ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев предлага нов договор на Мъри
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:14 / 03.05.2014Коментари (15)4523
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев Пд все по-сериозно обмисля варианта да предложи нов договор на Станимир Стоилов.

Както е известно, настоящият контракт на треньора изтича през лятото на следващата година.

След финала за Купата на България пък ще се проведе среща между Стоилов, мениджъра му Лъчезар Танев и собственика на пловдивчани Цветан Василев. На нея ще бъде обсъждано бъдещето на наставника, като то до голяма степен зависи и от изхода на спора за трофея.

При спечелване на купата едва ли ще се стигне до раздяла с Мъри.

Източник: в. "Меридиан мач"

Още по темата: общо новини по темата: 13
07.05.2014
06.05.2014
24.04.2014
15.04.2014
15.04.2014
09.04.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Ботев е на финал за купата въпреки Мъри и не е в борбата за титлата "благодарение" пак на Мъри.Така че, извода е ясен - Мърли, благодарим ти за свършеното и сбогом ! На Ботев му трябва научен треньор, а не такъв, който губи ДВА пъти от Любимец и трепери допоследно срещу изпадналия Нефтохимик. Играта на всеки отбор е отражение на манталитета на треньора си. Ботев играе страхливо, защото Мъри е с такъв манталитет. Страх го е да се надскочи, или поне да опита..... Потенциалът на този Ботев с тези играчи е огромен, но потенциалът на този треньор е лимитиран. Няма как да стане просто.....На различни езици говорим. Ако влезем малко по-дълбоко в темата. Мъри си няма и идея от съвмренните тенденции в сериозните западноевропейски клубове. За най-новите методи на възстановяване, за това колко е важна здравословната, жива храна и как тя енергизира в пъти повече от мъртвата, термично приготвена храна. За това как с една хемафереза или плазмафереза , футболистите могат да бъдат възстановявани в рамките на денонощие след тежък мач. И то напълно здравословно и щадящо за тях, без успотреба на допинг или забранени медикаменти. Той не е треньор , който умее да се развива. Той е застинал в 2007-ма година и успехите си в Левски. В съвременния, конкурентен и жесток свят, ако не се развиваш и обогатяваш с информация, просто изгаряш. Това е положението ! Ако някой от вас, четящите , има връзка с някой от ръководството на клуба (защото аз нямам такава) и може да осигури една среща, ня която да бъде обсъдено всичко това, за което говоря, аз съм насреща. Контактувам постоянно с руски професор, трансфузиолог, който работи предимно с MMA състезатели, защото там нуждата от бързо възстановяване е най-необходима. Но при интерес и от футболни клубове, може да откликне, говорил съм с него. Мой личен приятел и голям приятел на България е той. Работи и с един руски клуб, но това не е от значение точно тук и сега. Въпроса е ,че знае как се случват нещата. Ако някой желае повче инфо, може да ме потърси на лични съобщения. Със здраве и САМО БОТЕВ ! Ще се видим в Бургас ;)
-2
 
 
Мъри трябва да остане с добър спортен директор.Пожелавам му успех.
+2
 
 
Феновете го плюят и го гонят, а мърльо иска нов договор при положение, че има контракт за още 1 година и сезона не е свършил .... ..... ..... що за дебелокожо говедо е този??? Мениджъра му Лъчо Танев пуска партенки, че в Бенин му дават милион и половина долара, но не ми се вярва Цветан Василев да се върже на тези селски номера...
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 03.05.2014 г.
+6
 
 
След една година работа в клуба, тоя селски треньор ни закотви на 7-тото място по Нова година! И то, с трансфери, които той иска! След покупката на 5 румънски звезди отидохме на 4-то място. Ако това е постижение и на някой му харесва - да си го държи у тях. Вярно, ще играем в ЛЕ, но в повечето спечелени мачове заслугата не е негова, а на момчета, т.е. въпреки Мърльо! Това не го ли вижда ръководството? Това ли им харесва? Но така е - като не ходят по мачове - още ще си го държат, явно им е послушен и удобен. А нас - кучета ни яли - да ни къса нервите със тактика, съства, смени и най-много някой равен навън. Гнусльооо - банкет ще дам, само да те махнат, страхливецо. Момчетата те вадят от огъня, а не ти да ги водиш? Уф,окъснях за базата..
+4
 
 
Ако вземем Купата, значи е изпълнил програмата си. Би било логично Цветан Василев да поднови договора му. Но по мое лично мнение, не виждам ботевския стил на игра. А именно нашият фирмен стил ни носи успехите, прави привлекателен отбора ни в България и чужбина, по същата причина имаме фенове навсякъде в България. Дано да се избистри и нашият фирмен стил при Мъри! Тогава вече бих го признал. На Мъри му трябва стабилен спортен директор като Херо или Христо Стоичков.
0
 
 
Поставете се на мястото на Цветан Василев!Всеки ден инвестирате в база,стадион,селекция,развитие и какво ли още не.Влизате в някой форум и четете как някой се разпорежда със собствените ви пари.Чета тука как даваме тоя за толкова,как левски да ги взимат без пари,как освобождавате и уволнявате.Малко е смешно бе хора!Замислете се!Феновете си имат своите функции и глас,имат и важна роля,но не може няколко човека с билет от 8лв на седмица,да се разпореждат с милиони.Изкарайте ги,пък после ги харчете!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Керкез и Попето за мача с ЦСКА-София: Битка, като никоя друга!
Ботев оправи документите на нападател, карал проби през есента
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Ботев може да загуби седмата позиция
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: