ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри: Реалната цел на Ботев през новия сезон е място в Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:56 / 03.06.2013Коментари (48)7038
© Plovdiv24.bg
"Ботев Пловдив не трябва да прескача етапи в своето развитие. Реалното, което можем да търсим през новия сезон е място в европейските турнири", заяви за Гонг наставникът на "канарчетата" Станимир Стоилов.

"Дали това ще стане през първенството или през Купата на България, не е толкова важно. Нещата трябва да се степенуват и да се развиваме постепенно. Големите скокове водят до големи сривове", добави още Мъри.

"Планът за подготовка е уточнен. Чакаме само да се изчистят някои детайли около контролите, за да можем да ги обявим. Лагерите са ясни. Вече разбрахме и старта на първенството. Според нашите планове то ще се забави малко. Но ще трябва да се съобразим с решението на БФС. В слекцията няма нищо ново, което можем да обявим. Има определен интерес към определени играчи. Искахме да видим каква ще бъде формата на нашите играчи, за да знаем до каква степен да подсилим нашия отбор и колко играчи да привлечем", разкри плановете за лятната подготовка и селекцията Стоилов.

Той се изказа остро за решението на БФС новият шампионат да стартира на 20 юли: "Решението за старта на новия шампионат няма нищо общо с моето предложение. Моята идея беше есенния полусезон да стартира около 15 юли. Сега паузата отново е голяма. Какво значение има дали ще започнем на 20 юли или на 5 август. Но в България винаги се вземат половинчати решения. Не съм доволен от това решение. То е половинчато и горе-долу запазва старото статукво!"

"Нямам добра визия и не мога да дам точна оценка на новия формат на първенството. Щом такова е решението, ние трябва да се съобразим с него. Да играем и да се опитаме да се представим възможно най-добре. Явно в завършващата фаза на първенството отборите ще търсят, това към което се стремят", завърши бившият наставник на Левски, Литекс, Анортозис и националния отбор на България.

Още по темата: общо новини по темата: 169
19.09.2013
10.09.2013
08.09.2013
03.09.2013
02.09.2013
02.09.2013
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Футбол
премахни филтъра

+2
 
 
Литекс влезнаха в А група и станаха в 2 поредни години шампиони, а от края на миналия век не са пропускали ЕКТ до миналия сезон когато Стоичков им стана треньор. Лудогорец влезнаха в А група и са 2 поредни години шампиони. Кой отбор визира Мъри за който е валидно правилото: "Големите скокове водят до големи сривове"? Истината е, че този сезон трябваше да спечелим евроквота, а сега да атакуваме шампионската титла. Имахме всички шансове да влезнем в тройката, но Мъри не успя да се справи със слабия, бИроету, цецка, локуммотив, лудогорец... Новия шампионат още не е почнал, но на Мъри пак нещо му е криво и пак не е доволен. Абе, Мъри, не разбра ли, че когато и да започва първенството, то всички отбори играят по едно и също време... "Но в България винаги се вземат половинчати решения. Не съм доволен от това решение. То е половинчато и горе-долу запазва старото статукво!" каза смешника... Правилата са еднакви за всички. Бий за да те уважават. БОТЕВ е синоним на КРАСОТА, ВЯРА И БОРБА...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Керкез: Предстои най-важният мач за нас, трябва да забравим за днес
Обрат! Ботев загуби от Арда, битката за седмото място се завърза
Душан Керкез изненада със състава за мача с Арда
ПФК Ботев: Нямаме никакво намерение да напускаме стадион "Христо Ботев"
Какво се случва в Ботев? Директор не отрече, че клубът ще напусне "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: