ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мениджърът на Крю доволен от условията, тимът идва на 6 юли
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:10 / 27.05.2008Коментари (0)1801
© Plovdiv24.bg
Мениджърът на Крю Алекзандра Стивън Холанд бил очарован от предоставените му от собственика на Марица Рангел Берберов условия за летния подготовителен лагер на британския тим в морския курорт "Слънчев бряг", съобщиха от пресслужбата на клуба. 42-годишният наставник на отбора от английската Първа дивизия от няколко дни гостува у нас по покана на Берберов.

Двамата от 2 дни оглеждат спортните съоръжения край морето, където островитяните могат да тренират по време на предсезонния подготвителен цикъл през лятото. Гостите най-вероятно ще използват за тренировъчни занимания стадиона на ФК "Несебър".

Холанд бил много доволен и от условията в курортния комплекс "Феникс", където ще бъде базата за възстановяване и почивка на футболистите на Крю Алекзандра, по време на престоя им в България.

След като емисарят от Острова одобрил всичко, днес той потвърди, че тимът му със сигурност ще пристигне на 10-дневен лагер от 6 юли.
Треньорът бил много горд и от факта, че шефът на маричани Рангел Берберов е голям фен на английския клуб. Двамата днес ще уточняват последни детаили около тренировъчния лагер на Крю Алекзандра край морето и от

© Plovdiv24.bg
Мениджърът на Крю Алекзандра хареса стадиона в Несебър
борите, срещу които първодивизионният английски тим ще играе контроли. Единият от сигурните мачове ще бъде срещу Марица.

„С голяма изненада научих, че за президента на Марица мистър Берберов Крю Алекзандра е един от любимите му английски отбори. Това много ме трогна не само мен, но и шефовете на нашия клуб. Ние уважаваме привържениците на нашия клуб навсякъде, в която и точка на света да се намират, задължително трябва да ги подкрепяме. Затова решихме - твърдо пътуваме за България, кацаме у вас на 6 юли", заяви Холанд.

"Казах на Стив, че отборите на Марица и Крю Алекзандра по две неща страшно много си приличат. И двата клуба са създали големи футболисти за своите страни, а стадионите им се намират в непосредствена близост до ж.п. линия", обяви пък президентът на маричани Рангел Берберов.

Така популярният с прозвището си "железничаните от Алекзандра" симпатичен английски първодивизионен тим вече на практика прие офертата на Марица за визита и подготовка у нас.
Крю Алекзандра ще пристигне в "Слънчев бряг" през втората седмица на месец юли, като британският тим ще бъде придружаван от няколко от най-верните си фенове.
Още по темата: общо новини по темата: 59
06.08.2008
06.08.2008
06.08.2008
05.08.2008
04.08.2008
02.08.2008
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Шанс за Марица! Струмска слава с много проблеми преди визитата в Пловдив
ПФК Марица: Подкрепете отбора в тежкия домакински двубой!
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Бивш играч на Ботев вкара 2 гола на Марица, пловдивчани с 6-а поредна загуба
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: