ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Тимонов ще дирижира играта на Локо срещу Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:22 / 28.07.2013Коментари (9)3772
© Plovdiv24.bg
Плеймейкърът Тодор Тимонов заменя бразилеца До Кармо в състава за двубоя на "Герена" тази вечер
Новият треньор на Левски Славиша Йоканович ще напра­ви доста промени в състава за дебютния си двубой с Локо (Пд). Мачът е днес от 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов" и ще бъде предаван пряко по TV7.

Най-вероятно сърбинът ще започне с рокадите от врата­рите и Михаил Иванов ще стартира срещу "черно-белите". В защита пък ще изгори считаният доскоро за най-сигу­рен титуляр в нея - Дъстли Мулдер. Холандецът ще оста­не на пейката за сметка на ка­питана Станислав Ангелов. Във втори пореден двубой като централен бранител ще иг­рае Орлин Старокин. Той ще си партнира с Димитър Везалов, а вляво ще е Нуно Пинто.

Йоканович ще промени и схемата на игра на Левски. Той ще залага на един дефанзивен полузащитник и на двама по-офанзивни пред него. Свръзка между отбраната и халфове­те ще е Стефан Велев. Като титуляр със сигурност ще за­почне реабилитираният Вла­димир Гаджев. Славиша обаче се колебае кой да бъде до наци­онала - Антонио Вутов или Кевин Бру. По-вероятно е обаче да стартира французинът, а талантът да бъде ползван ка­то джокер през втората част.

Размествания ще има и при фланговите футболисти - Кристовао Рамос ще е на дяс­ното крило, а се очаква на ля­вото да бъде Илиян Йорданов. Това означава, че новопривлеченият бразилец Рамон Лопес ще остане резерва. На върха на атаката ще е Цветан Ген­ков.

Йоканович ще иска от фут­болистите си да пресират съ­перника в половината му и ако е Възможно, да открият бързо резултата. А след това да дър­жат продължително време топката и да пробват атаки най-вече през крилата.

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков ще заложи на контраатаките в двубоя срещу сините. Той ще иска тимът му да действа стегнато, както в гостуване­то си на "Армията". В него "черно-белите" измъкнаха 0:0 от ЦСКА. Станков обаче ще иска тимът му да прелива по-бързо от защита в предни по­зиции.

Играта на Локо ще трябва да връзва плеймейкърът Тимонов, който ще замени бразилеца До Кармо.

Вчера Йордан Тодоров навърши 32 години. Той почер­пи съотборниците си, а на тръгване към столицата си пожела успешен двубой. "Най-важното е да съм здрав. Горя от желание да зарадвам феновете с добра игра и победа срещу Левски. Можем да я постигнем", заяви Тодоров.

На "Герена" Локо ще бъде подкрепян от около 1000 свои фенове. Екскурзията за двубоя е 10 лева. В нея не е включен билетът за срещата, който струва 6 лева. Автобусите със записалите се ще потег­лят днес от 17:00 часа от "Лаута".

Вероятни състави:

Левски: М. Иванов, Ст. Ангелов, Везалов, Старокин, Пинто, Велев, Рамос, Гаджев, Бру, Ил. Йорданов, Генков;

Локомотив (Пловдив): Господинов, Й. Тодоров, Тунчев, Кавдански, Диего, Н'Дайе, В. Георгиев, Маламов, Тимонов, Лазаров, Камбуров.

Източник: "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 20
31.07.2013
29.07.2013
29.07.2013
29.07.2013
29.07.2013
28.07.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
...ХАХАХ КОЯ ИГРА БЕ ...??? ДОБРЕ ЩЕ ДА Е ИЗОБЩО ЛИМОНДАКА ДА НЕ ДЕРИЖИРА НИЩО СВЪРЗАНО С ЛОКОМОТИВ Пловдив ... ПЪРВО ДА ОТСЛАБНЕ 10 КГ , ПОСЛЕ ДА СЕ НАУЧИ СЕ САМОРАЗДАВА , ДА БЯГА КОЛКОТО НОРМАЛНИТЕ ИГРАЧИ НА МАЧ .. СНЕГОВИТЕ 1000 М ЗА ЦЯЛ МАЧ Н ИЩО НЕ МОЖЕ ДА ДИРИЖИРА
+1
 
 
Лимона винаги я играе първо с акъл тая пущина,за разлика от много от вашите,дето нямат време да мислят много-мижитурки жълти!!!!!
+1
 
 
Лимона "диригент"? Само това не е бил през последните години.
+1
 
 
Сега вече говедата я втасаха... ХАХАХАХХАХААА....!!!!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: