ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев остана на режим в Коматево, Неделев в групата за ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:38 / 04.12.2013Коментари (15)5675
© Plovdiv24.bg
Отборът на Ботев (Пловдив) направи последната си тренировка преди мача с ЦСКА. Тя се проведе в сряда следобед в Коматево, а непосредствено след нея футболистите останаха на режим на клубната база, съобщиха от клуба.

Наставникът на "канарчетата" Станимир Стоилов включи 21 играчи в разширения състав, като трима от тях ще отпаднат от сметките за двубоя в часовете преди него. За първи път, след повече от два месеца отсъствие, в групата попадна Тодор Неделев, който ще бъде на разположение на треньорския щаб за мача.

Със сигурност срещата заради контузия пропуска Артур Енрике. Бразилецът бе и единственият играч, който си не остана с в базата заедно с отбора. До последно медицинския щаб ще следи състоянието на Вандер Виейра и Ромарио Кортзорг, чието участие в мача ще се реши непосредствено преди него.

Групата на Ботев:

Адам Стаховяк, Росен Андонов, Йордан Христов, Филип Филипов, Бобан Грънчаров, Елведин Джинич, Сивард Спрокел, Веселин Минев, Костадин Дяков, Борис Галчев, Георги Сърмов, Томаш Иршак, Абел Анисе, Тодор Неделев, Ромарио Кортзорг, Луис Педро, Вандер Виейра, Мариян Огнянов, Иван Цветков, Станислав Костов, Валери Домовчийски

Още по темата: общо новини по темата: 22
06.12.2013
05.12.2013
05.12.2013
05.12.2013
05.12.2013
05.12.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Има ли тема за ботевата чета веднага я налазват комплексирани джуджета.Ползата от базата е безспорна.Дай боже на всеки български отбор такава,дори и на оплаквачките по ракиджийницата.Не всички лкомотивци са буферняци,но последните винаги се легитимират само като зърнат името Ботев.И както каза Мъри,,нека бием ЦСКА,а после ще мислим за пловдивското дерби.За нас то е един мач,който не носи повече от 3 точки,но повод за запушване на устите на гризачите от нивите на сюлейман лаутлу.
България над всичко! Парламента - кота 0 :)
на 05.12.2013 г.
+2
 
 
За пореден път концентрация на каруци с коментари, където не трябва :D Та по темата, ясно е че Тошко и Огнянов няма да са в оптимална форма и все пак очакваме един добре изигран мач, раздайте се за публиката както публиката се раздава за Вас !
+2
 
 
Успех Тоше .... Успех на всички .. утре отново ще сме 12 срещу ЦСКА и Тройчо. Силно се надявам на тоя красавец да му затвърдим звучния прякор "ТРОЙЧО" А на тези отдолу мога да им кажа само ......... всъщност май няама какво да им кажа!! Мога само да им се усмихна и да им пожелая успех ... Дано този път успеят да си напълнят стадиончето!
+6
 
 
Много ми се иска да видя Ботев с пълен състав,без контузени.Отново да се чудим кой по-напред да видим като титуляр.Имахме страхотен отбор,вече е време да си го върнем.Надявам се от следващата година отбора да е на нивото на което бяхме лятото.Успех канари!А хората под мен,май вече са притеснени!
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 04.12.2013 г.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: