ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Йордан Милиев наказа Левски за 1:0
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:58 / 19.03.2008Коментари (0)7213
Йордан Милиев донесе три точки на Локомотив, като вкара единственото попадение в мача с Левски София, завършил 1:0 за пловдивчани в мразовития и дъждовен следобед. "Смърфовете" се възползваха от головата немощ на "сините" и единствения отбелязан гол се оказа достатъчен за победата. Любимецът на "черно-бялата" агитка Милиев засече с глава центриране на Красимир Димитров в 82-ата минута за единствения гол.

Още в началото на срещата и двата тима се впуснаха в сериозни нападения. Въпреки това първото по-опасно положение бе едва в 12 минута, когато Дарко Тасевски стреля опасно, след като топката попадна в него при рикошет от корнер. Ставрев обаче бе на мястото си и спаси без затруднения.

2 минути по-късно при атака на домаките топката попадна у Иван Иванов, но страничният съдия вдигна флага за засада

Последваха минути на атаки и контаатаки към двете врати. Действията и на двата отбора бяха сравнително разпокъсани и зле организирани. За

В 22 мин. Румен Горанов опита директен обстрел при пряк свободен удар, но стреля неточно и топката излезе в аут.

Сърмов също създаде положение в 22 минута така, че да притесни вратаря на Локо Пд със силен и опасен удар към вратата на "железничарите", но Ставрев отново улови топката и не допусна гол.

Румен Горанов отново опита директен обстрел в 30 мин. от далечна дистанция, след като Даксон Да Силва бе фаулиран. Топката пое правилната посока, но Петков успя да спаси за пореден път.

В 33 мин. след изпълнение на корнер футболист на сините се възползва от грешка на Ставрев и отправи топката към вратата с удар с глава, но Петър Кюмюрджиев успя да изчисти в последния момент.

Последваха още няколко ъглови удара през следващите минути, но футболистите на Левски не успяха да реализират нито едно от положенията си.

При поредното статично положение Даксон Да Силва опита директен обстрел към вратата на Петков в 38 минута, но вратарят спаси.

В края на първото полувреме сините успяха да натиснат домакините в тяхната половина и направиха няколко опасни атаки, завършващи с удари към вратата на Ставрев, но въпреки това резултатът остана 0:0.

Второто полувреме започна така, както свърши първото. Левски продължиха с атаките си, които обаче не донесоха реална възможност за гол. Само за десетина минути на три пъти футболисти на софийския тим можеха да вкарат, но се засуетиха пред гола. Пропуски направиха Димитров, Кръстовчев и Карлош.

В следващите минути Левски продължиха с атаките си, като отчаяно търсеха гола, но също както всички мачове до сега се прояви сериозния проблем с това, че няма кой да нанесе решителния удар. Така след още няколко вяли атаки се стигна до 82-ата минута, когато Красимир Димитров центрира в наказателното поле, където защитникът Йордан Милиев бе оставен непокрит и с глава разпечата Георги Петков.

До края на мача "сините" се хвърлиха на щурм, като в последните секунди имаха много добра възможност за гол, но Стоян Ставрев спаси отбора си. С тази победа кризата в Локомотив вече е забравена, а Левски вече са с опасност от сезон извън тройката и извън евротурнирите.

Още по темата: общо новини по темата: 12
20.03.2008
20.03.2008
19.03.2008
19.03.2008
19.03.2008
19.03.2008
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: