ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
По 2000 лв. премии в Ботев за равенство 2:2
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:24 / 26.02.2014Коментари (62)5742
© Plovdiv24.bg
Премии от по 2000 лв получиха в Ботев (Пд) ден след ремито 2:2 с шампиона Лудогорец. В случай, че бяха спечелили, "канарчетата" щяха да вземат двойно повече.

В Ботев демонстрират изключителен професионализъм по отношение на финансовите дела и взаимоотношения с играчите. Футболистите получават веднага обещаните премии по договор, а при напускане си получават и неустойките накуп.

Последният пример е Валери Домовчийски в чиято сметка влязоха 21 000 евро за преждевременно прекратен договор. Бившият нападател на Левски и Херта ще си търси късмета в чужбина, след като не успя да се наложи в Ботев.

Източник: в. "Труд"

Още по темата: общо новини по темата: 31
25.02.2014
25.02.2014
24.02.2014
24.02.2014
24.02.2014
24.02.2014
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Не мога да разбера,как от толкова добри новини,вадите толкова негативи!До онзи ден футболистите ритаха по 6 месеца без заплата,хапваха банички преди мач,пътуваха със случаен превоз...А когато нещата си дойдоха на мястото,феновете се изместихме!Стига сте разсъждавали,гледайте футбол и му се наслаждавайте,той е за това.Почивните дни наближават,чакат ни емоции,тръпка,адреналин!Малко по-положително де!
+2
 
 
Момчетата показаха хъс,желание и въпреки че все още отбора се запознава помежду си надиграхме евробоеца.Самото сменяне на флагчето преди да бъде изпълнен корнера е показателен как трябва да се държи един европейски отбор с европейска публика.Напред и нагоре наш Ботев.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+9
 
 
Много плачещи има сред феновете на Ботев,касиери които търсят сметка за похарчени пари и за нереализирали се футболисти.Не се притеснявайте, Мъри има на кой да дава отчет за своите дела ,но това не сте вие. В къщи и на работното си място във всичко сте перфектни може би,всичко наредихте по мед и масло и тръгнахте да избивате комплекси на стадиона.На стадиона се ходи за да се подкрепя отбора.Само Ботев Пловдив.
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+8
 
 
Без Бобан Грънчаров защитата ни не е на същото ниво!! А когато Сърмов е в отбора ставаме с човек по малко!!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+1
 
 
Домо го увещавахме две години, за да дойде в Ботев. А първия път в наддаването се включи и Левски, но той не желаеше да играе в България. Нормално и, при предсрочно прекратяване на договор на футболист, треньор, ръководител, да се изплащат неустойки. Не е възможно като изискване да се поставя условие за вкарани голове! Тази зима платихме общо на Бобан, Дяков, Джинич, Костов, Домо, вероятно сума, достатъчна за привличането на един добър футболист. За сравнение, подобни разходи в Лудогорец са огромно изключение. Мисля, че и ние, феновете, трябва да приемем факта, че договорите трябва да се изпълняват. Това е част от дисциплината в клуба. Желанието за преждевременно прекратяване на договори на футболисти, треньори, е контрапродуктивно. Призиви, вън на даден футболист, треньор, не помагат на отбора, на собственика!
+2
 
 
Заслужават! Изиграхме страхотен мач ! Ако всеки мач се представяме така, мисля, че няма да имаме проблеми срещу останалите! Само Ботев!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: