ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марешки привика ръководството на отчет
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:02 / 11.12.2012Коментари (13)5440
© Plovdiv24.bg
Босът на Локо (Пд) Веселин Марешки привика силните фигури в клуба след победата над Пирин (ГД), научи "Меридиан Мач". Изпълнителният директор Николай Почеканов, спортният директор Христо Бонев, административният директор Атанас Узунов, както и целият спортно-технически щаб дадоха отчет за свършеното през полусезона. Обсъдена бе и селекцията, както и лагерите. Първото сигурно ново попълнение на "Лаута" е Георги Мечечиев, който вчера разтрогна с Монтана.

"Георги Мечечиев е в моя списък. Ако се договори с г-н Марешки, е наш футболист", каза пред "Меридиан Мач" старши треньорът на Локо (Пд) Стефан Генов.

Разбра се, че "черно-белите" следят и игралия за последно в Етър ляв бранител Атанас Атанасов. Наставникът Стефан Генов разкри пред "Меридиан Мач" и лагерите на "смърфовете":

"Първият ще бъде във Варна от 14 до 27 януари, като ще отседнем или в хотел "Спортпалас", или в хотел "Термал", а вторият, от 2 до 13 февруари в Турция (Анталия)", каза специалистът.

Треньорът пусна играчите два дни почивка, като първото занимание за седмицата е в сряда следобед.

Още по темата: общо новини по темата: 242
04.04.2013
29.03.2013
14.03.2013
14.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тези, които държите сметка на Марешки попитайте колко е поискал Марто !? Не искам да цитирам цифри, но който иска такава заплата ми кажете как ще се гледа с футболистите, които печелят 7-8 пъти по-малко ! Стига розови очила - Марто е НОМЕР 1 от шампионския отбор, но няма незаменими играчи! 4 поредни победи с много себераздаване на всеки на терена струват 100 пъти повече от Меси на терена! Нека се радваме на успехите на младите момчета и ги подкрепяме както ние си знаем !
+1
 
 
Тоя до Марешки не е ли Узунов? Нали го изгонихте?
+1
 
 
За мечечиев може за Камбуров неможе?Вьрни Мартин В отбора имаме сметки за уреждане с онези турци от гомнежа един нападетел ни трябва 1 халф ще ги направим дроб.
+3
 
 
Марешки, нали ще взимаме млади момчета и затова не взимаме Мартин. Вижте на Мечечиев ЕГН-то тогава...
+3
 
 
Марешки каза че Камбуров бил в зенита, а Мечечиев е в първа младост защото е две години по голям от Камбуров. Егати логиката.
+2
 
 
Отчет: Четири поредни победи накрая, жалко , че нямаше още 2-3 кръга да минем в класирането жълтурите! С млади играчи, играещи сърцато и в името на бъдещето си, се постига повече от чужди печелбари! Тръгнали сме по правилен път! Оценката - много добър 5! Весела Коледа на всички!
+3
 
 
Марешки, казваш на всеослушание, че ще залагаме на футболисти, които са в добра футболна възраст, а не в зенита на своята кариера. Мечечиев е на 34г. той на добра футболна възраст ли е или е към края?Как може да се привлича футболист като Мечечиев на 34 г. , а не може да вземеш доказан голмайстор като Камбуров, който при това е и с 2г. по-млад от Мечечиев.Марешки ти да не страдаш от някаква форма на шизофрения, бе човек, щощо пред феновете говориш едно, пред медиите съвсем друго а правиш - трето?Или си шизофреник, или не е футболната възраст на Мартин за да не се върне на Раута, след като зимаш футболист на 34г. като Мечечиев! Не мога да разбера, къде са тарторите на GMU, NUP95, LH и трибуна Спортклуб? Защо мълчат? Как може за едни неща да скачат, а за други - ни вопъл, ни стон?!Уж много искаме Мартин да се завърне, а няма никаква реакция от тарторите...защо?Някой има ли обяснение?
на 11.12.2012 г.
+8
 
 
А Мечечиев може а Камбуров не така ли ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: