ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Двамата от Марица вече тренират с чешкия Бохемианс
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:07 / 28.06.2008Коментари (0)1932
© Plovdiv24.bg
Известният чешки футболист и бивша звезда на Дженоа Томаш Скухрави лично посрещна нападателя на Марица Емил Стоев-Бадема и защитникът Иван Димов на летището в Прага. Двамата днес ще направят първа тренировка с новака във Висшата футболна лига на Чехия - Бохемианс (Прага).

22-годишните пловдивски таланти вече са в чешката столица, заедно с работещия за Марица мениджър Радослав Аврамов. Двамата наши футболисти ще изкарат почти цялата лятна предсезонна подготовка с чешкия първодивизионен тим и ще бъдат тествани в поредица от контролни срещи. През това време кършиякалии ще преминат и през пълни медицински тестове, преди да се реши дали да бъдат ангажирани с договори.

"Надявам се всичко да бъде наред и да се върнем с договори. Чехите ни посрещнаха много добре и очакват силно представяне на Емил и Иван", обясни Радослав Аврамов.
Българският мениджър ще представлява Бадема и Димов по време на по-голямата част от престоя им там и ще преговаря за предстоящия трансфер на двамата в Бохемианс. От чешка страна преговорите ще води лично известният местен мениджър Патрик Розенбергер, който работи за няколко елитни местни отбора, посредник за трансферите им е Товаш Скухрави.

"Нямахме моралното право да спираме развитието на Иван и Емо. Те са много добри футболисти и много ще ни липсват, но ако им бъдат предложени добри условия за трансфер, а ако и нас ни устройват офертите от Прага, няма да пречим на момчетата. Все пак Бохемианс е известен елитен отбор с много големи традиции в Чехия", коментира президентът и собственик на Марица Рангел Берберов.

Скухрави, който работи от няколко години като футболен мениджър за елитни отбори от Италия, Испания и Чехия, бил сигурен в трансфера на Бадема и Димов в Бохемианс. Чехът останал силно впечатлен от качествата на двамата от няколкотото специално подготвени за тях DVD-та, които изгледал у нас по време на престоя си в Пловдив преди месец и половина. Мениджърът отнесъл кадрите в Чехия и селекционерите на Бохемианс веднага му поръчали да доведе двамата футболисти на Марица.

Още по темата: общо новини по темата: 59
06.08.2008
06.08.2008
06.08.2008
05.08.2008
04.08.2008
02.08.2008
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Представят книгата "Из младостта на пловдивския футбол"
Съдия от Русе свири гостуване на Марица
Марица се засили към аматьорския футбол след пета поредна загуба
Марица призова за подкрепа срещу един от лидерите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: