ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Неделев хвърли Ботев в паника
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:40 / 13.09.2013Коментари (43)8501
© Plovdiv24.bg
Звездата на Ботев Тодор Неделев може да стане поредният атакуващ играч на "канарчетата", който да отпадне за Битката под тепетата. 20-годишният талант има проблеми с коляното и участието му в мача е 50 на 50. Неделев, както Йордан Христов и Веселин Минев, се върнаха от мачовете на националния отбор с Италия и Малта.

Мариян Огнянов, Иван Цветков и Валери Домовчийски отпадат със сигурност за дербито. Мацата вчера бе опериран по спешност в София от д-р Тони Георгиев. Интервенцията премина успешно, като от щаба на Ботев (Пд) се чудеха до последно дори дали футболистът да не пътува до Германия за по-обстойни прегледи.

Мариян Огнянов ще остане няколко дни в болница, за да бе бъде следено изкъсо състоянието му. Така единствените опции на "жълто черните" в предни позиции са Ромарио Кортзорг и Вандер.

Източник: в. "Меридиан мач"
Още по темата: общо новини по темата: 7
09.10.2013
27.09.2013
23.09.2013
23.09.2013
23.09.2013
21.09.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 13.09.2013 г.
+2
 
 
Тошко, шибни им 2 като на Левски и да си отиват по селата циганетата!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 13.09.2013 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
на 13.09.2013 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-4
 
 
Няма да играе ,а на негово място ще е Божиновъ....хахахахаха
+6
 
 
В България средновековната знат е унищожена по времето на османското владичество. Болярите, и техните родове, са избити, още при падането на Втората българска държава. В този смисъл, в България няма потомствена аристокрация, наследила средновековната знат, както в Полша, Чехия, Унгария и т.н. След Освобождението, няколко десетки търговци, фабриканти, предприемачи от нашия град, създават крупни фабрики, предприятия, създават благотворителни организации, строят училища, гимназии. С течение на времето се очертават няколко фамилии, които предопределят просперитета на Пловдив. Някои от тях са: Обрейкови, Хаджипетрови, Каишеви, Куцоглу, Кудоглу, Каблешкови. Няколко поколения от тези фамилии са превърнали Пловдив във водещ промишлен, търговски, културен център. Представители на тези родове, са създали крупни акционерни дружества, в съдружие с други фамилии, като "Стоково-варантното дружество", "Егейско море", и много други. Пресилено ли е в такъв случай да се приеме, че тези фамилии са "аристократични"! В тези родове, бизнесът се е предавал по наследство, техните деца са завършвали най-престижните университети в Германия, Австрия, Франция, и т.н. Това става във времена, в които в България има само един университет. Медицинска академия - София, се учредява през 1917 год. До тогава, всички лекари са завършвали в чужбина. А те са отново от тези фамилии. Пловдивската интелигенция в годините до 09.09.1944 год. в основата си произхожда също от тези фамилии. Много наследници на тези фамилии, са публични личности. И тяхната обвързаност с Ботев, или фенски пристрастия, са афиширани. Такива са: на първо място Д-р Недко Каблешков, юрист, един от най-видните общественици на Пловдив, след Освобождението, а по настоящем Димитър и Гьока Хаджипетрови, Александър Дяков, Дяко Дяков. Не се сещам за други публични личности от тези фамилии, и за това спирам до тук.
+19
 
 
според мен ще играе, винаги преди големи мачове тоя няма да играе ония няма да играе и на края всички играят, нека да играе момчето че това и другото дерби ще му е.... Само Локо
+15
 
 
Най добре е и двата тима да излязат с най добрите си футболисти, бих искал да стане мач, а не игра на шах. Аз си мисля че Тошко ще играе, чиста партенка.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+4
 
 
Треперете "вазелини",Ботев и с резервите ще ви навре шалварите отзад.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: