ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Станимир Стоилов: Мачът с Щутгарт не е решаващ за сезона ни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:15 / 06.08.2013Коментари (39)8049
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Ботев Пд Станимир Стоилов обясни, че двубоят с "швабите" няма да бъде решаващ за сезона. Все пак Мъри обяви, че всички продължават да мечтаят.

Първият мач завърши при 1:1, а реваншът е в четвъртък, 8 август, от 21.20 часа.

"Тръгвам с настроение да изиграем един добър мач, да видим до къде ще ни стигнат силите и възможностите. Добър резултат, хубаво е, че не бе негативен. Ще трябва обаче доста усилие, футболен шанс и щастие", започна Мъри.

"По принцип малко за завишени изискванията към нас и очакванията. Още с идването ни се получи така, че се заговори за Лига Европа, за трето място. Смятам, че участието ни в Лига Европа бе положително до тук. Ако успеем да се представим по-най-добрия начин, ще бъде добре. Малко повече от очакваното. Но винаги съм казвал, че мечтите са безплатни и ние сме длъжни да опитаме", продължи Стоилов.

"В първия мач играхме за резултат, бяхме добре групирани. Ще се опитаме да подобрим това, което ни липсваше в първия мач, а именно завършващия удар. Още доста работа имаме, има какво да се иска още. В момента единствено положителните резултати ни крепят и няма много време за тренировки. При нас има играчи, които са по-напред в подготовката, ние трябва да се окомплектоваме. Има двама трайно контузени като Цветков и Вандер има и нови, след като всички се завърнат ще може да работим пълноценно. Не живеем заблуда", допълни още бившият наставник на Левски.

"Ботев получи като екстра участието си в Лига Европа. Можеше да изтеглим по-лесен съперник от Щутгарт, ще мечтаем до последно. Този мач няма да е решаващ за сезона. Сигурен съм, че футболистите ще дадат максимума от себе си, за да зарадват хората. Каквото и да се случи, искам да продължим да работим и следващата година, ако се изправим срещу толкова силен съперник, да може да го победим", изяви надеждите си Стоилов.

"Знам, че самият терен на стадиона ще бъде перфектен. Едно да играеш на собствения си терен в Щутгарт, а друго е да пътуваш 30-40 км. Дано това да окаже влияние върху Щутгарт и ние да може да се възползваме", изрази надежда Мъри.

"Мисля, че има с какво да ни изненада Щутгарт. Те имат много играчи, които ние не видяхме в първия мач. За мен е ясно, че Щутгарт ще играе добре, аз искам моите играчи да играят на максимума от своите възможности, независимо от резултата", сподели наставникът на половдивчани.

"Доверието, което ми се гласува, ме задължава. Мисля, че много се вторачваме в резултатите. Бърза се да се търси успеха, а не се гледа изграждането на отбора, начина на игра, поведението на терена и школата. След 30 дни Ботев ще бъде в собствената си база. Дай Боже на всички отбори в България да отпадат от Щутгарт, а не като тези, от които отпадаме в последните години. Желая успех и на Лудогорец. Надявам се в четвъртък да зарадваме хората", завърши Стоилов.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 192
19.11.2013
18.11.2013
12.11.2013
20.09.2013
19.08.2013
13.08.2013
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Пак се подхваща една погрешна, отречена практика. За мача Ботев-Пирин ГД има хора, коита се съмняват, че мачът е уговорен. БФС отправи предупреждение към отбора на Пирин. Но тези факти сами по себе си не доказват, че мачът наистина е уговорен. Основен постулат в римското право е: "всеки е невинен, до доказване на противното". По времето на тоталитаризма, наистина, за съмнения и слухове, имаше хора, вкарани в затвора. Но това време отмина.
+3
 
 
СРАМ ли те е от локо , нали спортклуб си е друго , градско
+2
 
 
отбора спортклуб е закрит преди 67 години , а отбора локо е друг отбор , тои е отбора на христо бонев
-3
 
 
Ти не ми обяснявай, кое какво е. Знам много по-добре от теб. Аз моя любим отбор го наричам Спортклуб Пловдив, защото е отборът на Пловдив. Ако искаш и децата си да кръстя както ти искаш, а? Как ми е ника, кое как се казва и аз как се определям си е моя работа. Ясно? Аз например нямам проблем с това, че ти си гей. Твоя работа! Бъди си какъвто искаш! Ако искаш смени си името на Мехмед. Изборът си е твой. Моят любим отбор е Спортклуб Пловдив! Отборът на Пловдив! Аз името на машината не използвам, защото не съм железничар, а съм градски пич! Виж, даже ти обясних.
-2
 
 
"Знам, че самият терен на стадиона ще бъде перфектен. Едно да играеш на собствения си терен в Щутгарт, а друго е да пътуваш 30-40 км. Дано това да окаже влияние върху Щутгарт и ние да може да се възползваме" ---Всеки знае какъв интелектуалец е Мъри, но все пак нека някой го светне, че превозните средства са отдавна измислени. Футболистите на Щутгарт няма да ги тичат тези 30/40 км, а просто ще ги изминат.Даже като се замисля, тренировъчните бази на Ювентус, Челси и т.н. са си на доста км и не виждам тези отбори да са се преуморили.Виж Мъри, ще ти го обясня, така че да ме разбереш:От Хасково до Пловдив е мнооооого далече, но това е половината разстояние за Бога! А и те ще го минат с рейс, не с каруца!Спомням си и че твоят ментален гуру Наско Сираков едно време като "играеше" за отбора, на който сега ти си треньор, си пътуваше всеки ден до София, която е на 130/150 км в зависимост от кварталите. Ще ти помогна, знам, че в сметките не те бива. Това е осем пъти повече за ден отколкото ще изминат футболистите на Щутгарт преди мача. Пък и вие все едно там си живеете и няма да пътувате, а само Щутгарт ще пътуват. Ох, Мъри, Мъри... ПС: До феновете на тригодишният клуб. Пише се ЩутгарТ момчета. Накрая има "Т", а не "Д".Д има на ДПС, тука е с Т.
+1
 
 
Хора стига с този изфабрикуван отбор "Лудогорец", забравяте как Домуса ни подреди в последните два мача с този изкуствен отбор. На такива престъпници никакво евала. По скоро според мен, ако има правда, трябва да се намерят достойни и решителни хора от БФС и да им отнемат всички титли и отличия, поради подкупване на съдии и уговаряне на мачове, доказателства за това колкото си искаш.От както Цветан Василев пое "Ботев" сме единственият отбор в "А" група, които играе феарплей и затова сега сме най - силният отбор, представяме се по - добре от "Лудогорец" и тази година най - после отново ще бъдем шампиони.
+1
 
 
Успехът на Лудогорец снощи показа за пореден път, че късметът във футболната игра е изключително важен, освен борбеността и желанието за победа. Победа, канари!
+6
 
 
за пореден път питам феновете на локо пд да ми кажат една победа в евротурнирите над европейски гранд Не се бъркайте в работата на големия Ботев отбора на Пловдив Ще говорите до 8-мия кръг
+8
 
 
Излезте, раздайте се и играйте със сърце до край ! Зарадвайте ни с хубава игра и себераздаване, резултата не ни интересува ! Не сме готови още за такива отбори като Щутгард, но все пак надеждата остава жива до последния съдийски сигнал ! НАПРЕД МОЙ БОТЕВ !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: