ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кривия: С Мъри не пречим на Ботев, а само помагаме
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:03 / 11.03.2014Коментари (9)3579
© Plovdiv24.bg
Спортният директор на Ботев Пловдив Александър Александров проговори след дълго мълчание - преди първия 1/4-финал за Купата на България с Левски.

"Защо взехме нови играчи или защо не успяхме със старите? Този въпрос съм си го задавал много пъти и сме коментирали с Мъри. Отборът играеше по един начин през лятото. После? Не бих казал, че тръгна надолу, но загуби много от посредствени отбори. Имаше спад в играта. Ако се върнем назад, ще видите, че аз поканих Мъри в Ботев. Не обичам да давам обяснения на никого. Обясненията ги давам на собственика и президента. Единствено на тях. Дали съм пионка? Със сигурност не съм и никога няма да бъда. Всички играчи, които са в "Ботев", са взети от мен и Мъри Стоилов - той като треньор, а аз като спортен директор.", заяви Кривия пред "Меридиан мач".

"Ако не постигнем целите, ще разговарям със собственика и президента. Ще видим какво сме постигнали за този период, какво съм направил лично аз. Собственикът ще вземе правилното решение - дали ще остана директор и Мъри - треньор. Много се коментират имената ни, твърди се, че едва ли не пречим на Ботев. Мога да кажа, че не само не пречим, а и много помагаме. Не само първият отбор се развива правилно, но и школата.", каза още Александров.

Още по темата: общо новини по темата: 6
08.04.2014
08.04.2014
06.04.2014
06.04.2014
18.03.2014
10.03.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нямате шансове на думи,устите на феновете се затварят само с победи и атрактивен футбол!От една страна разбирам и негодуващите фенове,Мъри не си е заслужил доверието им.Това се дължи на колебливите ни игри,ако изгради едно постоянство в доброто представяне,феновете ще могат да преглътнат някоя и друга загуба.Всичко необходимо му е на лице,от него си зависи.Същото се отнася и за кривия.В цяла България има само 2 подобни работни места,вие работите на едното,възползвайте се максимално от шанса.
+1
 
 
Всичко което се прави се започва от основите.Все още сме там.Не може изведнъж всичко да е както трябва.Мисля, че се работи добре до момента и не трябва да има само плюене против треньори и ръководство.Нормално е да има недоволство, но не чак до такава голяма степен.Все пак за рекордно кратко време се построи базата, сега се строи нов стадион, работи се едновременно по селекция, което не е никак малко, до момента.Сигурно е много трудно, така, че вместо да сме недоволни, трябва да е по-скоро обратното.Дори трябва да се скандира името на треньора независимо кой е той, защото обратния начин само още повече нажежава обстановката.Няма ли спокойна атмосфера около треньора няма да има и игра.Не може да се работи, когато няма спойка между треньор-отбор и привърженици.Нека хората да си вършат работата за която им се плаща пък накрая има кой да тегли чертата, а пък такива които пречат с поведението си по трибуните и заради тях феновете да страдат трябва да плащат глобите и наказания, които са наложени от съответните органи.Само Ботев-Пд.
+1
 
 
Повтарям се за сетен път! Сашо и Мъри си имат работодател. С него имат сключени трудови договори. След приключване на сезона, ако не се изпълнят поставените задачи, собственикът сяда на масата за преговори със спортно - техническото ръководство, и ще се обсъждат вариантите за преждевременно прекратяване на договорите. Вярно е, че по христолово време не беше така. Тогава се сменяха треньори и футболисти през ден, през два, никой не плащаше, положението беше куче влачи, диря няма. Онова формирование беше параотбор, нещо, наподобяващо на отбор. Някои фенове, като Челсито например, упорито се съпротивляват на новия имидж на клуба, и държат да е по христоловски. Навикът е трудно изкореним!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+3
 
 
ВЕРОЯТНО МНОГО ХОРА ИМАТ ЧУВСТВОТО,ЧЕ СЕ СПРАВЯТ ДОБРЕ,ДАВАТ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ,РАБОТЯТ ПРАВИЛНО,НО МОЖЕ ДА Е В ГРЕШНАТА ПОСОКА!САШЕ,МНОГО СЕ КЕФИХ КОГАТО ИГРАЕШЕ,НО СЕГА...МАЛКО МЕ Е СРАМ ОТ ТЕБ,КОГАТО ЗАПОЧНЕШ ДА ГОВОРИШ...УСПЕХ В НОВОТО ПОПРИЩЕ!
+2
 
 
Каквото и да говорите потенциалът на отбора не е използван докрай. Даже може да се каже под средното ниво. Вие си знаете дали и как пречите и не плачете после като ви изритат.
-1
 
 
Абе, Кривак, дигай си чукалата и да те няма от любимия ни клуб. Въобразяваш си, че помагаш! Истината е много горчива! Истината е, че си интригант и го няма онова настроение в отбора ни, няма го живецът! Да не говорим, че ни излагаш с неграмотната си реч пред микрофоните на медиите!!!
+4
 
 
Утре най-добре ще се разбере дали помагате или пречите. Ако се повтори играта от онова 1:0 в София, отговорът е ясен на всички. По-слаб Левски скоро няма да има, ако не се бие в 4-те мача до края на сезона, значи нещо не е наред. В краен случай 3 победи и 1 равенство, като равенството е за купата.
+1
 
 
Със Сърмов в игра толкова много помагате,че нямам думи :D
+5
 
 
Искаме резултати от "помощта" ви.В противен случай това са просто думи...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Това се казва увереност! "Канарчетата" празнуваха с тениски за финала
Щастливият Керкез: Заслужихме финала! Благодаря на хората!
"Жълто-черна" еуфория! Ботев е на финал!
По минути: Ботев 2:0 ЦСКА-София
Разкриха голямата изненада за феновете на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: