов  - той лети утре за Минск, няма проблеми с неговият договор," допълни още Боби Димитров относно бъдещата трансферна политика на тима.

Още по темата: общо новини по темата: 121
10.09.2008
09.09.2008
07.09.2008
04.09.2008
29.08.2008
07.08.2008
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Директор в Ботев: Финалът да е в Пловдив!
ЦСКА-София постави цел на Белчев, но всичко зависи от Ботев
В Ботев се захласнаха по свой юноша, грабнал шампанското
Бивш нападател на Ботев с асистенция в Швейцария
Ботев попадна в престижна класация с италианския Дженоа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: