ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо преклони глава пред Литекс, 7 гола и 4 червени картона украсиха дербито
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:09 / 14.12.2013Коментари (215)21013
Локомотив приключи със загуба 2013 година. В последния си мач от есенния кръг "смърфовете" загубиха с 2:5 дербито срещу Литекс, предаде репортер на Plovdiv24.bg

Възпитаниците на Александър Станков започнаха много слабо срещата и допуснаха два нелепи гола в рамките на две минути. Първо Цветанов пусна отличен пас за Джордан и колумбийският таран преодоля Йордан Господинов с елегантен удар. 

Смутът в редиците на пловдивчани взе връх 180 секунди по-късно, когато Господинов излезе неразчетено пред наказателното поле и препъна съотборника си Диего Фераресо, топката попадна в Цветанов и той я плъзна в опразнената врата за 0:2.

Локомотив все пак успяха да се отърсят от шока и върнаха интригата в двубоя в края на първата част. Камбуров центрира отляво, а Крис Гади с атрактивно изпълнение се разписа за 1:2.

Веднага след подновяването на втората част пловдивчани възстановиха равенството. Здравко Лазаров намери от фаул в наказателното поле Александър Тунчев, който бе оставен непокрит и засече за 2:2.

Минути след попадението на бранителя "смърфовете" останаха с 10 души на терена, след втори жълт картон на Йордан Тодоров. Това укорожи "оранжевите" и 5 минути по-късно Джордан вкара нов гол за 2:3.

В 59-ата минута численото равенство на терена бе възстановено, след като червен картон получи и Александър Цветков.

Джордан сложи точка на спора на стадион "Локомотив" в 78-ата минута. Нападателят се разписа от бялата точка и по този начин оформи своя хеттрик.

Проблемите на домакините обаче не спряха до тук. В 86-ата минута Костадин Марков получи директен червен картон от рефера Станислав Тодоров след като наплю Пламен Гълъбов, а в добавеното време 18-годишният юноша на Литекс Георги Минчев фиксира крайното 2:5.  

В 95-ата минута численото превъзходство на терена отново се възстанови, след като червен картон получи и Пламен Гълъбов. 

Локо - Литекс 2:5
0:1 Джордан 24'
0:2 Цветанов 26'
1:2 Гади 39'
2:2 Тунчев 47'
2:3 Джордан 56'
2:4 Джордан 78'
2:5 Минчев 90'

Локо: Господинов, Тодоров, Гади, Фераресо, Камбуров, А. Белаид, Илиадис (В. Георгиев), Казнаферис, Тунчев (Ас. Георгиев), Т. Белаид, З. Лазаров (Марков)

Литекс: Александров, Попов, Гълъбов, И. Миланов, Божиков, Славчев, Джордан (Минчев), Цветков, Манолов, Златинов (Колев), Цветанов (Руменов)

Още по темата: общо новини по темата: 8
16.12.2013
14.12.2013
14.12.2013
14.12.2013
13.12.2013
13.12.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Чудя се колко коментари има за мач на цървули, които получават много пари за нещо, което не създава нищо!
Ботев Пловдив завинаги!
на 15.12.2013 г.
0
 
 
Еб*хти терена и чудото, направо да им завидиш! :D Браво на Литекс! Другия път повече :D
0
 
 
Футболистите на Локомотив (Пд) бяха разпуснати днес във ваканция, която ще продължи 20 дни. Черно-белите се събраха на Лаута, за да получат последни указания от треньорския щаб за индивидуални занимания. Всеки един футболист се сдоби с програма за различни упражнения и тренировки, които трябва да се направят до началото на предсезонната подготовка. Отборът се събира отново в Пловдив на 5 януари 2014 година.
0
 
 
Данчо Тъча-Парахода. Да се маха по скоро,всички отбори атакуват през неговата зона,и го правят ГАРГАМУШКА,един пас не може да подаде.Всеки мач е АБОНАТ поне за жълт картон.
+3
 
 
С тази игра толкова .Играем силно срещу слаби и много слабо с Литекс и Лудогорец За чорбата ,говедата и папагалите не говоря защото са същите като нас.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+1
 
 
Сега знам,че тъй ,като сте от малцинството не сте много схватливи но разберете : вие не сте отбора на Пловдив,а и няма как да бъдете. Истината много боли и малко ме е жал за вас. Но няма проблем повтаряте си го - белкем си повярвате накрая. Защото цял свят знае кой е отборът на Пловдив . И това скъпи раирани магнусти , е Ботев Пловдив -отборът който ние истинските пловдивчани винаги сме подкрепяли. ;)
0
 
 
Локомотивци, с този футбол,с тези играчи(с изключение на КАМБУРОВ и Гади)с този собственик,не съм много убеден как ще се справяме в първата седмица!Коко ни замазва очите с гръмки победи над слаби отбори, а като се изправим срещу литекс,лудогорец и мачовете ни завършват с трагикомичен резултат!Каде са хората на стадиона, не може да имаме претенции,че сме отбора на Пловдив(който винаги сме били)с празна трибуна.Бесика няма да се вдигне сама, а бутилките , които летят по играчите на терена , допулнително ще забавят строежа и!Само ЛОКО!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 15.12.2013 г.
-2
 
 
Хората и кучетата не си бият така. Паднали, паднали, майната му, вдигаме се и продължаваме напред локомотивци ! Относно цвърчащите мишлета от Коматюу, да го духат ! Утре ще им сипем след като изядат парчето на Гонзо.
на 15.12.2013 г.
+1
 
 
Стадиона е супер, не е виновен стадиона.. Теренът е уникален, по-добър от този на Васил Левски, Лудогорец Арена и Ботев Пловдив.. Теренът е страшен, пенсионерите са майстори на него..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: