ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Костадин Ангелов: Ще работя за подобряване на колектива
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:26 / 01.07.2008Коментари (0)6518
© Plovdiv24.bg
Феновете на Ботев са достойни за уважение, смята новият наставник на "канарчетата" Костадин Ангелов
"Разковничето за успехите на един отбор е работата в колектива. Тоест футболистите, треньорското ръководство и ръководителите на клуба да работят заедно. Това е основната цел тази година на Ботев, да изградим един добър колектив, с хора които имат еднакво виждане върху играта, хора които се разбират добре. Без това нещо работата не върви," това бяха първите думи на Костадин Ангелов като старши-треньор на Ботев Пловдив.

"Водят се преговори за нови футболисти. Нека на този етап не се споменават хора, тъй като не се знае какво ще се случи. Аз обичам да говоря след като нещата са сигурни, обичам да си изпипвам нещата докрай, така ще работя по всички аспекти. Не мисля, че отбора има нужда от кой знае каква промяна. Заварвам тук един много добър колектив, с едни много добри взаимоотношения между футболистите. Оттук нататък предстои подготвителният период, който е свързан с физическа работа на футболситите, дообработване на тактическите формации, които аз и Стефано Кусин ще обсъдим за играта на отбора, така че работа има във всеки един аспект," допълни още екс-наставникът на Видима-Раковски.

"Аз нямаше да се съглася да поема Ботев, ако Стефано Кусин не ми беше допаднал. Аз проведох разговори с него и имаме еднакви виждания за играта. Разбирателството е основна част от работата в отбора. Колкото до феновете - не мога да организирам среща с тях, тъй като не съм сигурен дали те искат да се срещат с мен. Аз съм отворен човек и нямам никакви проблеми да се срещам с когото и да е било. Знам, че тук се случват странни неща, мога да кажа само като треньор на отбор, който е бил опонент на Ботев, че това е отборът, който притежава едни от най-екзалтираните фенове. Това е за уважение.

"Познавам добре отбора, имам впечатления, тъй като след като напуснах Видима изгледах няколко мача тук. Ботев се представи доста силно под ръководството на Тенчо Тенев. Аз обаче имам различни виждания за играта, както и Стефано. При всички положения ще има разлика в стила на игра на отбора. Ботев разполага с офанзивни футболисти, които могат да играят силно в атака. Може би в дефанзивна фаза имат навика да не бранят всички футболисти. Нужна е добра физическа подготовка, за да бъдем в модерния футбол, където всички футболисти участват в атака и всички в защита. Георги Христов исках да го взема още преди 3 години, когато още не беше толкова шумно име. Решението е в полза на Левски, така че не влиза в моите планове," завърши специалистът.

Още по темата: общо новини по темата: 121
10.09.2008
09.09.2008
07.09.2008
04.09.2008
29.08.2008
07.08.2008
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
В Ботев се захласнаха по свой юноша, грабнал шампанското
Бивш нападател на Ботев с асистенция в Швейцария
Ботев попадна в престижна класация с италианския Дженоа
Ботев и ЦСКА-София искат дублиращи отбори във Втора лига
Душан Керкез: Нямаше как да използваме всички играчи, искаме да се борим на два фронта
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: