ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Георги Чиликов: Ще зарадваме феновете с победа над Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:27 / 14.03.2013Коментари (19)5615
©
Днес се проведе редовната пресконференция на ПСФК "Черноморец-Бургас" преди всеки мач от първенството. Този петък, от 17:00 часа, "акулите" посрещат тима на "Ботев" Пловдив. Пред медиите днес застана помощник треньора на бургазлии Георги Чиликов. Ето какво сподели той за мача:

Тихомир Трифонов и Жереми Фо-Поре със сигурност няма да попаднат в групата за утрешния двубой. Юсуф Уатара тренира с нас и е здрав. Друг в въпросът доколко е готов да помогне на отбора в този момент. Гаел също започна тренировки, но все още не е в оптимално състояние. Всички останали футболисти тренират с отбора и утре до обяд ще преценим кой може да влезе в групата и кой не. Все пак разполагаме с цял ден време, което във футбола не е малко.

Уважаваме отбора на "Ботев" Пловдив и сме респектирани от тях като клуб, като футболисти. Наред с това не ги надценяваме и не ни е страх от тях. Аз съм убеден, че със себераздаване и повече търпение, ще победим и ще зарадваме феновете след двете загуби. Чака ни много труден, но интересен мач.

Младите момчета отново ще бъдат хората, на които ще разчитаме. Знаете, че те са нашето бъдеще. Говоря за момчетата, които са в нашия отбор и за тези, които са преотстъпени. Всички те имат какво още да учат, но със сигурност имат нужните качества. Трябва им опит, повече увереност от нас, за да могат да израстват с всяка една тренировка и с всеки мач.

Още по темата: общо новини по темата: 10
19.03.2013
15.03.2013
15.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
13.03.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 16.03.2013 г.
+4
 
 
Какво стана с победата бе, дървен? :)) Нито футболист беше, нито треньор ще станеш..
+5
 
 
Изкарването на транспарант за финансова подкрепа на мазутите няма да им помогне финансово, а само ще затвърди факта, че качествено ви сервилничат-щом това се харесва и на двете страни... За мача - имаме куп проблеми с контузени и не във форма и равенството даже ще е успех предвид това...
+8
 
 
Аз ще отида за да гледам публиката на Ботев ;)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 15.03.2013 г.
+4
 
 
Абе, кривундел - ще ви пратим в нокдаун! Победата е наша!
+3
 
 
Е нормално за България първо да полегните на ,,великия отбор на народа" на помака Батков и после да скочите на нас защото ако ви отупаме и ние много ви се събира.Още преди началото на шампионата казах,че перушан и сие са се насрали и програмата умишлено е направена така но някой не ми повярваха тогава.
+2
 
 
Два равностойни отбора в двубой който не е изключен никакъв резултат.Идваме за победа,но ако домакините ни надиграят може да се окаже че ще се радваме и на равен.Ние по трибуните да си направим празник,а долу на терена нека победи по-подготвеният.Акули не ни освиквайте ако изкараме транспарант в подкрепа на финансово закъсалият Нефтохимик.И за вас сме готови да го направим,ако се държите колегиално,а не като говеда.
+2
 
 
.....най добре ще зарадват своите фенове като ги почерпят по едно кафенце.....а и евтино ще им излезе - един файтон публика ще са пак.....ай Канариии мощно !
+6
 
 
Чилика е много проницателен човек - винаги хеджира риска и вади печалба. Когато играеше за говедата при завързаните мачове винаги залагаше пари за победа на противника и ако биеха си прибираше премията (която обикновено в двоен размер, а понякога и в троен), а ако говедата паднеха си прибираше печалбата от букмейкъра. Сега съм сигурен, че отново е играл мача "двойка" при букито въпреки приказките с които ни приспива...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: