ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Столични "медии" атакуват Коко и Локо, полицията и феновете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:31 / 11.01.2014Коментари (37)7890
© Plovdiv24.bg
Страх, много страх се е загнездил в дребните столични душички. Красноречиво доказателство за това е яростната атака която бе предприета вчера срещу "черно-белите".

Жълти столични медии, популярни повече с това, че ходят да снимат трагични погребения и с това трупат черен "рейтинг", гръмнаха вчера с "новината", че боса на Локо щял да бъде арестуван при връщането му в България.

За какво ще бъде арестуван? За какво е разследван? "Медиите" нямат информация, но предполагали, че е за черно тото и измами.

По-измислена "новина" трудно може да бъде изфабрикувана, а събратята на "първоизточника" от тлъстата медийна група, побързаха да я "препечатат".

Естествено "информацията" бе мистерия за самия Коко който заяви, че не се страхува да се върне в България и да се срещне лице в лице с правораздавателните органи.

В същото време полицията атакува фенове на пловдивските отбори вчера рано сутринта, за да ги предупреди да не ходят на протест.

Подобен страх, цензура и диктат едва ли е бил налаган при което и да е друго управление на страната и то без последствия.

С вчерашната атака целите бяха две:
1. Да се дискредитира Локо, което бърка сметките на хартиените столични мишки, извинете "грандове".
2. Да не се позволи на български граждани с опозиционни подбуди да изразят мнението си, което от своя страна е брутална и нечувана цензура.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Ади Коки, някоя друга прегръдчица със Суди Озканчето, някое друго тотце и бюджета на Кюмюрмашина 19?6 за 2014-та е готов.
-3
 
 
на другите жълтурци няма смисъл да отговарям , ама на Samo Botifмного селско парче и трябва да mu пиша 2 реда ... "глупак и малоумник " маи са твоите характерните черти , но да питам ...какво като си бил на протести бе селяк ...??? срещу кои протестираш ...??? срещу ахмед гнусния , цЪветан и делян-глиган ...ми нали те са вашите собственици бе , ДПС подлоги мръсни ...!!! срамите името на Ботев ( национален герои , не тУрското ВИ ЦИГАНСКО сдружение ) и на България ...ААААА ти си бил на АНТИПРОТЕСТА ....ЧАК СЕ ГА ЗАГРЯХ ...!!!R
+2
 
 
for ALL,само едно ще ти кажа - толкова сте дребни,незначителни и незабележими,че не си струва човек да Ви обръща внимание.Най-малкото пък - да се страхува от Вас.Помисли добре върху това,което съм ти написал.С какво "Локомотив" е объркал нечии сметки?С класирането си ли?Добре,вярно е,че сте в челото.Мислиш ли,че това е тенденция?Виждаш ли светлина в мрака,в който се намирате?Ако да - ти си непоправим оптимист.А дитирамбите за величието на "Локомотив" ги запази за сина си.Макар,че и това няма да помогне.
+4
 
 
Единствената Пловдивска Медия, която отвръща на удара по гражданите на Пловдив, Браво.. На всички е ясно на кой са подчинени тези жълти "медии", но съм сигурен, че това е работа на прости___ката бареков.. А за феновете просто ги е страх, това чувство ги обзема само при мисълта за Катуница, страх ги е, че ако не предприемат мерки, следващата сграда която ще гори е Парламента, знаят силата ни по отделно и не искат дори да си представят обединение, защото на сградата им пише "Обединението прави силата"
на 11.01.2014 г.
+4
 
 
голям страх в дрогираните столични драскачи, чак жал ни става. Какво друго им остава след като смешните им вестничета пълни с правописни грешки не вървят повече..
+2
 
 
Ще има закриване , то е ясно . Всяко несправедливо нещо се връща на този свят . Несправедливо е да заемеш мястото в ,,А,, група на друг отбор , който всъщност е същият ,но си е сменил града и името . Кажете може ли да стане някъде по света това .
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
0
 
 
доколкото четох и си спомням ,че е имало привикани и от Ботев в полицията за протестите.а новината за разследване на коко няма нищо общо с протести а по скоро за корупция във футбола.както и да е няма много смисъл защото се получава-гузен негонен бяга с тая статия
+4
 
 
Това можеше да се очаква именно Локомотив Победи всички Софииски ментетата и няма загуба в София !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Локо: Триумф в черно-бяло! Пловдив е черно-бял!
Бомба със закъснител! Пратиха Железов на дербито Локо - Левски
Дубълът на Локо домакинства днес на стадион "Пловдив", входът е свободен
Локо пусна комбинирани билети за дербитата срещу Левски и ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: