ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Балъков: Щутгарт е класа, но Ботев няма какво да губи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:35 / 27.07.2013Коментари (6)4408
©
Легендата на Щутгарт и българския национален отбор по футбол Красимир Балъков, ще пропусне мача от третия квалификационен кръг на Лига Европа между Ботев Пловдив и Щутгарт, който е на 1 август в Бургас. Поради сериозни ангажименти Краси няма да успее да гледа и реванша седмица по-късно в Германия, предава официалният сайт на българската легенда.

"Съжалявам, че ще пропусна тези интересни двубои, но имам неотложни ангажименти, коментира Краси Балъков. На 2 август трябва да съм в Люксембург за мач от турнир по тенис на сина ми. Делегацията на Щутгарт лети в 11 ч. обратно и няма да успея да се придвижа. На 8-и август, когато е реваншът, имам резервиран полет за България".

Красимир Балъков е убеден, че двата мача между Ботев и Щутгарт ще са много интересни.

"Ботев няма какво да губи в тези мачове и може да играе свободно. Щутгарт влиза в дуела като фаворит и ще опита на всяка цена да продължи напред - смята българският футболист. По принцип Щутгарт е с класа над българските отбори, но както каза и Станимир Стоилов, във футбола всичко е възможно".

"В Щутгарт има много добри футболисти като Ведад Ибишевич, Мартин Харник и Ибрахима Траоре. Публиката на Ботев обаче създава страхотна атмосфера и това е силен коз за пловдивчани", завърши Красимир Балъков.

Още по темата: общо новини по темата: 192
19.11.2013
18.11.2013
12.11.2013
20.09.2013
19.08.2013
13.08.2013
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Ех, ако всичко това се случваше тук, в Пловдив... Просто ония 40 хиляди от мача с Байерн преди 29 години, щяха да се повторят в четвъртък!
+13
 
 
Ботев нищо не губи само печели след всеки кръг в касата на Ботев влизат много хиляди евро така че не е срамно да паднем от щутгарт но не се знее дано тук да бием с 1 гол разлика поне а там каквото стане напред канари ние сме с вас Само Ботев
на 27.07.2013 г.
+6
 
 
Der VfB Stuttgart trifft in der Europa-League-Qualifikation auf Botew Plowdiw. Der Club aus Bulgarien gewann am Donnerstag das RГјckspiel der zweiten Qualifikationsrunde 2:0 (0:0) gegen HSK Zrinjski Mostar. Nach dem 1:1 im Hinspiel setzte sich Plowdiw damit gegen das Team aus Bosnien-Herzegowina durch. Die Tore bei der in Burgas ausgetragenen Partie erzielten Marian Ognjanow (80.) und Todor Nedeljew (88.) in der Schlussphase. --- Der als DFB-Pokalfinalist qualifizierte VfB muss am 1. und 8. August gegen Plowdiw antreten.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 27.07.2013 г.
+19
 
 
Красимире, по-правилно е да кажеш - Ботев е класа и Щутгарт има какво да губи! Много бързо ни отписвате, но ще ядете хурката.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Директор в Ботев: Финалът да е в Пловдив!
ЦСКА-София постави цел на Белчев, но всичко зависи от Ботев
В Ботев се захласнаха по свой юноша, грабнал шампанското
Бивш нападател на Ботев с асистенция в Швейцария
Ботев попадна в престижна класация с италианския Дженоа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: