ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри сменя защитата през лятото
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:24 / 15.04.2013Коментари (12)3781
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Бо­тев Пловдив Станимир Стои­лов е крайно недоволен от изявите на защитниците си, разбра "Тема Спорт". Мъри планира да направи сериозни промени в отбраната за но­вия сезон. В момента жълто-черните усилено търсят да привлекат централен и краен бранител.

Почти сигурно Ботев ще се раздели през лятото с Асен Караславов. Той все по-рядко влиза в игра, а в повечето случаи е контузен. Мъри възнаме­ряваше да го освободи още през зимата, но тогава не ус­пя да привлече алтернатива. Македонският национал Бобан Грънчаров също е на муш­ката на Стоилов. Той е разо­чарован от начина, по който централните защитници из­насят топката, и мудните им действия.

Стоилов планира да се ос­вободи и от още един от защитниците, привлечени от предшественика му Ферарио Спасов. Почти сигурно канар­четата ще продадат през ля­тото левия бек Артур Енрике.

Според запознати с делата на опитния специалист той вече е уредил централен бра­нител от чужбина. Мъри се е разбрал със защитник от Хо­ландия, чийто договор изтича през лятото и той ще дойде като свободен агент.
Още по темата: общо новини по темата: 11
16.04.2013
15.04.2013
15.04.2013
13.04.2013
13.04.2013
13.04.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
То пък щото Спрокел много бъзро изнася топката.
0
 
 
Кел-файда, ако освоодим тях и докараме някой третокласен. Бобан да е задължително, Енрике също. Рахов може да е резерва. За съжаление, с Асен трябва да се разделим. Контузиите го съсипаха
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 15.04.2013 г.
+7
 
 
Да оставим Мъри да прецени. Асен, каквото дал на отбора - толкова. Просто не е вече за този отбор. Ангел - не само за грешката в Зарата, но и като цяло мисля, че това е тавана му на развитие - за Б става, или най-много за отбор от долната половина на таблицата. Нищо нямам против него, но Мъри вдигна рязко летвтата за качествата на играчите - наличните и новите. Компромис ще направи само с обиграването на юноши и младежи, докато прецени стават ли за състава.
+2
 
 
Вижте, нека не обръщаме внимание на такива публикации. Последен има думата за тези неща Мъри, и неговото решение ще е окончателно. Аз пък също мисля, че нашата защита е мудничка при изнасянето на топката. Останалото е работа на треньора и в останалите мачове той си прави изводите и взима решенията. Каквото и да реши Мъри, нека да го приемем това негово решение.
+5
 
 
Рахов допусна фатална грешка при първия гол с Берое. Съгласен съм, че няма потенциал за класен централен защитник. Но на нетипичния пост десен бек в Бургас игра добре, като халф разбивач също мисля, че е на ниво. Не лобирам за него, ръководството да си прецени.
+9
 
 
Да, може би някои защитници ще напуснат отбора, но няма да са точно тези. Мисля, че Ангел Рахов вече не е за този отбор, Асен също. Но в един отбор, който иска да е сред челниците трябва да има добри резерви.
+6
 
 
Все по-често се изумявам какви глупости се тиражират по медиите.
+12
 
 
Глупости.Бобан е един от най-добрите ни играчи. Такъв и с лупа да търсим, няма да намерим!
+8
 
 
Нито Бобан, нито Артур трябва да се махат! Асен е вечно контузен, плюс това има доста хора, които могат да го заместят, а и са с по-добри качества от неговите!
+14
 
 
Лъжа.Не бъдете аматьори - този вестник публикува само грешна и провокираща информация. Проверявайте си източниците.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: