ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите оттеглиха подкрепата си към "Пловдив 2019"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:10 / 10.06.2013Коментари (39)11456
© Plovdiv24.bg
Феновете на Ботев публикуваха в сайта си декларация, с която оттеглят подкрепата си към "Пловдив 2019", която е в основата на кандидатурата на града ни за европейска столица. Публикуваме декларацията без редакторска намеса.

Фен-клубът на Ботев Пловдив, в който членуват няколко обединения на "Bultras", оттегляме официално подкрепата си към Общинска фирма "Пловдив 2019", която издига кандидатурата на града ни за Европейска столица на културата след 6 години. "Пловдив 2019" доскоро търсеше съпричастността ни за начинанието Пловдив да е Европейска столица на културата. Най-подло обаче те решиха да вмъкнат тихомълком деградирали организации и хора - нещо, с което ние сме твърдо против.

Искаме категорично да заявим, че нямаме намерение да подкрепяме, нито да влизаме, в каквито и да било инициативи повече, с организация, която подкрепя деградирането на хората, на иначе цялото наше безморално общество.

Обръщаме се най-вече към кмета по културата г-н Стефан Стоянов:

Г-н Стоянов,

Задавате ли си въпроса защо в Пловдив никога не е имало уличен парад на тези "хора"?

Ако така си представяте Пловдив през 2019 година, пълен с объркани и психично болни хора молим да ни извините, не сте познали. Ние не само сме до тук с подкрепата ни. Нямаме никакво намерение да търпим това унижение и се противопоставяме на това ваше решение да превърнете Пловдив в гей столица. Искаме ясно да кажем на всички, че градът ни няма да стане кошче за отпадъци.

Г-н Тотев,

много бързо, откакто дойдохте на власт се продадохте на чуждоземни влияния от "Гьоте инстут" и посолството на САЩ, които от край време работят за унищожението на нашия морал и култура.това, че вие позволявате в пловдивските заведения и улици да има седмичен фестивал на гейовете е нещо, което дълбоко притеснява всички.

Колкото и свободен да е Пловдив, откъм различни култури и религии, все пак си има някакви граници. На местата, където се прожектират подобен вид филми има сериозна пропаганда на хомосексуалност, което си е в противовес на всички закони в Република България. В следствие на тези действия децата ни се изродяват, а в тях започват да изникват въпроси за проституиране и за свободно улично хомосексуално поведение, което днес се приема за нормално.

Ние не мислим, че подобен вид отношение биха били добър пример за младите хора. Не смятаме, че и такива хора биха възпитали добре своите деца. Напротив, ние сме убедени, че това е строго погазване на българските традиции и канони.

Затова, настояваме да се вслушате в нашето искане и да ни спестите тези обиди. Напълно безразлични ни са интимните отношения на тези "хора" и не смятаме, че този вид пропаганда на улицата и по заведенията е нормална.

Обръщаме се и към собствениците на местата, където им е позволено да пропагандират обърканите сексуални изблици група наркомани.

"Господа бизнесмени, осъзнайте се. Пловдив е бил и ще бъде свободен град, но чак до там ли я докарахме, че приютявате тези бездомници. Вие също допринасяте за упадъка и разложението на нашата култура. Ние няма да стъпнем във вашите заведения и ще пропагандираме на всички да не посещават - Конюшните на царя, Пожарната, Грамофон, Artnews cafe, пиано бар Fourplay и Mojito".

Не си и помисляйте да превърнете този деградирал фестивал в ежегодно събитие. Следващият път нашия отговор ще бъде на улицата където всеки, имащ се за свободен българин, ще изрази мнението си заедно с нас.

Нашето възмущение е подкрепено от "Сдружението на футболните привърженици в България" с председател г-жа Елена Ваташка, в която членуват голяма част от фен-структурите в България (приложено писмо до кметовете на град София г-жа Фандъкова и на град Пловдив г-н Тотев)

Подписано от обединени фракции "Бултрас"


Вижте отговора на кмета Иван Тотев ТУК.

Още по темата: общо новини по темата: 956
14.03.2024
07.02.2024
01.02.2024
12.01.2024
24.01.2023
12.01.2023
предишна страница [ 1/160 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+3
 
 
Града ни е перфектен и отбора ни е перфектен!Как да не се радваме!
+6
 
 
Подобни теми са обединяващи за Ботевистката и Локомотивската общественост, понеже когато сме единни сме най силни. За пример - Катуница. Но не и за тоя кавал bp-emo под мен.
+3
 
 
Много ясно че фен-клубът на БОТЕВ Пловдив ще оттегли подкрепата си за кандидатурата на Пловдив за европейска столица на културата след 6 години!Истината е че покрай трескавото търсене на президент и просенето от врата на врата на разни бизнесмени за да може да продължат жалкото си съществуване, мангустите от лайнута случайно са открили чрез декларация нова страница в срамната си история.Тяхната история не започва през 19?6 а именно през 1919 година!Точно това бил поводът да се организира гей-парад в тяхна чест за сто годишнината им!В парада щяли да участват Мис Меган,Урсула,Цъкито,Пеньо,Денди-Пенди,Евгени Минчев,Мариус Куркински,Драго Чая а Азис щял да води колоната с песента:"Хайде почвай ме сега"!За финал на парада,германски пианист щял да ги омагьоса с инструмента си!
+2
 
 
Защо сред животните няма обратни.Някой задавал ли си е този въпрос.Отговорете си сами.
+11
 
 
Абе тия пе**ли, кой ги бута та сами си скачат. Ние хетеросексуалните хора да сме тръгнали да правим паради и филмчета, които да се излъчват ? Като сте душевно болни, бъдете си пе**ли, но нужно ли е постоянно да го показвате публично...на никой не му пука за вас !
+1
 
 
Началник на кабинета на премиера Пламен Орешарски става Мария Дивизиева. Тя живее с Петър Стоянович, министър на културата. Който е баща на детето на Таня Андреева, министър на здравеопазването и личен гинеколог на Моника Станишева. Мария Дивизиева беше шеф на предизборния щаб на Меглена Кунева за президент, тя е бивш зам-министър на царското юпи Николай Василев в министерството на държавната администрация в правителството на Сергей Станишев. Моника, Мария и Ники сега са партньори в частната фирма "Експат". Моника Йосифова беше пиар на НДСВ, когато Мария Дивизиева беше шеф на предизборния щаб на царистите, но те останаха извън парламента. Зинаида Златанова, министър на правосъдието, е била съдружничка с Моника Йосифова-Станишева във фирма, която е спечелила от министерството на държавната администрация обществена поръчка за 1 милион лева. Моника Йосифова-Станишева е близка приятелка със заместник-председателя на парламента Мая Манолова, която живее на семейни начала с Ангел Найденов, министър на отбраната. Моника Йосифова вкара на избираеми места в листите на БСП приятелката си политоложка Таня Буруджиева и Мартин Захариев, издател на еротичното списание Playboy и организатор на конкурса за голи красавици Playmate - той се гласи да оглави Държавната агенция по туризма.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+9
 
 
Тая толерастия към обратни и всякакви други отрепки,която вече двайсет години ни се насажда,трябва да бъде смачкана,както трябва да бъдат смачкани и нейните гнусни идеолози! В буквалния смисъл на думата!!!
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: