ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев и Лудогорец завършиха 0:0 в дербито на върха
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:21 / 28.09.2013Коментари (142)14884
Ботев и Лудогорец направиха 0:0 в дербито на върха в "А" група, играно в Разград. Двата отбора изиграха двуостър мач, в който не липсваха и положенията, но до гол така и не се стигна.

Двата отбора започнаха внимателно мача, като се опитваха да установят надмощие в центъра на терена. С напредването на първото полувреме Ботев постепенно взе инициативата и организира няколко опасни атаки. Пред "канарчетата" се откриха най-чистите положения за гол, но те ги пропиляха. 

Първата добра възможност се откри пред Абел Анисе, който бе намерен от Сърмов в наказателното поле, но от трудна позиция не успя да уцели топката.

След това Ромарио имаше възможност да стреля от удобна позиция, фронтално срещу вратаря на домакините, но Барт се хвърли в краката му и го блокира.

Най-фрапантен бе пропускът на Анисе, който в средата на полувремето бе изведен чудесно от Борис Галчев сам срещу вратаря, но мадагаскарецът стреля право в плонжиралия в краката му резервен вратар Чворович. Преди това титулярът Владо Стоянов напусна след сблъсък с Анисе.

След почивката домакините успяха да наложат лек превес в играта и най-вече в положенията и на няколко пъти атакуваха опасно, но Стаховяк и защитниците пред него играха изключително концентрирано.

Все пак чиста възможност се откри отново пред Анисе, който в 75-та минута бе намерен с хубаво центриране в наказателното поле, но ударът му с глава бе безкрайно неточен. Домакините отвърнаха с хубаво изпълнение на пряк свободен удар от Ешпиньо, след който топката премина на сантиметри над напречната греда.

В края на мача двата отбора си размениха по една опасна атака, но до решителен удар не се стигна.

Още по темата: общо новини по темата: 19
01.10.2013
30.09.2013
30.09.2013
29.09.2013
28.09.2013
28.09.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Не ни липсва класа.Липсва ни нападение.Всичките ни офанзивни състезатели са ни контузени.Ромарио е палячо,Анисе е много полезен за отбора но не е голаджия.Педро чао,Костов е играл 30 мин за 11 кръга. Трябва ни спешно още един нападател!!!Цветков като се върне ще му трябва време да влезе в ритъм.Било и с осакатен състав играхме много добре.Много мъжки.Галчев президент!!!Иршак премиер!!!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+7
 
 
Липсва ни класа в нападение, за да бъдем номер 1 в България. След връщането на Професора и на Домо, всичко ще си дойде на мястото и тогава няма кой да ни спре, да не говорим за марули, зарзавати и други мисирски отбори, на които се кефи онова мекотело под мен.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
Защо Мъри не пуска Вандер да не го е нарочил за гонене ? ???
-29
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 29.09.2013 г.
+15
 
 
На това което се надявах пред ден се случи - нашите влязоха веднага в мача и превзехме средата на терена. Така мисля - през целия мач надделявахме в центъра. Жалко, че Анисе пропусна. Щяхме здравата да ги изпотим шалварите.-:) Най-после проблясък в играта на Сърмов. Без централен нападател, без Тошко и без Мариян - толкова. Точката си е точка и то в Рязанград. Браво на момчетата за духа и борбената игра!
+21
 
 
Ботев игра добре , имайки в предвид осакатения състав ! А искам да попитам потурчените циг*нета за мача с Любимец ,пак ли от джамията ще тръгвате ???
+24
 
 
Феновете на Шльоко са почервенели от яд.Не могат да преглътнат истината.И тя е че като се върне котката мишките няма как да пируват.
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: