ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри: Изгубихме една битка, но не сме загубили войната
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:52 / 12.04.2013Коментари (23)6481
© Plovdiv24.bg
Изгубихме една битка в сряда, но не смятам, че тотално сме загубили войната. Още утре Ботев трябва да покаже играта, която показва до момента и да се върне на пътя към победата. Това съобщи днес треньорът на "канарчетата" Станимир Стоилов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Има разочарования във всички нас най-вече от резултата, тъй като не заслужавахме да загубим в Стара Загора. Опитвам се максимално да изолирам отбора от всякакви видове проблеми и изцяло да се концентрираме върху нашата игра. Искам също така да запазим духа и волята от последния мач, и на нашия стадион да покажем една добра привлекателна игра за всички хора, които преследват нашия отбор навсякъде", допълни Стаилов.

"Не смятам, че на този етап има юноши, които могат да отговорят на изискванията на А група. Ширина в състава имаме достатъчно, но може би класа нямаме на някои позиции.
Ако трябва ще преквалифицираме играчи на отделни позиции да придадат повече футболна интелигентност", отговори Мъри относно контузиите, които преследват неговия тим и с късата скамейка, с която разполага в момента.

"Преди началото на сезона доста хора подцениха отбора на Пирин ГД. Виждате на кое място е в момента. Отбор, който е взел точка на Лудогорец и Левски, не бива да се подценява. Този отбор показа една много добра игра във всички мачове, които съм го наблюдавал, но пак казвам за мен най-важното е как ще играе Ботев", каза наставникът относно противникът на "жълто-черните".

"Тошко е в една положителна серия бележи голове. Може би има една лека умора от това, че не почива през зимната паузата, но до 2 седмици спадът в неговата форма ще е отменил и той ще се завърне на познатото ниво, с което стартира шампионата", завърши Стоилов.  
Още по темата: общо новини по темата: 11
16.04.2013
15.04.2013
15.04.2013
15.04.2013
13.04.2013
13.04.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+8
 
 
определено битката в зарата си я спечелихме резултата обаче не
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+18
 
 
Този отбор с Вандер и Педро по крилата , започва да ми прилича на един друг с едни други бързи крила , Костадинов и Пашев май се казваха.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+23
 
 
Браво на Мъри!!!Отбора наистина доби нов облик...това е важното.Жалкото е че теслите те първа започват...нагли гадове са тия горе
+27
 
 
Мисля, че Мъри има нужда от подкрепата на феновете сега! Беше казал - лесно се подкрепя отбор който побеждава, да видим когато загубим! Аз харесвам стила на отбора, според мен заслугата е на Мъри. Да го поздравим преди мача с Пирин, нека усети подкрепата ни и сега. Той заслужава! САМО БОТЕВ!!!
+22
 
 
Мъри, подкрепям те абсолютно! Само една молба имам! Всеки може понякога да сбърка, както бе в миналия мач за първия гол. Но отборът трябва да е със здрава психика, да се вдигне да играе, а не да му се гипсират краката от един или два пропуснати гола! Спомням си как веднъж ЦСКА водеха на Байерн с 3:0 в София, но немците не се смутиха, продължиха да играят своята си игра и в края на краищата обърнаха мача и победиха с 4:3! Най-добрата подкрепа за сгрешилия играч е целият отбор да заиграе както трябва! А не чак във второто полувреме или в края на мача!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: