ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (22) | Вчера (28)
Мъри: Има доста неща за изчистване още
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:27 / 23.02.2014Коментари (12)3477
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Ботев Станимир Стоилов остана доволен от първата среща на неговия тим срещу шампиона Лудогорец, завършила при резултат 2:2. 

"Като за първи мач съм доволен. През първото полувреме бяхме по-уверени и с по-голямо самочувствие, през второто отпаднахме малко и физически. И едните, и другите имаха надмощие. Като характер и воля трябва да сме доволни", заяви Мъри.

"Имаме доста неща за изчистване, тепърва сработваме и новата схема, все пак трябва да сме малко по-уверени и с по-голям контрол върху топката. Имаме в атака играчи, които може да решат всеки мач, така че трябва да сме по-уверени в атака", каза още наставникът на "канарчетата".

Още по темата: общо новини по темата: 31
26.02.2014
25.02.2014
25.02.2014
24.02.2014
24.02.2014
24.02.2014
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Нито имам претенции ,че съм разбирач нито плюя по Мъри и нищо лично към него,напротив.Всеки има право да си изкаже мнението ,особено когато си БОТЕВИСТ който си купува карти и билети редовно за цялото семейство.Но фактите са на лице,нито един фен не чух да каже обратното,че смените са правелни и ,че е постъпил правилно като не пуска Вандер,напротив колега ,напротив всички споделяхме едно и също мнение ,а ние имаме право на товазаото сме фенове на Ботев и страдаме повече от който и да е треньор ...
-2
 
 
Много хейтъри,много разбирачи,но мачът беше добър! Браво на Мъри и момчетата!
-2
 
 
Когато някой от долупишештите постигне 1/3та от това което е постигнал Мъри като треньор, тогава да го плюят.Защото едно е да плюеш друго е да критикуваш.Уважавайте професията на другите иначе ставате "специалист по всичко".Иначе разбирачи много.Споко Мъри, има много Ботевисти които те подкрепят.
+6
 
 
Мъри, днес ти тотално сбърка смените. След тях отбора заигра по-зле, вместо по-добре. А от изказванията ти не съм разбрал да си признаваш грешките. Имам и един въпрос към теб - защо ние се изморихме физически, а не Лудогорец? Ние ли играхме мач в четвъртък?! Има нещо сбъркано в подготовката на нашия отбор, почти всички отбори се оказват по-добре физически, защо?
+4
 
 
Вандер е машина,страхотно надъхан,той живее с Ботев,в момента в отбора няма по голям ботевист от него ,запомни го това.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 23.02.2014 г.
+6
 
 
Мърльо, не се прави на луд, ами пускай Вандер! Ние заради него ходим на мачове, не заради теб! И спри да пускаш тоя даул Сърмата, ами да си отива както ДомАта. Такива измислени играчи не ни трябват.
+4
 
 
Не си прав, Мъри! Само две неща има да изчистваме- първото си ти, второто - Кривия - и сме готови...
+8
 
 
Мъри,извинявай,но първо започни от твоите грешки и ИНАТ,защо бе човек,защо държиш Вандер на пейката,хайде стига вече.На път си пак да си навлечеш гнева на болшенството от феновете.
+2
 
 
+1 Отново слаб и страхлив Мъри и най- вече инат като говедо.Цел да не загубим -постигната. Да спечелим е за това се иска треньор не Мъри.Сега специалистите ще кажат браво Ботев се опъна на шампиона! Да опъна се, но какво му струваше да го победи аз да питам специалистите.Ще ви кажа още преди почвката си мислих че ще изкара Доре и ще пусне Вандер.Уви, Мъри играе с негови попълнения за това бяхме на 7мо място и за това не бихме Лудогорец днес защото му е много трудно да изкара някой от неговите попълнения и да пусне Вандер .Сърмов може да влезе -какво може е друг въпрос.Сега и аз като всички шопски медии ще кажа браво г-н Стоилов ,браво на Ботев че се опъна на шампиона ето и в Пловдив се работи.Да и в Пловдив се работи макар и с грешните хора-утре ще ги няма.Но после всеки ще иска да е треньор на Ботев.С базата която разполага, с нов стадион, с ресурсите на г-н Василев и аз искам да съм треньор на Ботев.Така че Мъри имаше мечта и сам си я провали щото е некадърен-нищо лично,просто слаб треньор,Кривия-голям футболист,но още по- голям интригант гонещ личните си интереси ,слабобразован за длъжноста която заема.Наско Курдов го изгони Кривия А Митко Бербатов се отказа от националния при треньор Стоилов!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море се надъхва за мача с Локо
Ботев с последна тренировка преди Славия
Браво! Янаки Милев се класира на полуфинал в Турция
Шанс за Марица! Струмска слава с много проблеми преди визитата в Пловдив
Клуб от Първа лига с нови собственици
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: