ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вероятни съперници на Ботев в третия кръг на Лига Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:59 / 16.07.2013Коментари (112)17804
©
Ботев ще бъде непоставен в третия кръг, ако отстрани Жрински във втория предварителен кръг на Лига Европа.

Евентуални противници на българския тим са Севиля, Щутгарт, Удинезе, Брюж, Суонзи, победителят от двойката Жилина-Олимпия (Любляна) и други. 

Това е така, тъй като пловдивчани вече няма да играят с коефициента на ЦСКА и ще са в урната на непоставените отбори. 

Ако Ботев отстрани Жрински, ще вземе коефициента на босненците, който е 3.566.

Жребият ще се тегли в петък от 14:00 часа. Ето възможните съперници на Ботев и Берое.

Съперниците на Ботев за трети предварителен кръг: Щутгарт, Ягодина/Рубин, Севиля, Стандард/Рейкявик, Удинезе, Брюж, Спарта (Прага)/Хекен, Сент Етиен, Лех/Хонка, Трабзонспор/Дери Сити, Олборг/Дила Гори, Анортозис/Йефле, Розенборг/Сейнт Джонстън, Цюрих, Суонзи, Жилина/ Олимпия (Любляна), Утрехт/Диферданж, Макаби (Хайфа)/Хазар, Рапид (Виена), Металург (Донецк), Ещорил, Щрум (Грац)/Брейдъблик, Омония/Астра, Черноморец (Одеса)/Дачия, Витес, Дебрецен/Стрьомсгодсет, Кубан, Хайдук/ФК Турново

Още по темата: общо новини по темата: 192
19.11.2013
18.11.2013
12.11.2013
20.09.2013
19.08.2013
13.08.2013
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Рибата още е в, морето ама тигана е на котлона.
-1
 
 
Фирменият отбор на ДПС пак слага талигата пред коняр а сте селяни, би трябвало да ви е ясно кое е отпред и кое отзад... Делянчо, Ахмед, Лютви и Караибрахим отдавна ви наведоха и клатят отзад, не се ли научихте вече?
-2
 
 
А в четвъртия кръг кои ще бъдат вероятните съперници знае ли се вече?
+3
 
 
Един цитат на ироничен канар предизвиква повече интерес от колкото темите за локомотив.И последваха оправдания.Голям смях са тези фенове на превозно средство.
България над всичко! Парламента - кота 0 :)
на 16.07.2013 г.
+7
 
 
Палим голфа за Босна в четвъртък сутринта ! Лек път на всички пътуващи ! :)
+11
 
 
Колко много млади меринджеи 24 са определят . Обнадежден съм ! Тях не ги интересува наркоманското им минало , тях не ги интересува разпадащия се катун , тях не ги интересува сложния албанско-турски-ромско-кюстендилски генезис , тях не ги интересуват липсващите трибуни и шампионски купи ! Интересуват ги Мостар и бат Коки , енергийните помощи , кофите и "Ботев" да е зле . Какъв триумф на теорията на Дарвин !
+18
 
 
Понеже виждам много комплексирани буфери тук, я бързо си признайте кой го е писал това:
цитат:
Страница от дневника на един локомотивец: 12.07.2013г. Ставам. Сещам се за гадните жълтури и ми става криво. Нищо, може да ми мине. Докато се обличам слушам радио. Гадост, в гардероба имам няк’ва жълта тениска. Защо не съм я изхвърлил до сега. Мамка му... "Спортни новини" - жълтите вчера били няк’ви в Лига Европа. Все едно ние не сме побеждавали там! Закъснявам. Да си хвана ли такси? Да не съм луд да се возя в жълта кола. Много тъпо всички таксита да са жълти. А ние, дето мразим жълтите пеш ли да ходим. Качвам се в рейса. Леле, ще полудея! Тоя шофьора си закачил емблемата на жълтурите. Ще повърна. Слизам, продължавам пеш. Я, каква яка мацка! Баси тъпачката, колана й е жълт. Вече не ме кефи. Какво ли й харесах в началото? Влизам в офиса. Ужас - шефа отворил спортен весник и чете за жълтурите. Мразя го моя шеф - щото е папагал. И щото ми е шеф. И като му влезна в кабинета и като му видя гадния календар на жълтурите направо ми призлява. И тая гадна натрапчива година 1912! Как не може да се пренапише историята, та не те, а ние да сме най-стария отбор в България! Тогава да ги видя как ще ми се перчат. Обядвам с един колега от офиса. Звъни му телефона. Мамка му, мелодията на телефона му е "Блю Канари"! И тоя ли е папагал? Ай стига бе! Значи и него не го харесвам. Няма ли да спре да говори по тъпия телефон! Кво толкова го обсъжда тоя мач? Тошко как бил вкарал. Много важно. Жълтур! Опитвам се да не слушам. Тананикам си на ум "жълта кочина" и ми става по-хубаво. Да се скрива гадното жълто слънце и да свършва тоя скапан ден, щото ще полудея. Ех, ако можеше утре да се събудя и жълтите да ги няма. И никога да не ги е било имало. Тогава да видим кои ще са повече - те или ние. Ех, мечти... Жалко, че няма как да стане. Тия жълтури са навсякъде. Между другото - аз най-много си обичам Локото!
+11
 
 
Шшшт , марш на училище ве ром . Колко пъти да ти обяснявам,че БОТЕВ Пловдив няма нищо общо с турски пари Делян и Доган,клошар!
+10
 
 
За любознателните: Пенчо-питанката пита: Търси се името на един не особено популярен отбор в България. Жокери: 1. Това е първият отбор в страната с президент турчин - левент нафизоглу. 2. Единственият бълг. отбор с президент албанец - рашид жинипотоку. 3. Единственият отбор, към когото ахмед доган е заявявал през 2005 г. че изпитва симпатии. 4. Единственият бълг. отбор, чиято най-голяма легенда е признавал в прав текст, че повечето от феновете му са от цигански произход. 5. Единственият пловдивски отбор, който с решение на Пловдивския съд от юли 2001 г. бива официално закрит и преименуван на отбор от Западна България. 6. Единственият бълг. отбор, посрещан навсякъде в страната (и в Румъния) с възгласи: "Цигани". Моля, който се сети да дава своя отговор. Успех, дами и господа!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: