ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вандер отново извън групата на "канарчетата"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:09 / 07.03.2014Коментари (42)6117
© Plovdiv24.bg
Бразилският нападател на Ботев (Пловдив) Вандер Виейра няма да попадне в групата и за предстоящото домакинство на Локомотив (София). Двубоят е утре от 13.30 часа на базата в Коматево.

Както е известно, старши треньорът на "канарчетата" Станимир Стоилов остави Вандер извън 18-те за последния мач с Нефтохомик в Сливен (0:1). Като причина от спортно-техническия щаб на тима изтъкнаха несериозното поведение на бразилеца по време на тренировъчния преоцес и режима. Мнението на Мъри за футболиста все още не се е променило и той продължава да бъде извън групата.

Виейра вче участие в сряда в учебната игра срещу Раковски, но така и не впечатли. Почти сигурно през лятото Ботев ще се раздели с играча, който обаче има договор до лятото на 2015 година.

Източник: в. "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 16
30.04.2014
10.03.2014
09.03.2014
09.03.2014
08.03.2014
08.03.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Мрънкалници,не разбрахте ли,че Мъри,ако ще го гонят ще е след края на сезона,няма вариант в който да си тръгне преди да свърши сезона.Спрете да внасяте напрежение и да недоволствате само,минали са едва 2 мача,а още в първия се видя огромния потенциал на отбора,как все едни и същи индивиди искате оставки всеки път ама да се обосновете кой читав треньор можем да вземем сега и какво ще постигне не можете.Повечето нормални фенове на Ботев отдавна са спряли да пишат във форумите и за тва се създава илюзията,че мнозинството искате оставка.Местата са ограничени и няма място за някои от вас които знаят само да мрънкат и да подкрепят само когато отбора печели,като не харесвате отбора си стойте по къщите и оставете хората имащи намерение да подкрепят отбора да са на стадиона.
-3
 
 
Защо толкова много наши фенове атакуват собствения си клуб! Това за мен е неприемливо, и негативно за всички свързани с клуба на всички нива - от собственика, до пазачите и феновете! Не разбират ли, че с желанието да се прогони треньора, и помощниците му, се противопоставят на ръководството, и на собственика. И аз нямам отговор, защо Вандер е извън групата вече два мача. Ако Мъри не е смятал да го използва, защо не беше картотекиран Артур! Има някакви причини, и хората, които трябва да ги знаят, ги знаят. Имам чувството, че някои фенове, ако имат възможност, ще изгонят и треньори, и ръководители, и едва ли не желаят, да се върнат постхристоловите времена. Това време на много ентусиазъм и надежди приключи успешно за нашия клуб. Спечелихме подкрепата на Цветан Василев. От тук нататък е времето на знаещите и можещите. А кои са знаещи и можещи, всеки от нас има собствено виждане. Но не трябва ли да уважим и виждането на собственика, защо постоянно се противопоставяме! Бакалов го "прогонихме с камъни", какъв ли не го наричахме - змия, урод, и т.н. И след назначаването му на нов пост, и от там го прогонихме. Съзбата му последва Хубчев, който видяхте, как се справи в Берое. Виждате и отношението и толерантността на беройци към Хубчев. Последва го Радуканов, Феро. Собственикът ни няма да допусне подобно текучество. Дори стигнахме до призиви, Юли Попов вън! Революция ли ще вдигаме, какво става!
+5
 
 
"Много съм доволен от Вандер Виейра и със сигурност той ще бъде в групата за мача с Локо Сф. Всеки, който показва качества на тренировки попада в групата. Ние разполагаме с 20 футболисти и е нормално двама от тях да не са в групата. Това каза Станимир Стоилов на пресконференция днес".
+9
 
 
Вандер е всичко позитивно в отбора ни , и интересните моменти са когато той е с топката, а този каун ще го държи извън групата
+6
 
 
утре на мача да покажем на Мърли колко много го "желаем" за тренер, пак ще е една мъка с неговия правилен футбол ще ни скъса нервите както в всеки мач досега
+8
 
 
Съвсем умишлено от доста време само чета, а не пиша.бях обвиняван от кого ли не в какво ли не, когато преди около година започнах да предупреждавам за Стоилов и неговия екип.Би трябвало да се радвам, че все повече хора разбират, че съм бил прав.Но не съм радостен, защото страда Ботев.
+14
 
 
Сърмов е за махане,но правилния е напълно неадекватен!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 07.03.2014 г.
+10
 
 
тоя Каун разсипа отбора. гони най-добрите, а тия които взема не са толкова добри. вече съм сигурен че нарочно го прави. вън боклук говежди!
+9
 
 
До лятото има много време не се знае кой ще си замине по напред...Причината не е тази която изтъкват...
+13
 
 
Вандерчето е пътник, за съжеление и той стана жертва на хасковско-кривия тим. Като ги гледам тия румънци що за стока са, ще има да ги търсим Бобана и Вандера. Абе аз едно се чудя, как собственика не вижда очеизвадни неща. Тоя тандем Мърльо-Кривия изяжда потенцияла на отбора и то се вижда от мачовете.Мъка голяма мъка.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
На този ден преди 1 година: Всички говореха за Ботев и Пловдив
Ботев пусна още билети за мача с ЦСКА-София, бройките са ограничени
Юноша на Ботев с нов гол за Несебър при трудно гостуване
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: