ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с нелепа загуба от Чавдар при U17
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:39 / 18.03.2013Коментари (0)2004
© botevplovdiv.bg
Ботев загуби с 0:1 от Чавдар (Етрополе) в мач от 17-ия кръг на Елитната юношеска група до 17 години. Двубоят се игра на стадион "Пловдив" и бе изгледан от около 100 зрители и спортно-техническия директор на "Ботев" Александър Александров.

Срещата започна с лек домакински натиск. В 4-ата минута, след центриране в наказателното поле на "червените", Емил Камберов засече топката с глава, но стражът на Етрополе спаси. В 15-ата минута капитанът на "жълто-черните" Серкан Юсеин получи топката на около 20 метра от вратата на Чавдар, залъга защитник и стреля, но топката се удари в десния страничен стълб. Две минути по-късно Юсеин отново шутира, но над вратата. В 25-ата минута, при първата си атака към вратата на Ботев, гостите поведоха, след като се възползваха от изключително груба грешка на вратаря на "канарчетата". До края на първата част нямаше сериозни положения и пред двете врати.

През второто полувреме възпитаниците на Стефан Стоянов имаха абсолютно териториално превъзходство, като гостите трудно минаваха центъра, но липсата на късмет в завършващия удар лиши "жълто-черните" от попадения. В 44-ата минута Емил Камберов засече с глава центриране в наказателното поле, но ударът му бе слаб и бе уловен без проблеми от вратаря на гостите. 60 секунди по-късно Борис Тютюков стреля от границата на наказателното поле, а стражът на Етрополе се намеси отлично и изби. В 49-ата минута Валентин Томов стреля силно от далечна дистанция, но прати топката в аут. В 53-ата минута гостите можеха да удвоят преднината си, след като нападателят им остана сам срещу Антонио Ангелов и шутира слабо, а притичал защитник в "жълто-черно" изби от голлинията.

В ответната атака Валентин Томов пропусна да изравни, след като се получи меле в наказателното поле на Чавдар и топката попадна в халфа на "канарите", който стреля от точката за дузпата, но слабо и във ръцете на вратаря. В 65-ата минута Гери Димитров получи топката на границата на наказателното поле след грешка в отбраната на Етрополе и стреля, а топката се отклони от напречната греда. Минута по-късно Серкан Юсеин стреля от около 15 метра, но на метър над вратата. В 72-ата минута, унесени в атака, "жълто-черните" бяха хванати на контраатака от гостите, след която последва остро центриране в наказателното поле на Ангелов и играч в "червено" с плонж засече топката, която прелетя на сантиметри над напречната греда.

В 73-ата минута топката срещна за трети път гредата на Чавдар. Влезлият като смяна Радо Трендафилов центрира, получи се меле и топката попадна в капитана Серкан Юсеин, който стреля мощно, топката се удари в десния стълб, разходи се по голлинията и в крайна сметка бе изчистена от защитник. 2 минути по-късно Никола Марин бе също близо до гола, но ударът му бе спасен от вратаря на гостите. 120 секунди преди края се получи и най-спорната ситуация в мача. След меле в наказателното поле на Чавдар, футболист на Ботев стреля, а топката, която отиваше към вратата на гостите, бе спряна с ръка от футболист на Чавдар. Главният съдия обаче не отсъди дузпа, за недоумение на всички зрители на трибуните на Голямата къща.

Източник: botevplovdiv.bg

Още по темата: общо новини по темата: 80
21.06.2013
07.06.2013
07.06.2013
06.06.2013
30.05.2013
20.05.2013
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: