ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Тодор Неделев играл с инжекции
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:43 / 23.09.2013Коментари (17)2763
© Plovdiv24.bg
Звездата на Ботев Тодор Неделев е играл на половин дузина обезболяващи инжекции в пловдивско дерби срещу Локомотив (Пд). Националът се отчете с голов пас за едно от двете попадения на Абел Анисе при победата с 2:0.

Въпреки силните болки в лявото коляно след двата мача от световните квалификации с Италия (0:1) и Малта (2:1) Неделев на всяка цена искал да спечели дербито срещу Локомотив, преди да замине за немския Майнц". В 82-ата минута коляното му блокира и халфът бе сменен.

Магнитният резонанс не показа проблеми в коляното, но след нарушенията на капитана на Нефтохимик Любомир Божилов в мача за купата (6:0), Неделев напусна терена с подут глезен. Той ще пропусне мачовете на България с Армения и Чехия,

Източник: в. "Труд"

Още по темата: общо новини по темата: 7
09.10.2013
27.09.2013
23.09.2013
23.09.2013
21.09.2013
16.09.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
циганите и ходжите от лайнут джамия много клетви са хвърлили след като го ядоха,то си личеше по нейстовата радост която настъпи след загубата от Берое.
+3
 
 
Още вчера писах,че за контузията на Тошко вина има Мъри за какво го държа през второто полувреме при резултат във 60мин. 4:0 не видя ли,че този добитък от нафтата два пъти влизаше във глезените на играчите като говедо.
-2
 
 
Сега това ли ще е нашата борба, да махнем Мъри! Махачите поне имат ли стратегия, кой да го замени, или, като го махнем, като се освободим от него, тогава ще му мислим. Едни го обвинянат, че бил страхлив треньор, а други, че в Стара Загора не играл защитно, бетон!!! Но това е нормално, всеки си има право на мнение, различни хора, различо виждат нещата, според своите разбирания. Лошо е, ако искаш да натрапиш мнението си на другите, на ръководството, на собственика! Ако много фенове започнат да натрапват мнението си, ще заприличаме на левскарите и чорбарите. Не забравяйте, защо Цв. Василев предпочете Ботев, при положение, че е цесекар!
+3
 
 
Абе пичове вие полудяхте ли бе? Една загуба и треньор гоните? Имате сума ти играчи контузени, взехте дербито, на второ място сте, уникални бази строите сега а до преди миналата година играехте по села и паланки. Ако има някой не на място във клуба ви, за мен е Кривия, честно ви го казвам.
-4
 
 
Цветан Василев е избрал Мъри и той ще води отбора в дългосрочен план така,че по-добре подкрепяйте отбора,а не се опитвайте да го дестабилизирате.Другия мач 3:0 няма какво да го мислите.
+6
 
 
Видяхте ли стратега г-н Стоилов какви ги свърши. Мъри няма по изплашен човек от теб на тая планета, защо пусна Тошето в тоя мач без значение с " нафтата", сам го контузи, сега с Черно море кво правим бе г-н правилния? Ако и този мач го изиграеш така страхливо, както тоя с марулите си тръгваш веднага и забравяш за проекти, бази и т.н. г-н тактик.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: