ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове на ЦСКА: Гриша ни изхвърли от Европа заради Ботев!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:56 / 29.06.2013Коментари (25)7595
© Plovdiv24.bg
Бесни ултраси на червените хвърлиха нова версия за всичко случващо се в ЦСКА. И този път като по чудо не са виновни Димитър Борисов и Иво Иванов. Или поне не изцяло. Гневът е насочен основно към Гриша Ганчев. Босът на Литекс си го навлече още онзи ден, когато разпространи странна декларация, с която се опита да обясни защо не е взел клуба от Борисовата градина. От нея обаче така и не се разбра нищо. Освен че олигархът гледал на ЦСКА като на бизнес проект, който му се виждал повече като авантюра, отколкото като печеливша сделка. Затова и се отказал.

Феновете обаче виждат в Ганчев троянски кон на Цветан Василев.

"ЦСКА няма да играе в турнирите, защото преговорите за смяна на собствеността бяха пред финализиране. Затова и отказахме участие. После обаче нещо се случи", сподели Иво Иванов преди два дни. От декларацията на Гриша Ганчев не става ясно също какво се е случило. Но по действията на бизнесмена, по отказа му да пусне футболисти в Борисовата градина може да се съди, че той едва ли е искал реално да влезе в ЦСКА. Тогава за какво беше цялото това представление и има ли то нещо общо с бизнес партньорството между Гриша Ганчев и Цветан Василев, чудят се привържениците на агонизиращия клуб.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 192
19.11.2013
18.11.2013
12.11.2013
20.09.2013
19.08.2013
13.08.2013
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
неадекватните продължават да управляват час от феновете им - ей тва са слабаците от тях
+8
 
 
Ех тоя Цветан Василев бе какво ли не му преписаха вече още малко , него ще изкарат виновен и за дълговете си и за некадърниците във отбора им.След като е толкова всемогъщ защо не го направят Министър председател та видите ли белкем ни оправил и скапаната държава.
+6
 
 
Квичете свинииии,ах колко е хубаво да има справедливост!!!!Още преди 5 години трябваше да ви закрият ,след толкова дълго живуркане с помощта на партията и пияните и лидери и за сметка на толкова много други клубове че....Нека агонията ви продължи още малко.Вие не сте клуб с традиции,а сте долно комунистическо лайно изсрано от запекания задник на Милко Балев.Марш обратно в кенефа,където ви е мястото.Злорадствахте за тегобите на Локомотив,мазнярски лъжехте жълтурите,колко им съчуствате,а същевременно изпразвахте мешките от радост,че няма вече пловдивски футбол,но уви...Ние пак сме тука,и пак ще ви е*ем,защото имаме традиции,имаме история и имаме истински привърженици,които истински обичат отбора си.Смърт за прасетата и НЕ почивайте в мир,а дерзайте като прокудени песове.Само Локо
+10
 
 
квичете свинкиииии,дано ви закрият завинаги!!!
на 29.06.2013 г.
+12
 
 
Прасенцаа прасенца. Защо не атакувахте там където трябва и когато трябваше? Ако атаките ви бяха почнали още срещу Божков то още преди повече от 5 години щяхте да сте минали през В група и сигурно от 2010 година щяхте да сте нормален клуб. Сега се сетихте ама е късно да се побарате. Клуба ви е една разруха,която дължи пари на всички та и на Митьо селския даже,вече нямате футболисти сега вече ще трябва да градите и ново лоби защото в БФС са злопаметни евреи и няма да гледат благосклонно на формированието,което незнам защо наричате клуб. Имате само една тумба залюхани ръководители шизофренията и дебелизма на които достигат до там да твърдят,че стадин Българска армия е нещо като Олд трафорд а не една жалка съборетина,каквато в момента е и стадиона на Ботев.
+11
 
 
Червените шамани изчаткаха тотално.
+15
 
 
Вече,спрях да броя ,колко отбора са фалирали свинете.Бог забавя,но не забравя!
+13
 
 
Глупаци,гаранция ли беше,че Ботев щв играе,и защо ще го обяви в последния момент,не търсете под вола теле,цял живот хората с вас ще се съобразяват
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: