ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо няма да играе на собствен терен до края на редовния сезон
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:50 / 16.12.2013Коментари (31)5448
© Plovdiv24.bg
Публиката на Локомотив Пд е напът да откаже Константин Динев от каквито и да е инвестиции за реновиране на клубния стадион. След поражението от Литекс с 2:5, босът е обявил пред хора от обкръжението му, че повече го боли от това, което е видял по трибуните, отколкото на терена, пише "7 дни спорт".

Най-голямата болка на Коко е свързана с мизерната посещаемост на двубоите на Локомотив. Въпреки че черно-белите посрещнаха Литекс като трети отбор в класирането, едва 1040 души бяха по трибуните на дербито според официалната статистика на БФС. От клуба пък отчетоха унизителните 914 продадени билета! И то при положение, че по инициатива на Динев вече по един лев от всеки купен от ултрасите билет отива във фонда "Да вдигнем Бесика".

Така от четирите домакински срещи, откакто е в ход кампанията - срещу Черно море, Нефтохимик, Ботев и Литекс, феновете не успяха да съберат и 10 000 лева!

В същото време те искат от собствениците на клуба да извадят два милиона, за да вдигнат "Бесика".

На всичкото отгоре ултрасите продължават да удрят по финансирането на клуба. След инцидента с национала Симеон Славчев, който бе ударен с бутилка, се очаква Локомотив да бъде наказан сериозно от БФС. Сигурно е, че до края на редовния сезон черно-белите няма да играят на Лаута, или ще го направят на закрити врати в мача с Черноморец.

Това е трето подобно провинение на феновете, поради което Локомотив може да започне с мач без публика и участието си в топ 7 напролет. Както е известно, до момента момчетата на Сашо Станков посрещнаха Локо Сф и Левски на празен стадион заради изстъпленията на феновете.

Още по темата: общо новини по темата: 8
14.12.2013
14.12.2013
14.12.2013
14.12.2013
13.12.2013
13.12.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Коко трябва да знае, че докато не направи трибуна на всякакви там фракции, потници и не знам какви още, хората на Бесика ще намаляват
+4
 
 
Потниците се мислят за велики! Хвърляйте трошете продавайте билети в последния момент. Пък да видим кога ще се напълни този стадион.
+6
 
 
Г-н Динев. Голяма част от публиката на Локомотив не желае да посещава мачове, заради тези хвърлени бутилки и бомбички, заради тези димки и факли и изпочупени седалки.Та във връзка с това, искам само да попитам, вие като собственик на клуба какво правите по въпроса? Работа на Хр. Бонев, Ат. Узунов и на другите трима от ръководството е да вземат мерки. Тези изцепки на нашите ултраси не са от вчера, но нищо не е направено до момента за да спрат. Аз напълно подкрепям автора на поста под мен. Ние имаме нужда от сериозни хора в ръководството. Тяхна работа е да се справят с хулиганските прояви, както и намирането на средства и спонсори за довършването на стадиона ни. И като стана въпрос за него, защо не се правят постъпки за финансиране от УЕФА? Нали Лаута е в списъка на стадионите за Европейското първенство за младежи? Те са длъжни да отпуснат средства както за новата трибуна, така и за подмяна на тревната настилка. Гледайте как се роботи на Колежа, в Ловеч и в Разград. Там, собствениците намериха точните хора, които да им вършат работа. Това трябва да направите и вие и тогава стадионът ще се напълни отново.
+5
 
 
Първо искам да започна с отлива на публиката. Голям дял за това имат хулиганите от Гат Мит Унс и Наполитани, които умишлено хварлят бутилки и други предмети и къртят седалките на всеки мач. Динев, ти трябва да се замислиш защо се получава така.По време на предишният ти престой на Лаута, ти буквално се гавреше с публиката ни с тези продадени и наговорени мачове. Какво очакваш, хората да забравят и да се върнат на стадиона ли? Аз не оправдавам действията на ултрасите от фракциите. Тези прояви трябва да се изкоренят веднъж-завинаги. Но за да стане това ти трябва да смениш всички лапачи от ръководството и да сложиш там хора, които имат ясни идеи, кое как трябва да се направи.За отлива на публиката, въпреки уж добото ни класиране до момента има много голяма вина този некадърен треньор.Отборът ни няма никакъв стил, никакъв облик на игра. На терена е абсолютен хаос. Това, което гледаме в момента се нарича РИТНИ - ТОПКА. Това не е футбол за отбор, който има претенции за челно класиране и за Лига Европа.Разкарай го тоя некадърник и намери един свястен треньор, който да стабилизира отбора. Не знам дали е твоя идеята за привличането на Здр.Лазаров и Тъча, но те повече вредят, отколкото да помагат.И най-жалкото е че тези хора са несменяеми титуляри, докато талантливи футболисти като К.Казнаферис и Ст.Маламов седят на пейката.Никой не иска от теб да вдигнеш "Бесика". Всички нормални хора разбират, че това няма как да стане с левче от билетите. Но поне трвната настилка на Лаута можеш да смениш, за да не ставаме за смях пред цяла България. В такива кални локви футбол не може да се играе.Колкото до селекцията, ако ти наистина милееш за Локомотив, трябва да подобриш качеството. Стига вече с тези "бивши звезди".Намери млади момчета от чужбина или от по-долните дивизии на Б-я, докарай един сносен теньор от вън и виж тогава как ще се върнат хората на стадиона. Локомотив има огромна маса привърженици и тяхното завръщане зависи изцяло от теб. Никой друг.
+1
 
 
Ами за какво да ходя, бе г-н Коко Д. Това не е моят Локомотив. То няма смисъл в играта, няма живец, няма нищо освен уредени и продадени мачове със Здр. Лазаров, Данчо Тъча, Веселин Георгиев, К. Марков и другите пенсионери. А сега се готвиш да изгониш и единствените млади надежди все още останали в клуба. Ако трябва да гледам долнопробни наемни чужденци и пенсионери, които играят по волята ти за точен резултат или обръщалка или за над 5,5 гола няма да стане. Кеф ти Виша лига, кеф ти Премиера дивизион и което и др. първенство. С този антифутбол и тези пенсионери с тоя послушен треньор и тези 914 продадени билета са ти много, ама много. А,ре много ти здраве !!!
+1
 
 
Само 914 билета. Явно останалите желаещи да си закупят билети не са имали членски карти.
0
 
 
Коко да не се сърди, а да направи нещо по въпросите с терена, трибуната и намирането на мощен спонсор! Всичко друго е бош-лаф и търсене на оправдания! В същност, кой ги е казал тези неща от публикацията и кой е стигнал до тези изводи.....???? Иначе кретените, които хвърлят бутилки никой не ги оправдава и за жалост и при нас се навъдиха такива, но такива, пак за жалост има във всяка публика! Ако ръководството иска да спрат подобни прояви, да изгради система за видеонаблюдение и проблема се решава моментално!....За всичко си има начини, но е важно да има желание да се решат проблемите, а не те да се ползват за оправдание! Процеса за завръщането на публиката на стадиона е бавен и е свързан преди всичко с действията на ръководството в посока растежа и укрепването на клуба и базата му за в бъдеще! Това, че отбора се представя сравнително добре в първенството не отговаря на нито едно от горепосочените неща, за развитие на клуба и затова хората нямат мотивация да ходят по мачовете, пък и те се предават по телевизията.....!Смешно е да се посочва и като аргумент събирането на средства от мачовете за построяване на трибуна "Бесика"! За да събираш големи суми за подобно начинание се изисква сериозна организация, вътре в клуба, за да може ръководните хора в клуба да бъдат за пример пред публиката, която според тях трябва да посещава мачовете! Ние не сме за една трибуна, нито за теренче или нещо от рода! Ние искаме сериозна организация и структура в клуба, която да показва ясно на цялата общественост, че в клуба се работи в дългосрочен план, а не ден за ден, както е в момента! Въпросите с базата са най-важни, но по тях трябва да се работи паралелно с останалото в клуба и да има ясна концепция! Локомотив Пловдив има ужасно много привърженици, но за да се завърнат те на стадиона се искат ясни и точни дейности от страна на ръководството, някой които споменах по-горе в поста си! Нека вместо да се мрънка, да се действа именно по тези дейности и тогава всичко ще си дойде на мястото! Иначе, нека като говорим и плюем по Локомотив да видим, къде са тези, дето имат многомилионен бюджет, база и градящ се стадион???!.....Явно проблемите са другаде, но някой не иска да ги реши, а платените медии "пасуват" по адрес на едни, а по други "помията"е безспирна! Убеден съм, че и в ЛОКОМОТИВ Пловдив ще дойдат добри дни и тогава много хора и медии ще запеят друга песен, защото за огромно съжаление , в днешни дни тези с парите са на пиедестала, а другите, кучета ги яли! САМО ЛОКО!
Сподели Г-Н КМЕТЕ КОМУ Е НУЖНО ТАКЪВ ГОЛЯМ ТРОТОАР ПО ЮЖНИЯ ТРОТОАР,КАКВО СТАНА С ОБЕЩАНИТЕ ДЖОБОВИ ЗА ПАРКИРЕНЕ.ТОВА НЕ Е4 БАСКЕТБОЛ,ТОВА Е РЕМОНТ КОЙТО СЕ ПРАВО НА 60 Г.какво ново....
на 16.12.2013 г.
+4
 
 
какво да гледат хората бе коко,с тоя пенсионерски отбор.докога с тоя лазаров и тъча
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-4
 
 
Коко бил бесен... така ли Ами замисли се малко бе тъпанар! Когато сме били в Б група или сме се борили да не изпаднем, стадионът се пукаше по шевовете... Сега сме били в челото ама кво от това> Аз на мач няма да стъпя докато има мачове като Чморе- Локо 1:0 и 0-1, Локо- Левски 2:3, Локо- Нафтата 2:0 и т.н. Да не говорим за мачовете от подготовката- загуба 2:0 от Монтана на финала за няква си купа или ония пасквили в паузата в Гърция... Кого лъжем? Истинският локомотивец трудно може да бъде изпързалян! Онези 10 000 в Бургас не могат така лесно да ти върнат доверието което ти така неразумно лековато потъпка в оня финал! Сега ще сърбаш каквото сам си надроби!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив Пловдив честити вековния юбилей на Етър
Фенклубът на Локо: Честита победа! Пловдив е само черно-бял!
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: