ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри обяви избраниците си за Левски, Серкан не намери място в групата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:44 / 25.04.2014Коментари (44)6371
© Plovdiv24.bg
19 футболисти попаднаха в разширения състав на Ботев за двубоя срещу Левски от 35-ия кръг в първенството. В него не бяха включени само Димитър Везалов и Серкан Юсеин, на които Станимир Стоилов няма да разчита в предстоящия мач, обявиха от клуба.

В петък футболистите проведоха единствената си тренировка в пълен състав между мачовете с Локо Сф и Левски. "Канарчетата" се подготвяха под дъжда в Коматево, а след заниманието отборът остана на режим в клубната база.

Ботев и Левски излизат за 6-ти път през сезона един срещу друг, като до момента двата отбора неизменно печелят домакинските си мачове. "Жълто-черните" отстъпиха при шампионатните си гостувания с 0:1 и 0:2, и взеха мача в Пловдив с 2:1 още в първия кръг от първенството.

Двата състава се срещнаха и за Купата на България, където си размениха по една победа, но след 1:3 в София и 2:0 в Коматево, Ботев отстрени Левски, а по-късно стигна и до заключителния мач в турнира, получавайки възможност да спечели третата си купа на страната след тези през 1962-а и 1981-а.

Групата на Ботев:

Адам Стаховяк, Илия Николов, Йордан Христов, Филип Филипов, Веселин Минев, Сивард Спрокел, Алесандру Бенга, Серджан Лукин, Георги Сърмов, Томаш Иршак, Абел Анисе, Мариян Огнянов, Алесандру Куртеан, Вандер Виейра, Ромарио Кортзорг, Луис Педро, Феребори Доре, Юнес Хамза, Иван Цветков

Още по темата: общо новини по темата: 13
29.04.2014
28.04.2014
26.04.2014
26.04.2014
26.04.2014
26.04.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Днес не признавам никакъв друг резултат освен победа за любимия ми БОТЕВ !!!! И нека Силата бъде с нас ! Край . Аз казах !
+1
 
 
Абе ще хванете тендовагинит от писане на безсмислени коментари....Само Ботев....победа над сините говеда!!!!
+6
 
 
Не знам, дали се заразихме от локомотивци! При тях протестите, негативизма, са обясними. Защо някои наши фенове се подвеждат! Те са в положението, в което ние бяхме преди години. Нещата при нас се промениха. Нашата революция приключи, противопоставянето на ръководство, собственик, от тук нататък, вече не е полезно! Разберете го, момчета!
+2
 
 
Жалко за момчето - доколкото разбирам е талантлив, но от друга страна ако пък го пусне и нещо се обърка, ще има приказки, че е играл с юношите. Няма угодия! Аз също не харесвам футбола, който Стоилов налага - и на мен ми идва страхлив, но пък от друга страна тази година губим основно от по-слаби отбори така, че зъгубите от Левски всъщност пасват на място (те са си много слаб отбор тази година) ... и все пак както казва "Редови фен" отпреди няколко коментара: "Крайно време е в Пловдив отбора на народа да го удари 3 фазен ток."
-2
 
 
Тоя серкан юсеин да не е някой от трибуна истамбул или просто гласоподавател на ДПС
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+6
 
 
Еййй,голям трън в очите този Мъри.Направо ви извади очите,не виждате нито стадиона,нито базата,нито класирането,което не сме имали откакто съм фен на Ботев(9 години).След някоя седмица сме на финал бе хора,вземете се малко в ръце!По коментарите ви,ще каже човек,че изпадаме.Голяма злоба,голямо нещо.Казаха ви,че ще стои до края на сезона,какво има да го мислите още?В предишната тема,защо точно сега ще пуска юноши,пак щял да ляга.Сега пък е стахливец.....Радвам се,че Василев е пич и каже ли нещо,камъка е хвърлен.Поне да се научите да уважавате мнението му!
+1
 
 
Що не пускаш сега децата,страхливец,сега сме домакини.
-2
 
 
Криворазбрана цивилизация, криворазбрана подкрепа на любимия клуб!Гадно е да се четат коментарите под тази статия! И сигурно тези писачи на хули си въобразяват, че са фенове на Ботев! Бих разбрал донякъде един ботевист, да плюе по треньора на Локо, на Левски, на Марица, на Спартак, ще кажеш, толкова му е капацитета! Но да ругаеш треньора на собствения отбор, преди мача да нареждаш, кой да бъда освободен без пари, кой продаден, това е гадно, долно!
+8
 
 
Първите напуснали трябва да са Марянчо,Спрокел и Гошо.За ромарио,Педро и Анисе ако може да се вземе някой лев да се махат и те.Стига любимци.Ако и утре се осере със състава,тва ще е върха.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: