ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Йоканович изчетка Локо преди дебюта си за Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:34 / 27.07.2013Коментари (3)2772
© levski.bg
Старши треньор на Левски Славиша Йоканович, говори днес пред представителите на медиите на брифинг преди двубоя от втория кръг на първенството срещу Локомотив (Пловдив).

"Нямаме контузени и всички без Гари Родригес, който е наказан, ще бъдат на линия. Нямам никакви съмнения относно стартовия състав, знам точно с кои играчи ще започна, смятам, че знам и състава, с който ще завърша", заяви Йоканович.

"Владимир Гаджев ще бъде титуляр срещу Локо (Пловдив). За мен той е един от най-важните играчи в Левски, било е много смело решение той да не играе в миналия мач. Намирам го в добро психическо състояние, така че утре ще играе. Очаквам от него да поведе отбора, така че разчитам на него да бъде един от водещите играчи в утрешния мач", каза още Йоканович.

"Левски винаги играе за победа, надявам се да направим една добра игра, публиката да е доволна и да постигнем победа. Нямахме много време за работа, но се надявам да спечелим тези три точки, които ще ни дадат възможност да работим по-спокойно следващата седмица", допълни Йоканович.

"Засега работя с този състав, с който разполагам. За мен това са най-добрите играчи, които съществуват. Разчитам само на тях в утрешния мач те да донесат точките за Левски. Всички говорят за това, че централните защитници са големият проблем на Левски, аз мисля, че имаме още много други проблеми", уточни специалистът.

"Планът на отбора е да привлече още някои играчи, за да бъде по-силен за това начало на сезона. Ще дам своето мнение, не съм този, който ще води играчи, аз отговарям за тренировките на отбора. Ако се появи възможност за нов играч, аз ще дам мнението си за това", продължи сърбинът.

"Хубаво е да накараме хората да дойдат на този мач. Много е вероятно да направим някои грешки, но се надявам в процеса на работа те да стават все по-малко. След мача ще ви кажа подробно какво съм искал от отбора и той какво е успял да свърши", заяви още треньорът.

"Гледах видео от мача им с ЦСКА, Локомотив ми излгеждаше по-организиран отбор, отколкото Левски срещу Ботев. Изключително висок отбор, който оставя много малко пространства и не дава възможност да се играе много. Разчитат на статичните положения, имат Камбуров и Лазаров, на които трябва да обърнем специално внимание", призна Йоканович.

"Смятам, че футболистите ме разбират добре какво искам от тях. Каквото и да постигнем утре, ще продължим да работим много тактически и се надявам да се разбираме все повече и повече. Доволен съм от концентрацията на играчите, опитваха се да ме разбират. Разбирам и проблема им да работят с нов треньор, който говори на сръбски с българите, на испански с португалците и на английски с французите, това не е добре, но смятам, че с времето ще свикнем. Планирам да уча български", продължи Йоканович.

"Мисля, че Антонио Вутов е едно съкровище за Левски, това е момче, което има много голям потенциал. Очаквам да има много повече участие, отколкото в предишното първенство. Мен ме интересува повече как ще завърша даден мач, а не как ще го започна. Както за този мач, така и за всеки друг, знам как ще започна и разчитам на това да имам варианти в течение на мача да променя нещо. Днес ще говоря с всички и ще им кажа каква е тяхната роля, независимо дали са титуляри или не", завърши специалистът.

Още по темата: общо новини по темата: 20
31.07.2013
29.07.2013
29.07.2013
29.07.2013
29.07.2013
28.07.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Левски не са имали толкова възпитан и интелигентен треньор.Дано успеем да му вгорчим дебюта!
+1
 
 
новина за левски-локо и никъкъв интерес.е тва е доста показателно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: