ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сашо Александров: Ще обжалваме наказанието
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:19 / 12.03.2013Коментари (21)6341
© Plovdiv24.bg
Спортният-директор на Ботев Пловдив Александър Александров заяви, че клубът ще обжалва наказанието от Дисциплинарната комисия към БФС, според което пловдивчани ще играят на празен стадион домакинството си срещу Черно море на 6 април.

"Ще подадем жалба срещу наказанието, наложено от ДК, защото не сме съгласни, че нашите фенове ще трябва да пропуснат мача с Черно море Не може единият отбор да обстрелва с ракети, а другият да бъде наказан. Не може заради 50-100 човека всички да страдат. Няма да коментирам повече съдийството, достатъчно съм говорил. Миналия полусезон ме наказаха, така че спирам да говоря по тази тема", заяви Кривия в "Пред банята" по ТВ7.

"В момента няма публика на Левски - ЦСКА, а в Пловдив на дербито има. Ботев е отборът с най-много привърженици не извън стадиона, а на стадиона. Утре очакваме да ни връчат концесията и започваме да работим за нов стадион. Не смятам, че "Христо Ботев" и сега е толкова лош, колкото искат да го изкарат. Трябва да се направят много стадиони, а държавата в последните години нищо не е направила. Когато се направят стадионите и публиката ще стане по-културна", допълни Кривия.

 


Още по темата: общо новини по темата: 20
06.04.2013
06.04.2013
06.04.2013
05.04.2013
05.04.2013
05.04.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тези които толкова лесно размахват диригентската палка не може да не знаят, че в 95% от случаите ексцесиите по стадионите в България стават тогава когато играят отборити на Левски и ЦСКА.....ЗАЩО СТАВА ТАКА "ГОСПОДА" управляващи?????,може би ако се самоизгоните няма да е така!
+3
 
 
Глобата е толкова висока защото знаят, че ще обжалваме. На обжалването понеже е ясно, че нямяме вина за наказание ще намалят глобата но няма да ни опростят наказанието за мач без публика. Целта е да се помогне всячески на ТИМаджииските паламуди които съхнат на въжето вече. Освен това видите ли справедливо наказват и единия и другия отбор. Да ама в Ловеч наказаха само гостите от ЦСКА щото тогава така им беше на сметка. Представете си какво наказание щяха да отнесат Левски в Англия...става ми смешно само като си помисля колко са жалки управляващите на всичко в тая държава.
+9
 
 
" Ботев е отборът с най-много привърженици не извън стадиона, а на стадиона.'' ГУСТО,МАЙНА!!!
+14
 
 
Другия път пак им дай 3000 билета на говедата повече от 1000 не им се полагат за да се научат,че говедото трябва да стой във клетка.
+7
 
 
Честит празник на всички канари!!! ТОЙ НЕ УМИРА !!!
+11
 
 
Честит празник на всички,които милеят за Ботев!
на 12.03.2013 г.
+18
 
 
Всички в София предпред федерацията-перуката.Стига са се подигравали не само с Ботев а сцялата футболна общественост на Пловдив защото без Пловдив няма футбол а ние сме велик град.
+15
 
 
Добре ве,наказват ни наказват ок(макар че не сме съгласни с това),но защо нашта глоба е с 3 бона повече,на какво основание,по виновни сме така ли???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: