ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ангел Палийски: Писано ни е да правим големи неща със "сини" треньори
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:36 / 15.04.2013Коментари (23)8484
© Plovdiv24.bg
Писано ни е да правим големи неща с треньори на Левски. Това заяви днес изпълнителния директор на Ботев Пд Ангел Палийски в днешното студио "Дерби".

"Имаме претенции, че за последните 3 години сме най-посетеният отбор в България. Нормално е когато има голяма публика, някаква минимална част да не харесва треньора. Станимир Стоилов е голям професионалист, опроверга с работата си скептиците. Феновете започнаха да го търсят, за да му казват, че са с него", продължи Палийски.

"Разработихме петгодишен план, след който Ботев да бере плодове. Поставили сме си амбиции през септември да открием комплекса в Коматево. Ще има хотелска част, общежития", каза още той.

По повод ремонта на Колежа, той отговори: "Концесията вече е факт, още миналия месец. Предвид базата в Коматево, голямата сила я хвърляме там. Стадионът ще се събаря на етапи, за да не се спира първенството, както на "Герена".

"Не мисля, че Ботев ще бъде допуснат до първото място, бяхме ограбени с 4-6 точки, но важното е да играем хубав футбол. Лига Европа е по-реална цел", завърши Палийски.


Още по темата: общо новини по темата: 11
16.04.2013
15.04.2013
15.04.2013
13.04.2013
13.04.2013
13.04.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Син, зелен или червен няма никакво значение щом е професионалист и си върши работата както трябва и както се очаква от него. Всеки един треньор в Ботев е получил кредит на доверие, а дали го е запазил, зависи само от него.
+11
 
 
Точно така, Ангеле! Базата най-напред, и да играем хубав футбол, който да се харесва навсякъде! Напред, мой Ботев!
+18
 
 
Да оставим разни илюзии за Европа - важното е да се построи нещо - както в Ботев - бзата в Коматево, така за Локо - новото осветление, съборената стара грозна трибуна, обещанието за нова такава, два терена с осветление тренировъчни, зала за волейбол... И пр. построеното остава, а спомените се забравят! Нека сега тези наши и ваши спонсори построят нещо, други като дойдат - и те, а резултатите ще дойдат логично! За какво напирате да играете в Европа - първо ще трябва да пътувате до Бургас или София, и второ - ще ви опукат, защото няма да сте поставени, както миналата година нас! Най-важното от всичко е да се построят базите и ремонтират стадионите!
+9
 
 
г-н. Палийски, обърнете внимание на случващото се след 5тия гол на мача с Гоце Делчев? Лакомията на Педро и как реагира Костов. Това доста ме притесни и не само мен.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: