ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Зума се закани на Стоичков и Йешич
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:17 / 05.03.2013Коментари (31)5441
© Plovdiv24.bg
Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев е оптимист за бъдещето на отбора. Победата над Локомотив (София) на старта на пролетния полусезон зарадва феновете на "Лаута", а Зума е убеден, че тимът ще се окаже костелив орех и за следващите си съперници.

"Ще продължим да побеждаваме. Не ни притесняват слуховете, че Веселин Марешки може да се оттегли заради политическата ситуация в страната. Нека Литекс на Ицо и ЦСКА на Йешич се плашат от нас. Съперниците ни ще усетят, че Локо не е за подценяване. Нека всички разберат, че можем да победим всеки. Нашият отбор е подготвен, най-вече психически. Освен това не хвърляме пари за ментета. Тепърва ще продаваме, и то футболисти, които скоро ще играят в националния отбор", каза легендата на тима от "Лаута" пред "Меридиан Мач".

Още по темата: общо новини по темата: 21
08.04.2014
13.03.2013
12.03.2013
11.03.2013
11.03.2013
09.03.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Това че е бил голям футболист,няма нищо общо с постоянното пъчене на изкукуригалото старче -Зулумов.С чичо Пенчо са като Пижо и Пенда.Имаше една песен на Лили Иванова - "Без радио не мога",а този,чичо Пенчо и още няколко малоумника в страната,които си мислят че са най-великите и футбола започва и свършва с тях - Без медии и синекурни длъжности не могат.Защото без тях те знаят,че са забравени,аут и са г-да Никои.
+6
 
 
Не се наговори на глупости щатната ни легенда...не ме интересува какъв футболист е бил някога...да сяда на трибуната и да си трае! Ако имитира любов към клуба да се откаже от заплатата си ! Изкуфял всеки човек става, но никой не настоява да взима пари за това. Защо не коментира продадените мачове от Тото Динев и Кокала?????!!!!! С Етър, Лудогорец, ЦСКА, Ботев Враца???? Тогава пак си взимаше заплатата, но се беше скрил като мишок, а те се подиграха с нас !
+3
 
 
Всеки,който е играл футбол на по-високо ниво от махленското е наясно,че изявленията,които дава великия Христо Бонев са много точни и правилни от психологическа гледна точка! Тези изявления не гарантират,че отбора ще успее,но му дават самочувствие,което е нужно на всеки един отбор и в частност футболист! Още повече,когато думите излизат от един от най-великите български футболисти а за времето си...,най-великия,Христо Бонев! Отбора ни наистина е млад и изключително перспективен,но естествено ще има и загуби,които в никакъв случай не биха променили реалността а тя е,че в момента Локомотив Пловдив има отбор,който радва феновете с безрезервното си раздаване по терена и хъса,с който играе! Именно заради този хъс успехите са налице и със сигурност ще продължат! Мощно в Ловеч,пък каквото стане! Определено имаме шансове за изненада! Ако не успеем,здраве да е. Гледаме напред и си подкрепяме отбора на живота ни!
+1
 
 
Много си повярвахме нещо, г-н Бонев! Бихме предпоследния в класирането у дома и изведнъж прозряхме, че имаме отбор достоен за ШЛ.Кому е нужно предварително да разлайваме кучетата?! Такива думи повече щяха да имат покритие след мачовете с Литекс и ЦСКА и то само, ако бяхме взели поне 4т. От тези два мача.Да надуваме балона предварително не е наш патент, г-н. Бонев. Един друг отбор в града ни е тръгнал с големите кошници и се рее нейде във височините, но сетнината му скоро ще се види от всички.На мен не ми се иска да падаме от високо, щото много боли.Нека не бием тъпани преди да са дошли сватбарите, г-н Бонев!Такива високопарни приказки са в наш ущърб и с нищо не ни помагат.Момчетата в отбора нямат нужда да им се налива изкуствено самочувствие.В Събота не успях да отида и да гледам моя любим Локомотив, тъй като се разболях и се наложи да остана вкъщи. Гледах Литекс и трябва да Ви кажа, че играта им и особено физическата им подготовка са на много високо ниво! Аз лично не съм оптимист за гостуването ни в Ловеч!Моето лично мнение е, че ще паднем минимум с 2 гола разлика...минимум казах!Цял мач срещу ЦСКА латексите не спряха да тичат като коне, имат идея и мисъл в играта си и са много агресивен отбор.ЦСКА също им отгваряше с агресия, но ефективността пред гола позволи на Литекс да си отиде с 3 т. От "Армията". Не си мислете, че ЦСКА играха слабо. Така, че като домакини срещу нас...не знам. Дано не им тръгне играта срещу нас, щото ще ни напълнят кошарата. Дайте малко по-кротко да я караме. Няма нужда от високопарни приказки преди мачове с отбори, които са с много по-голям бюджет и класа от нашия отбор.Нека говорим на терена и след свършеа работа, г-н Бонев!
-3
 
 
По кумова линия можеше да спретнете едно "боево"реми,но ако Стоичков прочете това,ще мине валяка.ПП.Кога ще се разпродават националите?
+4
 
 
Ако Марешки се оттегли, става много лошо!
-2
 
 
Когато великия Бонев говори, мишките мълчат.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 05.03.2013 г.
+6
 
 
Зуме, стига с тези продажби бе, не се ли наяде вече !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: