ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев си го изкара на Черноморец, "канарчетата" безкомпромисни в Бургас
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:53 / 18.08.2013Коментари (105)14718
© Bulphoto
Отборът на Ботев спечели с 2:0 гостуването си на Черноморец Бургас в мач от 5-ия кръг на "А" група. Точни на стадион "Лазур" в Бургас за "канарчетата" бяха Бобан Грънчаров и Ромарио Кортзорг.

Срещата започна повече от добре за пловдивчани, които още във 2-ата минута поведоха с гол на Бобан Грънчаров. Македонският национал се извиси над всички в наказателното поле на "акулите" и с глава засече центриране на Тодор Неделев.

Ботев довърши своя опонент с втори бърз гол дело на Ромарио Кортзорг. Холандския стрелец засече на празна врата центриране на Абел Анисе и даде комфортна преднина на своя тим за няма и четвърт час игра.

В 38-ата минута дебютиралия с екипа на Черноморец Мартин Кавдански спаси своя тим от нов гол. Бившият защитник на Локо Пд успя да изчисти от голлинията удар на Ромарио и по този начин успя да запази интригата в мача.

През втората част бургазлии се нанесоха в половината на гостуващия тим след като останаха с човек повече на терена заради втори жълт картон на Борис Галчев.

Въпреки численото превъзходство, играчите в "синьо" не успяха да пропукат защитата на пловдвичани. Така възпитаниците на Станимир Стоилов се реваншираха пред бултрасите, за домакинската загуба от Любимец преди седмица.

Черноморец - Ботев 0:2
0:1 Грънчарон 2
0:2 Ромарио 11

Черноморец:
Дашев, Маркиньо, Аммари, Манзола, Чико (Филипов), Кавдански, Стоянов, Балтанов, Фонсека, Оливейра (Пехливанов), Атанасов (Павлов)

Ботев: Стаховяк, Христов, Грънчаров, Спрокел, Минев, Галчев, Иршак, Огнянов, Анисе (Домовчийски), Неделев (Сърмов), Ромарио (Дяков)
Още по темата: общо новини по темата: 13
18.08.2013
18.08.2013
18.08.2013
18.08.2013
16.08.2013
15.08.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
здравейте радвам се за точките но пак ще се повто трябва ни снаиперист които да вкарва от растояние и да има точен удар с тази игра трябва да се простим да сме в троиката Само Ботев
+10
 
 
Поздравления за работата,която се върши в Ботев-това е начинът.От локомотивец.
+2
 
 
аз тоюа което гледах на ма4оюете ни с германците ми казюа категори4но , ю момента имаме отбор
+9
 
 
С играта през първото полувреме сме шампиони ! Ако нямахме мачове в Европа заради които се направиха промени в състава щяхме да си бием и Литекс и Любимец! А ако Вандер и Цветков бяха на линия си отстранявахме и Щутгарт ! Можем да сме щастливи ,че мачкаме!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 19.08.2013 г.
+13
 
 
Видя се за пореден път, че с титулярите сме класа! Бързи атаки, точни пасове и два бързи гола. И вместо да ги заковем окончателно - отново пропуски, та накрая и ни понамачкаха. Тошко беше бесен при смяната си, а Мариян наистина трябва да си почине мач или два. Той показа, че може много повече от последните два мача. За Борето - ми той си е такъв, знаем го това и няма да се промени-:) Отново не ми се понравиха смените - но тренера си отговоря за това. Абе, къде го Стан - да не е освободен вече?-:) Сега да накъртим муцуните на белите лебеди, че имаме и да си връщаме!
+14
 
 
Хора,какво ви става? Не може в един отбор винаги всички да играят на максимум и да им се получава играта! Важен е отбора И КРАЙНИТЕ РЕЗУЛТАТИ,радвайте се на победата!!!!
+17
 
 
Пловдив гази, ВСИ лази ! Други въпроси ?
-2
 
 
Нека да не се заблуждаваме, второто полувреме бяхме много зле, Черноморец изпуснаха 3-4 чисти положения, само защото нападателите им са гола вода. Първото полувреме контролирахме нещата на терена, но вместо да водим с 3:0 или 4:0, аристократично пропуснахме за кой ли път поне още 2-3 чисти положения. Анисе на върха на атаката е трагичен, не знам защо още е там, централен нападател с 1 гол за почти 10 мача е ужасяваща статистика! Ромарио също е много зле, бавен и неповратлив, играта му се състои в обръщане с гръб към вратата, пазене на топката и нищо повече. Мариян от няколко мача не е във форма, дано Цветков се оправи по-бързо.
+10
 
 
Ювиги,не е така,майна! Едно време онзи педе*аст Христолов не плащаше заплати на момчетата по 6 месеца.... Тогава Жоро Христов играеше като младо конче и стана номер 1 в гол-листата на България!
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пет мача на Ботев до края на сезона са в делнични дни
Ботев предлага нов договор на острието, което възвърна формата си при Керкез
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: