ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Арестуваха извършителя ударил с бутилка по главата Стефан Генов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:49 / 09.03.2014Коментари (49)10887
© Plovdiv24.bg
Един от известните фенове на ПФК "Ботев" беше задържан от полицията след инцидент на мача с Локомотив София (4:1) в събота. Треньорът на столичните "железничари" Стефан Генов беше уцелен с бутилка вода, след което изпадна в лек несвяст.

След бързата реакция и добрата работа между "Ботев", МВР и охранителната фирма "Алфа СОТ" е задържан виновникът за инцидента. Това е Георги Митков Георгиев по прякор Челсито.

"ПФК Ботев остро осъжда подобно поведение, което рязко контрастира с имиджа на клуба и реномето на "жълто-черната" публика, която и в този ден даде горещата си подкрепа на отбора, въпреки суровото време навън. Привържениците на Ботев са доказана марка в българския футбол и са синоним на вярност и безрезервна подкрепа. Смятаме за недопустимо, заради постъпките на отделни лица, да страдат хиляди любители на футбола, поради което ще вземем всички необходими мерки да предотвратим подобни инциденти в бъдеще", заявяват от клуба.

"Хулиганските прояви нямат място на мачовете на "Ботев". Клубът се е устремил към изграждане на безупречна европейска визия, която разчитаме да отсее и утвърди единствено положителните черти в манталитета на ботевистите", допълват от пловдивския клуб.

Още по темата: общо новини по темата: 16
30.04.2014
10.03.2014
09.03.2014
08.03.2014
08.03.2014
08.03.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
сега заради тоя тъпир няма да стане дербито
+3
 
 
Безумно поведение, което ще ни коства удоволствието да сме на мач на любимия отбор. И по време на мача от тяхната групичка летяха монети и други дребни предмети. Така че бутилката не е изолиран случай... Тартори или не, ако искаме да сме големи, трябва да се държим като големи! С подобно поведение няма как да стане!
-3
 
 
Всеки фен за нас е ценен. След изтичане на наказанието му, Челсито съм убеден, че ще осъзнае, че досегашното му поведение е неприемливо за клуба, като и за феновете му. Нямам честта да го познавам. Чувал съм, че агитката приглася на негов речитатив, като не съм успял да разбера цялото му съдържание. Има някои тъпизми, неприемливи текстове, които не е проблем да се коригират. Определено обаче, вдига духа и на отбора, и на публиката, и се отразява положително! Дали ще има сили да разбере, че проектът Ботев е европейски, и няма общо със селския ни период! Аз съм оптимист! Някои от по-старото поколение не присъствахме по стадионите десетина, петнадесет години! Вече се завръщаме, завръщат се жените, децата! В западните страни, първата преграда срещу нарушаването на правилата е граждансото общество. В България същото липсва тотално. Вчерашият случай за мен е знаков. Феновете участваха в разкриването на един от своите тартори!
+7
 
 
Челсито е срам за Ботев. Какво като го е подкрепял винаги - да му благодарим ли ? Вън от трибуните това нещастно мекере. Заради него ще играем с буферите на празни трибуни - това е !
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+16
 
 
На този КРЕТЕН трябва окончателно да му се забрани посещения на спортни мероприятия!На онзи ПЛАШИПУТАК Красьо и онова вечно пияно КЕЛЕМЕ Бочев също!Ние феновете на БОТЕВ нямаме нужда от тях!Аз също не спирам да подкрепям Ботев навсякъде!
+5
 
 
Поради факта,че клубът и полицията са си свършили работата и са хванали извършителя който е наказан за постъпката си мисля,че трябва да има смекчение от страна на БФС. Не е чесно заради един човек който е хванат и наказан индивидуално да страдат хиляди!
+11
 
 
Ето за това на новия стадион срещу всеки стол трябва да стой името на човека! Осрал стола - глоба! Пушил - глоба! Псувал - глоба! Хвърлял предмети - до живот извън стадиона и като изгорят трима малоумника като въпросния, другите ще се кротнат. А сега всички глоби към клубът ще трябва да се прехвърлят към Челсито и за другите ще е урок.
-4
 
 
Tова, че е задържан неоневинява никой! Пловдивското дерби трябва да се играе далеч от и без това малкото стадионче в Коматево! Локомотив Пд по същата причина беше наказан с лишаване от домакинство! И този "обичащ" и "верен" фен Челсито, не е ли същият, който продаваше билет във Фейсбук за мача Ботев - Лудогорец за 20 лв. ?
+2
 
 
Тази мутра от бандитските 90 години на двадесети век трябва да бъде наказан да не посещава стадиона на "Ботев" до живот! За да знаят всички нему подобни , че това вече няма да се толерира! Още повече, той е на 40 и отгоре години, предполага се, че е зрял индивид. Следователно разбира какво следва от постъпките му! Да ходи да прави ключове при брат си!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев оправи документите на нападател, карал проби през есента
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Ботев може да загуби седмата позиция
На този ден преди 1 година: Всички говореха за Ботев и Пловдив
Ботев пусна още билети за мача с ЦСКА-София, бройките са ограничени
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: