ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Хамза: Дано Стоилов остане в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:12 / 06.05.2014Коментари (61)9685
© Plovdiv24.bg
С него отборът израства във всеки един мач, каза още нападателят
Юнес Хамза изрази желание да продължи да работи с треньора Станимир Стоилов в Ботев и догодина. Нападателят на "канарчетата" подчерта, че очаква отборът да се представи по-силно през следващия сезон, тъй като в момента има нужда от обиграване заради многото нови попълнения през зимата.

"Мога да се представям и по-добре. Убеден съм, че догодина ще сме по-напред в класирането. През тази нямахме време да се опознаем, защото на куп пристигнахме много нови футболисти", каза Хамза в ефира на btv.

"Аз се чувствам добре в Ботев. Опитваме се да играем атрактивен футбол и сега ни предстои най-трудното предизвикателство, а именно финалът за купата на България. За мен разликата с Лудогорец не е голяма. Просто те играят заедно вече няколко години. Ние също имаме нужда от време, търпение и подкрепа. Смятам, че имаме добър колектив и много скоро ще видите различно лице на Ботев", обеща той.

"За мен е важно публиката да подкрепя отбора във всеки един момент. Не е нейна работа кой ще бъде треньор и кой ще играе на терена. Всеки трябва да си върши работата, а публиката трябва да подкрепя отбора, дори и той да играе слабо."

Запитан дали би искал Станимир Стоилов да остане начело на Ботев и след лятото, Хамза отговори: "Надявам се той да остане, защото с него отборът израства във всеки мач. Аз обаче имам договор с Ботев и ще остана, независимо дали той ще си тръгне. За нас обаче ще бъде страхотно, ако треньорът остане в нашия клуб. Поне лично аз ще бъда много щастлив."

За проблемите на футбола в България: "Най-големият проблем в българския футбол са стадионите. Другото е фактът, че играем срещи на всеки три дни и много от момчетата са уморени. Така не могат да покажат най-доброто от себе си. Надявам се тази система да се промени догодина, защото по този начин публиката ще бъде по-доволна, а и качеството на футбола ще се подобри."

Още по темата: общо новини по темата: 13
07.05.2014
03.05.2014
24.04.2014
15.04.2014
15.04.2014
09.04.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не е работа на публиката да определя,кой да е треньора-да правилно!Ама това същото не е работа и на фтболистите,защото те са работници по договор,така,че да вкарва голове и без"мениджърски"изявления!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+12
 
 
Заради вас, тъпи баламурници и "разбирачи" си заминаха половин дузина кадърни треньори.. така, че каквото реши собственика, това ще е. Ако не ви харесва ходете при Селския и бате ви Тенчо, и по добре не стъпвайте на стадиона..
+17
 
 
Бях си обещал повече да не пиша ама на последния мач се наслушах на такива тъпотии и селянии че направо не знам.Първо и аз не харесвам МС но си има собственик и той решава ок.Не харесвам и огнянов и сърмов но не може от първата минута след първото грешно отиграване цялата трибуна да плюе циганчето ,че той и без това няма психика та вие съвсем го съсипвате,не може сърмов да отива да загрява и някакъв селяк да го гони по трибуната и да му вика да се прибира ,ми този ако влезе какво ще играе след това посрещане.Най лошото е че повечето на стадиона около 90 % нищо не разбират от футбол,ама нищо.Мога да се аргументирам с пример ако искате-цял мач се чува браво Дана и т.н.Въпросната Дана е един от най слабите бекове в А група ,оставете пристрастията и го наблюдавайте внимателно :центриране почти равно на 0;техника -0;при изнасяне на топката 90% безцелно изритване в противник;ако топката е висока пак проблем не знае къде е ;но иначе браво а пък плюем другите.Това не го пиша за да плюете и него а ви моля спрете със освиркването на собствените ни футболисти по време на мач. Това не бил неговия Ботев и т.н.Абе селяци ние винаги сме били провинциално отборче и сега можем да не сме такова ако спрете да се държите като чобани.САМО БОТЕВ
+16
 
 
Дано Стоилов остане.Значи е изпълнил обещанията и целите.Но и да се освободи от грешките си.Всеки ги знае.Адаптацията е индивидуален процес.Погледнете Бенга в последният двубой.Бием ли Литекс в Ловеч,вярвам че ще треснем и червеноперките.А за купата ще създадем такъв ад че няма начин да не окрилим канарчетата.
+17
 
 
САМАТА ИСТИНА - "За мен е важно публиката да подкрепя отбора във всеки един момент. Не е нейна работа кой ще бъде треньор и кой ще играе на терена. Всеки трябва да си върши работата, а публиката трябва да подкрепя отбора, дори и той да играе слабо." АМА НЯМА КОЙ ДА ГО ЧУЕ на Колежа.
+16
 
 
Херо и Василев ще се срещнат днес в София и ще обсъждат бъдещите си планове. По този начин се слага край със спекулациите, че Херо ще отиде в Левски през новия сезон. Димитров ще бъде новият спортен директор на Ботев, като ще работи заедно с добрия си приятел Станимир Стоилов, който ще остане старши треньор. Веднага след края на сезона ще бъде обявено официално назначението на Херо.
+19
 
 
Канари,прави влечатление,че Хамза за втори път го казва това нещо.Минев и той го каза:отбора има нужда от спокойствие.След седмица играем финал за купата,но някой специалисти продължават-този вънка,онзи не става.Не разбират ли тези професори,че така плюят лично собственика за избора му на треньор на отбора?Тези същите мрънкалници не усещат ли,че заприличват на потниците зад ВСИ?Като не харесват този Ботев,не го поддържайте и не създавайте напрежение!Харесайте си някой от Премиер Лигата,или Премиер Дивизион!Спрете се!
-21
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Керкез и Попето за мача с ЦСКА-София: Битка, като никоя друга!
Ботев оправи документите на нападател, карал проби през есента
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Ботев може да загуби седмата позиция
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: