ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо мина през Вихрен с 2:1
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:34 / 19.04.2008Коментари (0)4897
Локо победи грубияните от Вихрен с 2:1. "Смърфовете" превъзхождаха своите противници през по-голямата част от двубоя, те пък от своя страна противодействаха с твърда, на моменти доста груба игра. От острите действия на гостите пострада Дани Кики, който бе зверски изритан и напусна принудително, няколко минути след като се появи в игра като резерва след почивката.

Срещата започна с лек териториялен натиск на "черно-белите". Още в 4-та минута започналият за първи път като титуляр бразилец Евертон Джилио - Том стреля от границата на наказателното поле, но ударът му премина над гредата.

В 8-та минута "смърфовете" бяха на косъм сами да си създадат проблеми. Ставрев изпусна елементарна топка зад гърба си, но със сетни усилия успя да я избие на метър пред голлинията.

В 20-та минута "черно-белите" изпълниха корнер, който защитата на гостите изби, но от границата на наказателното поле Горанов посрещна избитата топка с топовно воле, преминало на около метър от страничната греда. В тези минути "черно-белите" засилиха осезаемо натиска си и голът логично падна. Само минута след топовния изстрел на Румен Горанов Георги Мечечиев надбяга по дясното крило защитата на "санданчани" и центрира прецизно на главата на Явор Въндев, който прати топката покрай Шейтанов за 1:0.

Само две минути след откриването на резултата бразилецът Том напредна хубаво, премина през цялата защита на гостите, но останал очи в очи с вратаря им стреля слабо и право в ръцете на Шейтанов.

В 32-та минута "черно-белите" стигнаха и до удвояване на резултата. Заков се измъкна от Дяков и оставаше очи в очи със Шейтанов. Защитника нямаше какво да направи и повали Заков в наказателното поле, задържайки го за фланелката. Румен Горанов превърна в гол отсъдената дузпа.

До края на полувремето "смърфовете" намалиха оборотите и не създадоха повече опасности пред противниковата врата.

След почивката "черно-белите" изиграха значително по-солабо полувреме. Все пак първата възможност за гол се откри отново пред тях. Румен Горанов изстреля снаряд от над 30 метра, след изпълнение на пряк свободен удар и затрудни максимално Шейтанов.

В 73-та минута гостите наказаха разконцентрираната игра на домакините с попадение във вратата на Ставрев. Едгардо Симович свали топката с глава и от границата на малкия пеналт грешникът при дузпата за Локо Танко Дяков намали на 1:2.

До края на срещата "черно-белите" заиграха доста по-концентрирано в защита и не позволиха на своите гости да застрашат Стоян Ставрев. Домакините дори имаха възможност да отбележат трети гол, но останал очи в очи с Шейтанов Гюрсел Вели се засуети и нито стреля, нито подаде.

Още по темата: общо новини по темата: 7
20.04.2008
19.04.2008
19.04.2008
19.04.2008
19.04.2008
19.04.2008
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Крушарски: Поредно решение, което съсипва футбола! Щетите ще са големи!
Георги Минчев не спира да бележи в Кипър, направи го в трети пореден мач
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: