ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри: Трябва да вземем реванш от Локо Сф за загубата през есента
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:06 / 07.03.2014Коментари (32)5932
© Plovdiv24.bg
Трябва да вземем реванш от Локомотив София за загубата през есента. Това заяви треньорът на Ботев Станимир Стоилов ден преди срещата от 26-ия кръг на "А" група срещу столичните "железничари", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Мачът е в събота от 13:30 часа в Коматево. 

"За съжаление през седмицата отборът бе доста разделен, 5 човека бяха с националните отбори и не успяха да участват в груповите занимания. Надявам се да се възстановят физически от пътуванията си през последните дни и да участват на 100% в мача", добави Стоилов.

По думите му Вандер Виейра този път ще попадне в групата, тъй като се е представил добре в тренировките. "Имам около 20 футболисти и винаги двама трябва да останат извън групата. Аз преценям кой ще попадне в нея - спрямо противника, според това какво си показал през седмицата и в предишните мачове. Всеки си има собствено мнение, но крайното решение взимам аз", категоричен бе Стоилов.

Той повтори вижданията си за играта, че е по-важно какъв футбол показва неговият отбор и че опитва да работи върху грешките в собствения му тим, а не да гледа много съперника. "Нормално е Локомотив София да имат по-голямо самочувствие, след като са победили Левски. В гостуванията си те играят затворено и дебнат противника да допуска грешки, за да се възползват на контраатака от тях. По-важното е обаче ние да покажем играта, която искам. През зимата променихме схемата, има футболисти с нови функции и по-високи изисквания, като се надявам от мач на мач да играем все по-добре", каза още старши-треньорът.

 


Още по темата: общо новини по темата: 16
30.04.2014
10.03.2014
09.03.2014
09.03.2014
08.03.2014
08.03.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
убеден съм че ще вземем 3 точки а за Мъри господин Василев ще го махне когато се построи стадисна бижуто на Пловдив ще ведите че така ще стане Мъри върши много работа извън терена и помага на нашия бос г-н Василев не е глупав да плаща толкова пари на Мъри за да се шматка само на терена ....хайде честит 8 март на всички жени
0
 
 
Сега назионалите не тренирали с отбора,,,,,преди бе6е времето,терена,атмосферното налягане....на баба Рада терлизите се скасали,аман от това хасковското!Все не6то да се оправдае и все другите са му виновни!
+2
 
 
Хамза мисля,че ще е на топ ниво! Човека си направи една екскурзия с национални му отбор ,потренира малко с някой по-кадърен треньор почина си и масля,че той ще е във форма. Вандер мисля,че ще е титоляр ако и Мъри е забелязал,че на лявото крило има ОГРОМНА ДУПКА. И дано престане с тази идиотска тактика с безсмислени подавания между Иршак,Огнянов и двамата централни защитници!! Това е убийство за феновете на футбола.
-1
 
 
Ботев Пловдив си има треньор на който е гласувано доверие от собственик и ръководство.В България разбиращите от футбол,секс и политика са повече от населението.И аз предпочитам треньор да е САФ,но на този етап няма как да стане.Няма как да е и друг защото не аз Иван или Петкан решаваме това.Моето място е на трибуната ,за да подкрепям любимците си,а някои реват в медийното пространство,излагат лично мнение и си въобразяват че помагат на отбора.,,По лошо от манталитета на един отбор е манталитета на неговите фенове''.Цитат от истински фен на Ботев Пловдив във фенският сайт.
+4
 
 
От много мрънкане и гонене на играчи и треньори изгонихте публиката от стадиона. Днес следобед бях да си взема билет за утрешния мач с Локо Сф, билети още има!!! Подкрепяйте отбора стига с това мрънкане и негативизъм. Ако не се класираме за Европа ще се вземат мерки, но според мен няма да имаме проблем като гледам състоянието на ЦСКА,Левски и Локо Пд.
+11
 
 
Мърли нещо се изплаши от гнева на феновете и веднага Вандер в групата,смешко няма да си още дълго тренъор на Ботев
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+11
 
 
ААААА...УТРЕ ТРЯБВА ДА БИЕТЕ,ТРЯБВА,ТРЯБВА!АЗ ИМАМ ИМЕН ДЕН И ТРЯБВА ДА ИМАМ ДВОЙНА РАДОСТ И ПОВОД ДА ПОЧЕРПЯ!АРЕ МАЙНА УСПЕХ!ЩЕ ВИ ПОДКРЕПИМ ЯКО!
+5
 
 
Мрънкалници,не разбрахте ли,че Мъри,ако ще го гонят ще е след края на сезона,няма вариант в който да си тръгне преди да свърши сезона.Спрете да внасяте напрежение и да недоволствате само,минали са едва 2 мача,а още в първия се видя огромния потенциал на отбора,как все едни и същи индивиди искате оставки всеки път ама да се обосновете кой читав треньор можем да вземем сега и какво ще постигне не можете.Повечето нормални фенове на Ботев отдавна са спряли да пишат във форумите и за тва се създава илюзията,че мнозинството искате оставка.Местата са ограничени и няма място за някои от вас които знаят само да мрънкат и да подкрепят само когато отбора печели,като не харесвате отбора си стойте по къщите и оставете хората имащи намерение да подкрепят отбора да са на стадиона.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Керкез и Попето за мача с ЦСКА-София: Битка, като никоя друга!
Ботев оправи документите на нападател, карал проби през есента
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Ботев може да загуби седмата позиция
На този ден преди 1 година: Всички говореха за Ботев и Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: