ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Станков: Рухнахме психически след първия гол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:12 / 09.04.2014Коментари (34)4926
© Plovdiv24.bg
"През първото полувреме седяхме добре, имахме шансове и за гол. През втората част получихме нелеп гол от статично положение и оттам рухнахме психически", обяви наставникът на Локомотив Александър Станков след загубата от Литекс в Ловеч.

"Предстои ни много тежка програма до края на плейофите и за Купата. Да не забравяме, че някои отбори се концентрират само в първенството, а ние имаме и допълнителни мачове. Предстои ни труден мач с ЦСКА. Някои футболисти изиграха доста срещи. Камбуров и Тунчев имат много умора. Не бяхме в пълен състав и това даде отражение", допълни Станков.

Още по темата: общо новини по темата: 7
10.04.2014
09.04.2014
09.04.2014
08.04.2014
08.04.2014
08.04.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА ТОЗИ ОБИЧАН ОТБОР НЕ СИ СПОМНЯМ НА ГОСТУВАНИЯ ДА СМЕ 5,7 И ТАКА НА ТАТАК ЗА ВСИЧКО СА ВИНОВНИ 2-МА ЧОВЕКА ! ГОСПОДИНА С ОЧИЛАТА И ОНЗИ ШКЕМБАК ОТ САНДАНСКИ ТЕЗИ 2-МАТА ЛИКВИДИРАТ КЛУБА И СЬСИПВАТ ТЕЗИ ХОРА КОЙТО ОБИЧАТ КЛУБА ! ТЕЗИ 2-МА ПРЕВЬРНАХА ЛОКОМОТИВ В ТОТО ПУКНТ !! ПОТНИЦИТЕ БЯХА ВИНОВНИ НО ЕТО ВИЖТЕ СЕ !!
+3
 
 
На мача в Ловеч имаше фенове на локото колкото за едно каре карти и едно момиче за писар и кафета. Не помня през всичките ми години (а те не са малко) да е имало подобно нещо.
+5
 
 
момчета аз съм на мнение че сега е момента да се обединим всички който истински обичат локомотв плвдив за да изгоним този боклук стнков от любимият ни отбор
на 10.04.2014 г.
+7
 
 
Тоя е също толкова жалък и нагъл като Динев. Да се маха моментално
+6
 
 
Как да останат Абушев , Жоро , Малама , Ицо и т.н.т като момчетата искаха да се развиват , да играят футбол , а не да играят в порно спектакли ! Трудно е да манипулираш млади момчета . Много по лесно е да вземеш знайни и незнайни чернилки , които ги боли фара за Локомотив . Тези маймуни ги интересуват само парите и за пари ще играят и казачок на терена ! Не разбрахте ли , че коко не го е еня за Локо , а са важни само парите които ще изкара за себе си ! Помните ли как ни залъгваха , че видете ли , тези футболисти си тръгвали защото ги било страх от конкуренцията ! ХА ХА ХА !
+6
 
 
Ама и ние всички сме виновни за това състояние на отбора.Не помните ли финала за купата.МаСќ всичко забравихме.Пак се подведохме по лъжите на Селския.Бил откривател на таланти.Къде са тия таланти бе момчета и момичета.Изгонихме момчетата,родени в този град и желаещи да играят за отбора вез скруполи и сметки за тото комбинации и сметки за пари и облагодетелстване...само желание да играят и се развиват в собственият си град,където са родени и израстнали в Пловдивскихе школи и дадохме карбланш на знаСќни и незнаСќни дървета от незнам си къде!Първо си тръгна Абушев,от лагера на отбора,усещаСќки какво им се готви от смелият треньор и откривателя КОКО...После замразиха Жоро,заради откритите звезди До Кармо и Паулиньо!!!!...След това доСќде ред и на Маламов да бъде наказан от Нас за сметка на голямата звезда НаСќден!Къде е и Запрян Запрянов....все момчета,загатващи за потенциал и желание за развитие!Единствено Марто ни трябваше,за да насърчава и помага на тези момчета да добиват самочувствие и опит!Точно това не доумявам!Защо даваме шанс на незнаСќни чужденци да се изявяват,а обричаме на изгнание и връщаме назад в развитието момчета от нашите школи,които с упорита работа години наред са заслужили шанс и не случаСќно са забелязани и привлечени в отбора!Помислете добре и повебе не се връзваСќте на акъла па такова манипулатори тато Динев,а мислете за бъдещето на отбора и даСќте шанс на момчета от пловдивските школи да играят със сърце и душа за нас!Без бързи успехи,но с поглед към бъдещето,защото Пловдив не е град,коСќто моэе да служи като подлога на някоСќ тъп селяк от северозапада!Пловдив е град с традиции във футбола,и дори да пожертвахме някои момчета,които изредих по-горе,време е да докажем че повече няма да търпим плондери и откриватели в града под ТЕПЕТАТА! Пловдив не е залък за всеки цървул,самопровъзгласил се за Господ!...Амин!!!
+3
 
 
ЕСќ,...наСќ-смелият треньор в България...заври си един фишек в наСќ-смелият задник и се гръмни Бе Смешник!И час по-скоро ни освободете от присъствието Вис онзи Дебил Коко селския. НаСќ-доброто,което направихте този сезон е...че набутахте онзи ДЪРВОДЕлЕЦ Белаид на говедата,че и те да страдат заедно с нас...откриватели на таланти-До Кармо,Паулиньо,НаСќден...ама наСќден по палмите!Убихте българи-таланти,за да се правите на Откриватели....Нещастници!МахаСќте се и не се вякаСќте повече на ЛАУТА...НЕЩАСТНИЦИ!Коко да отива да си играе на покер със цървулите от Сандански!
+1
 
 
Станко ,трябваше по ербап да играят наште, бря! Какво ги учиш ,какво им хортуваш ,ама се кепазе ставаме. Айде етер вече! Аман от резил, аман ,та бактън! Кафа сиктимини!
+1
 
 
Поредно трагично гостуване. Вече не си спомнявам кога сме печелили важен мач срещу сериозен отбор навън. В паметта са ми единствено победата над Литекс (за купата) след онзи случаен гол благодарение на Пиргов, както и този сезон срещу Левски в първия кръг (хванахме ги в слаба форма).Като гледам състава и резултатите, ме навяват странни мисли. Нападението днес водено от Мендес, който според Wikipedia има 20 мача и 3 гола за Льо Ман миналия сезон. Не че е кой знае какъв отбор, но със сигурност би трябвало да има качества за посредствен футбол, какъвто се играе в А група. Е, до момента 1 гол срещу Добруджа. Намуши - ТРАГИЧЕН, а и той със сериозна визитка. БЕЛАИД - никаква идейност, а уж има няколко мача в Серия А. Та, идеята ми е, че колкото и да са надути очакванията за тия момчета, не може да ме убедите, че играят на 100% от възможностите си. Може би просто поддържат форма и играят без пари .. май така ще си е.Както и да е. Не виждам защо коментира Станков купата - Лудогорец няма как да направи грешка срещу нас. Сезонът е свършен. Остава ни само мача с ЖълТурците, който ще е своебразен бенефис на нашия отбор в А група (за съжаление). Дано го вземем, та поне да ни остане малко достойнство от ерата Станков - Динев. Апропо, Марто Камбуров го подкрепям на 100% за поведението. За пореден път се показва като мъж и човек с достойство. Данчо Господинов, колкото и да ми симпатичен, е компроментиран тотално. Както и Тъча, и измислени футболисти като К. Марков, В. Георгиев и т.н.
+1
 
 
Станков е един жалък, шопски некадърник! Не помня някога да сме имали по-жалък треньор от тоя!? Нека, който не е на това мнение да посочи само един мач, който да му е харесал и в който да сме показали смислена игра!? Това жалко управление не бива да продължава! Локомотив Пловдив е велик клуб и трябва да съществува достойно, но не по този начин! Локомотив винаги ще го има и то по най-добрия и достоен начин!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив Пловдив честити вековния юбилей на Етър
Фенклубът на Локо: Честита победа! Пловдив е само черно-бял!
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: