ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Валери, какво са ти направили в Германия?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:32 / 15.08.2013Коментари (43)11741
© Plovdiv24.bg
Ботев Пловдив щеше да е днес едноличен лидер в "А" група с може би 20 гола плюс, ако не беше Валери Домовчийски. Не е ясно какво са направили германците на това момче, но то не е същото. Няма нищо общо с онзи Домо, който с Левски разнищи Киево, а преди това караше немците от Шалке да си удрят каските. Днес жълто-черната фланелка носи съвсем друг играч. При това толкова неадекватен, че няма накъде.

Очевидно е, че този футболист има проблеми. Не е ясно обаче какви са те. Станимир Стоилов пое голям ангажимент към Домовчийски. Върна го към големия футбол. Мъри буквално извади нападателя от нафталина, след като дълго време той поритваше в долните дивизии на Германия, забравен от всички. Спряха да го викат в националния отбор, сещаха се за него само като се мернеше някоя стара снимка на големия отбор на Левски от преди няколко години.

Мъри обаче заложи името си и тропна по масата. Започна да налага Валери почти веднага след идването му. Какво обаче направи Домо, за да се отплати за показаното доверие? Получи червен картон още в дебюта си в Лига Европа срещу Жрински в Мостар. Никой обаче не му каза и дума. Последва мачът с Пирин Гоце Делчев, който даде нови ясни сигнали, че нещо с Валери не е наред. Нападателят се скъса да пропуска от всевъзможни позиции. Най-накрая вкара гол във вратата на неврокопчани, но после си заши и ефектен автогол. Все пак покрай разгромната победа на своите отново представянето му остана на заден план.

Но както се казва веднъж стомна за вода, два пъти стомна за вода, ама на третия път... Срещу Любимец преди няколко дни се видя как Домовчийски го играе ганкиното дори срещу новаците. Валери закопа Ботев с невероятни пропуски. След края на мача пък Мъри Стоилов каза, че дори слон да е бил на терена е щял да вкара поне едно от положенията. А щом треньорът, който го доведе в Ботев му размаха пръст, значи нещата не са като хората.

Откакто пристигна на Колежа се вижда ясно, че нападателят е крак от маса. Опитва се да прави нещо, ама не му се получава. Съвсем логично и феновете не могат да го приемат, след като не го чувстват свои. Валери е от играчите, които са точно обратното на Тодор Неделев. Интровертни, тихи, не "горят" в мача и не могат да вдигнат трибуните. Не на последно място трябва да се отчете факта, че Домовчийски е забравил и българския език. От интервютата му си личи, че има сериозен проблем и с комуникацията. Стигна се дотам, че вече всички се питат: "Валери, какво ти направиха в Германия?"

Източник: "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 13
18.08.2013
18.08.2013
18.08.2013
18.08.2013
18.08.2013
16.08.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
Ами тогава Мъри , да пусне другият си любимец за централен нападател -фурията Дяков ,той е момче за всяка позиция и готов е да бележи всеки мач. Иронично го казвам разбира се . Мъри има толкова опции на тази позиция , че и слепец ще уцели кой да му вкарва головете . Първо защо е този инат , да мъчи за ляво крило мощният и със силен десен крак Ромарио , а не си заеме мястото на върха на атаката .Второ ако Костов ,получаваше тези шансове като на Валери и преди това на П.Атанасов , може би щеше да се е развил и отпушил с голове.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+4
 
 
Не ви ли става ясно, че шопските журналисти се опитват да вкарват интриги и да депресират наши футболисти, в случая Валери, знаейки, че те също четат статиите за тях, а после и коментарите. Нищо не се е случило на Домовчийски-просто човекът не е в оптимална спортна форма, съчетано с малшанс. Просто му трябва малко време и спокойствие и всичко ще си дойде на мястото. Учудват ме негативните коментари от наши привърженици, но хора всякакви. Само Ботев!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-3
 
 
НИЩО НЕ СТАВА ОТ НЕГО,А НА ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА Е ЯСНО ЗАЩО ГО ВЪРНА МЪРИ
+3
 
 
Отиде момчето на 22 в Германия, не успя да се наложи, пропиля си най-добрите години да търка резервната скамайка, смачкаха му самочувствието, загуби физическа форма... Има хляб в него - ще навакса с подготовката, ще добие игрова практика и пак ще почне да вкарва. Ако не успее, не е само той в "Ботев".
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+3
 
 
ТО ЩЕ МУ МИНЕ...ВАЛЕРИ НЯМА КЛУБНАТА ПРИНАДЛЕЖНОСТ!ТОВА Е НЕГОВИЯТ ПРОБЛЕМ!НО,ЩЕ МУ МИНЕ ВЕ МАЙНА!
+7
 
 
Феновете на Ботев, които все сравняват нашата селекция със селекцията на Лудогорец, трябва да знаят, че селекцията ни при Мъри е от футболисти, които струват по 50 хил. евро, или са със свободни трансфери. Не можем да си позволим футболисти,като Лудогорец и Левски, където се привличат скъпи футболисти, за + 300 хил. евро. А сега Лудогорец са се насочили към крило от Холандия, струващо 700 хил. евро. Но това време ще дойде и при нас. Да не прибързваме. Нямаме стадион, а искаме висококласни футболисти. За това да не не прекаляваме с критиките си по отношение на Педро, Ромарио, Анисе, Домо, Сърмов. Както и към ръководството, че се е насочила точно към тях. Такава е политиката на нашия собственик. Бавно, но славно. Най-красноречив пример в тази посока са реконструкциите на двата стадиона - трибуните на нашия ще се изграждат за 4 години, а целият стадион на Лудогорец беше построен за 4 месеца!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Среднощен екшън на стадион "Христо Ботев"! Спряха незаконни строителни дейности, разказ от първо лице за сцените
Ботев обяви раздяла с легендарен футболист! Изкара по-малко от девет месеца при "канарчетата"
Ботев и още четири клуба поискаха голяма промяна, но тя не се прие! Нов формат влиза в Първа лига
Окончателно: Ето къде ще се играе финалът за Купата на България
Официално: Дубълът на Ботев се мести във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: