ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри: Длъжни сме да тръгнем нагоре, публиката ще ни липсва
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:01 / 01.11.2013Коментари (51)9218
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов призова своите възпитаници да положат максимимални усилия, за да тръгнат по възходяща линия от мача с Литекс. Наставникът на "жълто-черните" е категоричен, че липсата на публиката утежни задачата пред отбора, но въпреки това очакванията на специалиста са играчите да вложат всичко от себе си в търсене на успеха. Ето какво заяви Мъри пред клубния сайт ден преди двубоя от 16-ия кръг в елита:

"Трябва да положим всички усилия в преследването на победата. В последните мачове не показваме играта, която искаме. Надявам се да преодолеем този спад и от мача с Литекс да започнем да демонстрираме формата от началото на сезона. Всички заедно трябва да преодолеем този момент. Футболистите трябва да дадат всичко от себе си и да покажат амбиция да тръгнат във възходяща линия. Искам да подобрим значително динамиката в играта и да си върнем настроението. Трябва да опитаме да се доближим до максимума на възможностите си. Наказанието да играем без публика е доста тежко за нас, но нашият отбор може и трябва да се справи с това."

Още по темата: общо новини по темата: 9
04.11.2013
02.11.2013
02.11.2013
02.11.2013
02.11.2013
02.11.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Днес по време на мача, Кривия / много е проЗт/, ще събира багажа на Мърльо . Двамата за ръчичка и да си ходят да налагат някъде другаде правилен футбол. Ботев няма нито един компетентен човек в спортно-техническия екип. Нито треньор, нито помощник треньори, нито директори, нито доктор, нито администратор !!! Ама продължавайте да подкрепяте тези крадци и ще си бъдете все същия посредствен отбор със скъпоплатени треньори и директори ! ПРОУМЕЙТЕ ГО НАЙ-НАКРАЯ ТОВА ! МЪРЛЬО НИКОГА НЕ Е БИЛ ТРЕНЬОР И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ !
на 02.11.2013 г.
-2
 
 
Подкрепяме Мъри, подкрепяме и отбора! И ви умолявам да спрете да плюете Педро, защото аз няма да спра да вярвам в него.. За разлика от доста други, има уникален дрибъл и добър контрол.. Но пак казвам, САМ ЛИ ДА ИГРАЕ? .. САМО БОТЕВ !
+1
 
 
Не знаем, на къде е това нагоре, но усещаш ли пукането на тънкият лед под краката ти! Мачът с говедата ми се вижда много, ама много..... странен! Газене на всички шопски отбори, на чело с говедата и шамаросване на навлеците от Кюстендил, това е ключът към сърцата на бултрасите!
+4
 
 
Мислех си днес дали празните трибуни няма да са в полза с олед на това, че при пълен стадион напрежението във футболистите ще е по голямо . Надявам се да излезнат и да покажат играта на Ботев както си е знаем от преди няколко месеца. Само Ботев!!!Абе светнете ме що говедата са пред нас в класирането !?!?!?
+4
 
 
само Ботев,ще ги убием тези Литекс....
на 01.11.2013 г.
+4
 
 
ако литекс играе така както срещу лудогорец нямате шанс ама никакъв. Аз обаче мисля че не могат да направят втори такъв мач. Спирате Ваюши и играта става ваша. А вие ще си направите услуга като спрете да се надявате на 4-5 или 6 поредни победи, което е много смешно.
+20
 
 
Мъри,вземи един път като Гигов,ако щеш,кажи излизаме да смачкаме мишките .. излизаме за категорична победа,излизаме за убедителна победа !! Стига вече с мекия тон.В България,99 % от играчите са един хал,разликата правят тренъорската психология и надъхвация !! Удри на масата,вдигни малко тона !! Ние сме зад Ботев,ако мислиш за отбора,за благото му и развитието му,значи сме и зад теб !!!
+6
 
 
Празния стадион е проблем и за гостуващия отбор. То какъв мач е тогава на празни трибуни, тишина и ритане на топка. Чуваш какво ти говорят другите на терена, а отстрани никой! Тегава работа, дано завърши добре за Ботев.
на 01.11.2013 г.
+23
 
 
Огромна подкрепа за отбора в много тежък момент. Малоумниците от Ботев и Локо трябва да бъдат изхвърлени от стадионите защото само пречат . От край време се казва с димки и бомби не става и резултата е налице всички заради шепа малоумници сега сме вън от стадиона. Тези скодоумия трябва да бъдат прекъснати. Който му се бие да се записва за ММА битки и там да се доказва. На който му се хвърля да се запише лека атлетика и да хвърля копие диск и каквото му харесва . На който му се палят димки да стане пожарникар да се надиша на пушек. Футбола е за феновете но истинските. Винаги давам за пример публиката на Борусия Дортмунд нима без димки бомби и вандализъм имат по слаби хореографии. Принизихме се до манталитета на чорбари и говеда . Много жалко като се има предвид и БФС-то само това чака а както знаете наказанията за нас Пловдивчани са по строги от говеда и чорбари. Нима в Бургас отбора не срещна подобаваща подкрепа.
+13
 
 
Окуця ни отборчето,спор няма.За мен спада започна още от контузията на Цветков,помните ли колко констатирахме за липсата на голаджия,дори когато на терена все още беше Тошко.От последния пък класата на Ботев намаля почти на половина.Като добавим Огнянов и Вандер,които все пак бяха част от този колектив,работата стана направо зле.Тук е момента да отбележа и слабата селекция,която нямаше как да компенсира липсващата класа.Но все пак нека не забравяме,че тази селекция е като за без пари.Мисля,че ние сме единствения отбор,спечелил над 15 пъти по-големи приходи от селекция,от инвестираните.Това си е факт,но е нормално с оглед на дългосрочните придобивки на клуба.Търпение се иска,няма как.До зимата ще я кретаме,а с новата селекция трябва нещата да потръгнат!След това отговорноста пада изцяло върху ръководството,няма да има извинения.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с предупреждение за лишаване от домакинство, обявиха наказанието на Попов
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: