ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Юли Попов: Спортно-техническият щаб има подкрепата на собственика и ръководството на клуба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:08 / 31.10.2013Коментари (57)6545
© Plovdiv24.bg
В четвъртък (31.10) се проведе среща между собственика наклуба Цветан Василев, председателя на съвета на директорите Юли Попов,спортно-техническия директор Александър Александров и старши-треньора Станимир Стоилов. Непосредствено след срещата г-н Попов използва трибуната на клубния сайт, за да съобщи подробности от нея:

"На срещата бяха обсъдени слабите резултати и незадоволителното представяне на отбора в последните двубои от първенството. Г-н Василев декларира подкрепата си към спортно-техническия щаб. Целта пред Ботев през настоящия сезон е спечелване на квота за участие в следващото издание на европейските клубни турнири. Към бюджета на клуба ще бъдат отпуснати допълнителни средства, с които през зимата да бъдат закупени желаните от треньорския щаб нови футболисти. В края на първенството ще анализираме свършената работа и постигнатите резултати."

Още по темата: общо новини по темата: 9
04.11.2013
02.11.2013
02.11.2013
02.11.2013
02.11.2013
02.11.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Най-добре у нас футбол играят гладните и жадните - жадни за пари, жадни за изява, жадни за футбол, играещи с хъс, мъжки, колективно! Презадоволените и набедени "звезди" им е през онази работа футбола!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 01.11.2013 г.
+4
 
 
Ей, много сте праволинейни някои тука и това е! Това, което пишете се отнася за отбори в един друг свят - примерно Западна Европа, но не и тук! Там ги няма далаверите като тука, там не са алчни като нашите треньори само да питат за комисионни, там не привличат играчи от типа на Домата и Сърмата, там не мислят как да продадат мач или да подкрепят предишния си клуб, в които се надяват да се върнат! Там не налагат приближените си играчи и така да налагат апатия в останалите можещи играчи, там хора от щаба и ръководството не се наливат с уиски и ракия като чалтици! Там мислят позитивно - първо, как да дадат всичко от себе си и да се докажат и второ - да извадят максимума от всеки играч! Там са пълни професионалсти и са наясно с тактиката за всеки мач, както и играчите които ще влязат, там няма закъснели смени или смени - да пусна моите "моите хора". Затова на Запад пълнят всеки път стадионите, а тук в Бг - стадионите са празни, както на ЦСКА, така и на Левски, така и нашия отънява.. Защото далаверите и мизериите лъсват и хората не искат да ги лъжат в очите, някакви измамници, докопали се до кокала! РАЗБРАХТЕ ли вече за какво говорим няколко човека тук, а не че не обичаме отбора си и не сме с него! Напротив! ..... Айде, стига че ми писна от ...
+3
 
 
А ще ми кажеш как отбори като Цска и Локо които също взеха само свободни агенти и ги взеха в движение са преди нас в класирането. Защо Литекс с юношите и с трима свободни агенти са преди нас. Защо умрелият говежди отбор е вече преди нас. И кой има вина за представянето на отбора? След три кръга когато ще сме извън седмицата, отново ще ти задам същия въпрос сладкодумецо?
+6
 
 
След 2-3 мача г-н Василев ще ги уволни тези некадърници по телефона!Мъри и целия му щаб +Сашо глупака-вън от Ботев!
+5
 
 
Отборът се бил напълнил с наемници, ами момко, Ние до преди 3 години не знаехме, дали ще съществуваме като клуб, Ти ми говориш за момчета с жълто-черната идея. Кои са тези момчета?!? Ти живееш в някаква идеалистична рамка, я вземи слез на земята. Никой не е казал, че Мъри е топ треньор ,или че трябва да се бута безрезервно, без да се гледат резултатите, но Ние при първия крах и скочихме на война. Айде моля Ви се. Излагате се. ДА не сме Реал. От друга страна, всеки набутва тезата, че разбираш ли, Мъри държал, да си набута протежетата в Ботев. Ако си бил на срещата пред колежа ще знаеш, че пари за играчи Цветан Василев е казал, че НЯМА ДА ДАВА, докато не завършат инфраструктурно клуба. Което, драги ми философи означава, че всеки от треньори до ръководство влачи, това което има и познава, но е свободен агент. Ти задавал ли си си въпроса, защо един играч става свободен агент, а не му се иска трансферна сума. Защото драги, Той е свършил с футбола или е спукал гума. В този случай се надяваш да е второто и да заиграе пак на ниво. Такава е била и идеята с Домо и Сърмов, само че те са от първия вид, за наше съжаление. Единствената грешка която виждам от Мъри е, че не е успял да накара Цветан Василев, да инвестира в А отбора, след продажбата на Неделев. По този начин Той си сложи сам главата на дръвника. Но сега под натиска на феновете Цветан отпусна пари, което значи, че целият шум от нас е бил ефективен и полезен. Обявиха, че ще има трансфери, я Вие още плачете. За какво плачете мили дами, за какво?!?!? Женички ревливи. Другите обвинения са направо смешни. Защо бил пускал тия дупки Сърмов и Домо.? Ами кой да пуска?!? Досега бяха контузени Неделев, Вандер, Огнянов, Цветков,а те не помирисваха. Защото вижда, че не стават. Но трансферният прозорец е далеч. А ти мислил ли си, к'во щеше да стане, да има в състава тези двамата, а дори, да не ги пусне в игра. Тогава щяхме да го питаме, за какво ги е докарал, за какво взимат заплати?. Нали всички трябваше да видим на какво ниво са, за да може да им бие шута зимата. Аз съм сигурен, че с трансфери ЗА ПАРИ, не свободни агенти, Мъри ще направи отбор който ще мачка наред. Но с тези толкова. Затова стига сте ревали, а обратно на стадиона. Всеки ми се прави на е'бати ботевистта и припознава отбора през собствената си призма за треньори и играчи, а подкрепата отиде по дяволите. Само Ботев
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 01.11.2013 г.
+7
 
 
Каквото са решили - това е. Г-н Цветанов е много разумен човек, но пак казвам - едва ли всичко в клуба стига до него. Тия които трябва да го информират са зависими от някои неща, като заплати, максимално поддържане на статуквото си и т.н. и премълчават доста истини пред него. Както и да е.. Така или иначе, Мъри е поставен на дузпата и само въпрос на време е изходящия му №. Бъдещето ще покаже какво и що, но с тия жестоки закани към футболистите от страна на ръководството и никакви мерки към спортно-техническия щаб разделят двете страни непоправимо. Мърльо загуби доверието към основните футболисти с налагането на свои и това няма да му го простят "старите кучета". Хасковлията вече прехвърли пика в кариерата си още в Левски и от там до сега - водените от него отбори не прогресират. Преди време Венци Стефанов го каза: Тоя няма фаца, бе - това е.
+7
 
 
Твърдо заставам зад собственика,че не е редно след два три слаби мача веднага да се сменя треньора,защото играчите във милото ни родно първенство трябва един път за винаги да се научат,че те са по лесно сменяеми от треньора.Но това ми прилича и на изпитана говежда схема за източване на собственика изиграват се 7/8 силни мача после лек спад след това лошо представяне и дай пари за селекция като гледам говеждите от колко години ги люлеят на тази люлка направо не знам.Дано Ц.Василев знае на кой гласува доверие.
+2
 
 
Поради огромните инвистиции в база и стадион,селекцията е на по-заден план.Така и трябва да е,защото в момента се изграждат основите на това което ще е Ботев през следващите си 100 години съществуване.Не говорете за налагане на юноши,защото реално такива готови за А отбора все още нямаме.Щколата ще даде плодове след няколко години.С футболистите ни свободни агенти целта е класиране за Европа.Така че обичайте и поткрепяйте отбора.
+5
 
 
И какво излезе от срещата, нищо и половина. Пак да берем срам по всички крайща на България. Това е вече мазохизъм.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: