ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
БФС наказа Локомотив без публика за 3 срещи, служебна победа за Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:36 / 22.04.2014Коментари (165)18679
© Plovdiv24.bg
Отборът на Локомотив е наказан за три срещи без публика на своя стадион в парк "Лаута". Това решение взеха Дисциплинарната комисия към БФС на свое заседание днес. Освен това, ръководството на "смърфовете" ще трябва да плати и глоба в размер на 10 000 лева, докато "жълто-черните" ще трябва да се бръкнат с 5000 лева.

Както е известно, главеният съдия Георги Кабаков прекрати превърналия се в бойно поле мач между Локомотив и Ботев в събота в 41-ата минута заради многобройните хвърлени по терена камъни и бомби от страна на агитката на "черно-белите".

Спортно-техническата комисия към БФС присъди и служебна победа 3:0 за Ботев в градското дерби.

Така още в сряда тимът на Александър Станков ще приеме Лудогорец в реванша за Купата на България пред празни трибуни на "Лаута". Освен това домакинските срещи на тима срещу Черно море и Литекс от 11 и 13-ия плейофен кръг също ще се играят без публика.

Още по темата: общо новини по темата: 1
22.04.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
хаха, Оскарчо, да аз съм Коко, а ти си приластена и изоставена от Коко певица. Потърси утеха в обятията на Нежния. Естествено, че ще коментирам разпалено всяка новина за Локо. На мен ми пука за този отбор за разлика от теб, който си на Лаута само за да избиваш комплекси от папагалите. То бива, бива, ама чак толкова да си ограничен умствено....
на 23.04.2014 г.
-5
 
 
Ей нарко, гледам разпалено коментираш всяка една статия на Локомотив, че и пълно с обиди. Много си се разпалил тука, 100% като излезеш навън си тих като мишка? Някой ще си каже че си папагал, ама си прекалено тъп. Много поздрави за жена ти от Сандански.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 23.04.2014 г.
+10
 
 
Много неща се изписаха, но никъде не видях да се каже името на ..... Не ви ли си струва, че в далечината се вижда сянката на един човек, който стои зад тези провокации? Лично подписал договорите на тия фенове "търговци", оказали се в последствие измамници и обирджии? Та, нали точно дребните афери на този човек отказаха пловдивски бизнесмени да издържат клуба преди повече от година. Сега е яхнал протеста, а в ръцете му са хора с първосигнални реакции, много удобни за неговия план за изгонване на собственика.
+6
 
 
"За 2013г. в клубната каса на Локо от фен артикули са влезнали 870лв.В тази на Ботев 400 000лв. " - е, ясно от къде е колата на нежния гей!! Абе какво ги жалиш тези двуличници, бе Коко?! Подавай жалба в полицията и да ги почват. ВЪН ПОТНИЦИТЕ ОТ ЛАУТА. Вижда се, че това искат локомотивци вече
-5
 
 
Между кои най-силни сте вие бе смешници с главно С! От кой отбор от пьрвата СМЕШНА СЕДМИЦА,като изключим Лудогорец и Литекс взехме точки,когато трябваше бе ....ВИЕ...разбирачи.С тези дьрвета дето играят в момента сме гола вода...момчета Пьк и вьрхьт на всички е и виртуозьт Йошев,който през всичките мачове не се среща с топката...само с краката на сьперника ...да не говорим за Найден...за Господинов...за Белаид....за много дьрвета,които направихте звезди и после ги оплюхте....дори и за Здравко,който вече само името му остана...Здравко и вече вьпреки моето уващение кьм него и годините му,вече не е в цветущо здраве.Повечето мачове ги изгледа отвьтре....РАЗБИРАЧИ С ГЛАВНО...Р!!!Ама ще си говорим пак след края на пьрвенството. Не ви ли е срам че и Берое имат повече точки от нас.Ама какво да ви е срам...Все едно да питам някой Сандански бек дали го е срам,че отбора му губи чест и достойнство и самоуважение....!!!
+17
 
 
За 2013г. в клубната каса на Локо от фен артикули са влезнали 870лв.В тази на Ботев 400 000лв.
+6
 
 
Велин.нациста с типично родопско християнско име.
+4
 
 
как така точно този ден полицията не преджоби никои от публиката ... обадих се на 50 приятели ...И НИКОИ НЕ СА ПРОВЕРИЛИ включително и мен ...КАК ТАКА ...??? ЗАЩО ИМАШЕ 750 полицай ...??? кои кретен стои зад това ЖАЛКО мероприятие .... нежния е само една мишка събираща пари от където падне ....!!! вън всички КРЕТЕНИ от ЛАУТА
+3
 
 
хаха. Коко затривал отбора!! И как по-точно - като винаги когато е бил сме били сред най-силните?! Или може би това не ти харесва нещо?! а в дългове го вкарвате вие с постоянните си изцепки. Що не вземете да си платите глобите към БФС?!
-4
 
 
Много си прав Ветеране за организаторите на тази пародия! Но и повечето писарчета тук като разни наркомани и джаковци и други неориентирани и заблудени фенчета,не осъзнаха какьв таралеж са си вкарали с този жальк селски п;ондер!Този жальк откривател на дьрводелци и и преоткривател на пенсионери който успя да сьсипе отбора за няколко сезона и да го вкара в невьзвращаеми дьлгове и да ни докара до фалит,което несьмнено ще се случи много скоро,който продаде финал за купата,който можеше да бьде спечелен,...който изгони свестни момчета от пловдивските школи искащи да играят честно и да прогресират и докара разни незнайни дьрвета от кьде ли не....марионетки които да използва за да храни бьлгарската школа за чалга -к**ви и да се облагодетелства лично на гьрба на легендарен клуб,като ЛОКО Пловдив....Точно този безхаберник ли защитавате ВИЕ,като наричате момчетата,които не могат да тьрпят повече някой селски тарикат да се подиграва с пловдивски отбор и скачате срещу тях!Да и аз не одобрявам времето,начина и мястото на тази проява на самозащита!!!....да точно така ,....самозащъта от самозабравили се селски тарикати и дерибеи.Можеше да е на друг мач,по друг начин и не на дербито...но не ги сьдете защото потниците сте ВИЕ които защитавате селския тарикат,който убива методично и сьзнателно футбола в нашия клуб
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: