ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
УЕФА обяви: ЦСКА ще играе в Лига Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:07 / 21.06.2013Коментари (20)3678
© UEFA
УЕФА публикува на официалния сайт на централата списък с отборите-участници в първите два предварителни кръга на Лига Европа. В него е включен тимът на ЦСКА.

През последните седмици се появиха няколко възможности, според които "червените" да вземат лиценза на друг клуб. Това означаваше, че ЦСКА ще загуби правото си да участва в евротурнирите, а Ботев Пловдив ще се възползва от тази възможност и ще опита шансовете си в Лига Европа.

В крайна сметка, базирайки се на списъка, публикуван в УЕФА, става ясно, че ЦСКА ще играе в турнира.

Мачовете от първия квалификационен кръг ще се проведат на 4-и и 11-и юли, а двубоите от втория са планирани за на 18-и и 25-и юли. Жребият ще бъде изтеглен в понеделник.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 192
19.11.2013
18.11.2013
12.11.2013
20.09.2013
19.08.2013
13.08.2013
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Знаете ли кое е най-жалкото и най-трагичното в случая. Че колкото и да са зле и да нямат оправяне, за тях и за говедата държавата винаги ще бъде майка, за разлика от всички останали отбори на които е мащеха. Аз още не мога да си обясня ние некомпетентни адвокати ли бяхме наели когато ни пратиха във В група, та да ни обяснят че можело да вземем лиценза на друг отбор от А група, макар и не от нашата област, и да не се мъчим 2 загубени години по Б и В групата. Как става тая работа незнам. Сигурно адвокатите им са най-компетентните в цял свят щом са изчислили че има вариянт хем да им отпаднат 35 млн. дългове хем да си останат в А група, а хем и историята и титлите да си запазят. Страх ги е чорбарите да идат във В група щото и 500-те им фена които им ходят на стадиона ще изчезнат. БФС от своя страна ги е много страх с пръст да ги барнат, да не разсърдят "закрилника - нафиот" който ги държи на командно дишане в А група, а и публиката им да не спретне някой протест пред БФС та да не вземе някой лумпен да строши някой джам сигурно. Сега ми се струва че след като им минат мачовете от ЛЕ, където и след 2 загуби още 1-я кръг пак ще вземат някой лев, веднага се обединяват с някой от А група директно, и ще кажат че това е стария и автентичен ЦСКА със всичките си титли, ама без стотинка дългове. Пълни палячовци. Думи нямам просто.
+3
 
 
Има 2 варианта, единия е ЦСКА да си остане на Димитър Борисов и ТИТАН и те да играят в Европа, а другият вариант е да не се явят на участие и да им бъде наложена дисциплинарна глоба и от 3 до 5 години "аут" от ЕКТ.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 21.06.2013 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 21.06.2013 г.
+6
 
 
Цецка ще я ши.ат в Европа като турски тираджия проститутка! Там всичко е сбъркано, обвързано, фракционно, намесени са всякакви интереси, че и Ицо няма да ги оправи. И него ще го пуснат по пързалката, заедно с Гришата. Тия оправяне нЕмат!
+4
 
 
Нито за момент треньори и ръководство не се надяваха прекомерно за участието ни в ЛЕ. Цялата информация за сливането на ЦСКА с Литекс, и след това купуването на лиценза на Нефтохимик звучеше абсурдно. Гриша Ганчев, първият бизнесмен, изградил български клуб по европейски образец, с школа и база, се очакваше да разруши плодовете на дългогодишните си усилия, и да се захване с "кацата без дъно" ЦСКА, при това в абсолютна мъгла. Това е равносилно да започнеш да строиш небостъргач на сто етажа върху пясъчни основи.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+7
 
 
Буфери кирливи.Какво ми пишете тука като вие благодарение на късмета пак играхте в ЛЕ. Ако не беше този финал ЛЕ щяхте да я видите през крив макарон.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: