ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гонят Александров от Ботев?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:57 / 10.03.2014Коментари (47)14057
© Plovdiv24.bg
Спортният директор на Ботев Александър Александров-Кривия ще бъдат освободен от клуба, научи Plovdiv24.bg oт свои източници. През миналата седмицата Кривия е бил привикан на среща и му било съобщено за това решение на ръководството.

Александров си навлякъл гнева на най-богатия българин с непрекъснатите скандали, които забърква в съблекалнята. А Цветан Василев мразил най-много това - да има неразбории във фирмите му.

За това, че банкерът е вдигнал мерника на Александров, говори фактът, че Цветан Василев е прекъснал всякакви контакти с Кривия.

Очаква се Сашо Александров да сдаде поста си през лятото, но не е изключена възможността той да си тръгне от Ботев по-рано.

Още по темата: общо новини по темата: 6
08.04.2014
08.04.2014
06.04.2014
06.04.2014
18.03.2014
11.03.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
А дано ама на дали кривия си е получил това което заслужава всичко му е платено в пъти повече от колкото заслужава сега вече може да командва в тях и да гони когото си иска жалко за бобан той се отдаваше на играта с пълно сърце за нашия Ботев успех канари
-2
 
 
кой кавото и да казва сашо до сега винаги е доказвал че работи за клуба даже с изказванията си. то ако търсите културен и интелигентен сърмата най го бива
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+12
 
 
Лошото е, че вече изгони Бобан. Каквото и да си говорим, Бобан липсва в защитата ни. Феновете съжаляват за Грънчаров, за Кривия никой няма да съжалява.
+7
 
 
Момчета не трябва всеки от всякъде да се оплюва.Вижте полужителното,кривия даде все пак на Ботев,казва се благодаря и чао.А,иначе кой да дойде и кой да си тръгне има кой да решава.
+6
 
 
Може и да остане бе ... вие направо го уволнихте ! Факт е,че скоро не се е обаждал ,нито интервюта е давал!
+9
 
 
Характера му бе подходящ за футболист,раздаваше се,гореше в играта,нерви,спортна злоба,но може би точно това му пречи на ръководния пост.Виждате,че има кой да коли и беси в отбора,не е нужно да изземваме функции!Виждам по-долу,че феновете го пратиха в левски,без пари го давали.....Изкарайте пари,пък после се разпореждайте с тях,с чужди сте много смели.
+18
 
 
Кривия помогна с каквото можеше,моля Ботевистите да не плюят по него и не се принизяват до нивото на буферите,по плюенето са те.Кривия имаше силни мачове но явно в администрацията нещо му куца :))) нали е крив:))).Да му пожелаем успехи там на където е тръгнал.
+3
 
 
Кой 6те го замести е много важно?!Не искам,да е 4овек до6ул на скоро в Ботев,тоъ трябва да е ботевист по рождение,да внимава да не се о6тетява Ботев.Аз предлагам гн.Глух4ев тоъ стига е стоял дале4 от отбора вси4ки даваме по не6то ,аз си купувам билет за ма4а и дъжд не дъжд сум там.Не вярвам да е по-неграмотен от кривия.
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
БФС се разгърна - глоби Ботев с над 12 бона
Ботев показа пълния стадион от птичи поглед и отправи призив към феновете
Днес става ясен съперникът на Ботев във финала
"Жълто-черният" герой: Настръхнах от нашите фенове! Душан и неговият екип са най-хубавото нещо, което ми се е случвало
Генчев: В Ботев научих много за 2 месеца! На драго сърце бих станал треньор на Левски
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: