ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите пращат Мъри в Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:17 / 25.03.2014Коментари (30)7929
© Plovdiv24.bg
Кампанията на феновете на Ботев срещу треньора Станимир Стоилов приближава все повече Мъри до Левски. С ново обръщение бултрасите обявиха вчера, че между тях и спортно-техническото ръководство на "жълто-черните" "зее бездна". Те недоволстват от подхода към мача със "сините" в събота, в който с част от резервите пловдивчани загубиха с 0:2.

В същото време привърженици на Левски буквално наводниха форумите с призиви най-успешният наставник на тима от "Герена" да се завърне в клуба заедно с Гонзо. "Щом на вас не ви харесва, нека Мъри си дойде при нас", бе лайтмотивът на повечето коментари.

Според информация на "Меридиан Мач" Георги Иванов-Гонзо следи внимателно ситуацията около треньора и се надява, че ще успее да го привлече при "сините" от лятото.

Още по темата: общо новини по темата: 13
07.05.2014
06.05.2014
03.05.2014
24.04.2014
15.04.2014
15.04.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-2
 
 
да се иска оставката на треньора СЕГА, точно сега, когато сме на полуфинал за купата и 4ти в шампионата, на крачка от Европа, е не само глупаво и безотговорно, но даже предателско. Смяна на треньора сега, означава доиграване на сезона. За вас не знам, но аз не искам да доигравам сезона. Искам да направим всичко възможно да вземем купата и да играем в ЛЕ, дори и да е със "правилен" футбол, скучен и дори горзен. Нов треньор (с целия щаб), който и да е той, означава катаклизми, промяна в трекировки, чисто ново срабтоване с отбора (това не е ДЮШ формация, има хора от цял свят), нови тактики, нови насоки ... безумие. Сменя се тренйор само когато всичко е отишло по дяволите и няма шанс за нищо - като Милан когато изгониха Аллегри, примерно. Вземете се в ръце бе хора, фенове, бултраси. Да мине сезона, пък после искайте оставки и глави.
+19
 
 
Доверието се изчерпа! На ти куклите, дай си ми парцалите се видя в събота и с това слагам край на Мъри в Ботев за мен. Всяка минута повече в този отбор е горчилка и за двете страни. Искаме си Бобан, Галчев и да благодарим на Огнянов и Сърмов за всичко, което дадоха от себе си и да им пожелаем успех в новите си отбори. Утре ще сме на мача, но без желание за подкрепа. Обикновено в нормалните страни след такива странни мачове се задействат властите, е не и пожарната, но другите и се търси отговорност!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 25.03.2014 г.
+16
 
 
Да завършим сезона с треньори от школата. Да се търси външен треньор западняк! Може и Петев, например.. Но да се маха Кауня и да се успокои обстановката в отбора, не толкова за наше успокоение, а момчетата да си отдъхнат от това напрежение с Кривия и Кауня. То се вижда - та, те не искат да играят за тоя треньор!
+14
 
 
Мъри, случайно някой да ти има доверие? Нито играчите, нито ние феновете не ти вярваме! Иван Манолов - Орелът на времето си даде оставката, защото играчите вече нямали доверие в него! А това е най-важното за един отбор: единството на играчите, треньора, ръководството и феновете! Няма ли го това единство, само с демагогия ще се занимавате. И набелязаните цели няма да са изпълнени. Имам предвид с футбол няма да са изпълнени.
+21
 
 
Сега остава още един мач да паднем и поръчката от левски към мърлю ще е изпълнена на 100 процента ние ще си останем с 49 точки а говедата ще станат с 50 това е целта на този каун а тези дето го защитават време е да се събудят от сън Само Ботев
+22
 
 
Всяка минута,в която са начело на БОТЕВ Пловдив говеждите елементи е пагубно изгубена!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Керкез и Попето за мача с ЦСКА-София: Битка, като никоя друга!
Ботев оправи документите на нападател, карал проби през есента
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Ботев може да загуби седмата позиция
На този ден преди 1 година: Всички говореха за Ботев и Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: